DVD menü készítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a baj hogy amit felveszek az ujj dvd felvevõmmel nem tudja a gép lejátszani.
csak tölt és tölt és......
[email protected]
KÖSSZZ!!
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
2.- biztos mûködik DVD-re is, bár én nem csináltam, de a PC Guru melléklete ezzel készült
3.- ha nem mûxik, akkor keress rá Google-ban (menu edit, vagy vmi hasonló alatt találsz programokat)
vagy inkább nézd meg itt:
QuicmenuBuilder
a QuicmenuBuilder-t próbáltam, CD-vel mûködik, DVD-re is jó, azzal viszont még nem. nem kereskedelmi felhasználásra ingyenes és könnyû kezelni.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Nekem van 3 kis filmem(1 avi, 2 mpeg). Ezeket szereném 1 dvdre kiírni miután menüt kreáltam hozzá. Mijen progival lenne a leg1szerûbb és legjobb?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Inkább hagyom, nem szaraxok ezzel, mert ha elindul a film, akkor a lejátszón is lehet állítgatni egy gombbal a hangokat, csak jobban szerettem volna menüvel megoldani.
De mindegy, azért köszi a segítséget!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
aber in praktic...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Nekem van egy DVD ISO-m a winyómon, és van rajta angol hang, magyar hang, ill. magyar felirat, de menü nincs rajta.
Szeretnék hozzá egy egyszerû menüt csinálni, ahol kiválaszthatom, h milyen hanggal menjen a film, ill., hogy legyen e felirat.
Van ehhez vmi egyszerû program, ami aztán az elkészített menüt "beleimportálja" ebbe az ISO image-be? DVDLab-ot próbálgattam, de nem igazán jön össze...
Kösz elõre is.
szeretnek egy dvd-n egy sztereo (2ch) hangot kicserelni 5.1 hangsavra, ugy hogy a menu megmaradjon, de eddig nem jartam sikerrel😞
ha esetleg valakinek van 5lete ezugyben kerem segitesen!
elore is koszi😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?