DVD menü készítése

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doncarlos
Köszi...

m66
... illetve dvdLab 1.53 pro és dvd maestro-val is lehet sikerélményed.

m66
TMPG DVD author-ral, pl.

littleNorbi
Miért van az, hogy ha rámenyek a ''begin output''-ra akkor bezáródik a TMPGEnc DVDauthor ????

doncarlos
Sziasztok...Az lenne a kérdésem, hogy mivel tudnám a következõt megcsinálni? Van egy 2 lemezes-s zenei dvd. Csináltam belõle 1 lemeznyi cuccot, amik tetszettek belõle shrink-kel. Szeretnék neki menût csinálni. Hogyan?

littleNorbi
Ez csak németül van ?

csá!!
az a baj hogy amit felveszek az ujj dvd felvevõmmel nem tudja a gép lejátszani.
csak tölt és tölt és......

[email protected]

KÖSSZZ!!
danikarate
Ott honnan tudnám DVD-re írni mert hiába kattintok az elérési utnál az e meghajtóra ami a DVD íróm nem rakja rá. Kérlek Segíts!!!!!!!!!

arsene
kicsit hiányos az info. milyen DVD egyáltalán? mivel szedted le a HDD-re? más szoftver lejátsza-e(PowerDVD, WinMedia Player, BS Player, stb.).

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

Segítene valaki dvd fílm írásában?Dvd Shrink nevü progit használok de van olyan dvd amin nem találom a filmet csak 4 db elõzetes van rajta de a film sehól, ez miért van?? Elõre is köszi a választ
arsene
1.- a program mûködtetése során a fájlok mentésére rákérdez a program, akkor add meg az elérési utat és majd onnan írd ki DVD-re, vagy CD-re.

2.- biztos mûködik DVD-re is, bár én nem csináltam, de a PC Guru melléklete ezzel készült

3.- ha nem mûxik, akkor keress rá Google-ban (menu edit, vagy vmi hasonló alatt találsz programokat)

danikarate
Ezzel a Quick Menu Builderrel, hogy kell azt csinálni hogy elinduljon amikor berakom CD-t. És hova rakjam a filéket amiket rámásolok. És télleg ez jó DVD-re is mert én nem vettem nagyon ki a szövegbõl: ,,CD.vel mûködik, DVD-re is jó, azzal viszont még nem."

arsene
írd meg html-ben, mint pl. a PC Guru lemezmelléklete, ehhez nem kell külön spec.program.
vagy inkább nézd meg itt:

QuicmenuBuilder

a QuicmenuBuilder-t próbáltam, CD-vel mûködik, DVD-re is jó, azzal viszont még nem. nem kereskedelmi felhasználásra ingyenes és könnyû kezelni.

bazza
Hú, nemhiszem hogy nekem tudnátok segíteni. Én nem feltétlenül videókat, hanem képeket, játékokat, zenéket, progikat akarok egy interaktív dvd-re feltenni. kb. mint egy újság cd melléklete. Ehhez van esetleg vmi progi?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

arsene
TMPG DVD source creator és TMPG DVD author

Pegasys

Sziasztok! Az lenne a nagy kérdésem, hogy hogyan lehet DVD filmet (VIDEO_TS) másolásvédetté tenni? Milyen program stb. Tudom, hogy nincs biztonságos másolásvédelem, ez csak arra kell, hogy mégis legyen rajta valami. Elõre is köszönet...

Én az Ulead Video Studio9-essel szoktam ilyet csinálni.Meg vagyok vele elégedve.A menüt is azzal szoktam csinálni.
szerbusztok!
Nekem van 3 kis filmem(1 avi, 2 mpeg). Ezeket szereném 1 dvdre kiírni miután menüt kreáltam hozzá. Mijen progival lenne a leg1szerûbb és legjobb?
zakika
szerintem nem erre gondolt, de ugy nez ki ugyes progi

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

adam17
Uhh, akkor ez egy elég bonyolult mûvelet 😊
Inkább hagyom, nem szaraxok ezzel, mert ha elindul a film, akkor a lejátszón is lehet állítgatni egy gombbal a hangokat, csak jobban szerettem volna menüvel megoldani.
De mindegy, azért köszi a segítséget!

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

zakika
meg nem probaltam, de ki kell szedni az isobol a vobokat azokbol kulon a filmet es a hangokat. utana mar csak egy olyan DVD author progi kell, ami megbirkozik tobb hangsavval (nem tudok most neked mondani, nekem eleg egy hangsav a hazi videomhoz) es mar csinalja is a vobokat...

aber in praktic...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

adam17
Hello!

Nekem van egy DVD ISO-m a winyómon, és van rajta angol hang, magyar hang, ill. magyar felirat, de menü nincs rajta.
Szeretnék hozzá egy egyszerû menüt csinálni, ahol kiválaszthatom, h milyen hanggal menjen a film, ill., hogy legyen e felirat.
Van ehhez vmi egyszerû program, ami aztán az elkészített menüt "beleimportálja" ebbe az ISO image-be? DVDLab-ot próbálgattam, de nem igazán jön össze...

Kösz elõre is.

sziasztok!
szeretnek egy dvd-n egy sztereo (2ch) hangot kicserelni 5.1 hangsavra, ugy hogy a menu megmaradjon, de eddig nem jartam sikerrel😞
ha esetleg valakinek van 5lete ezugyben kerem segitesen!
elore is koszi😊

Gladiator
köszkösz

Gladiator
ok kösz, csak az a gáz, hogy most nincs gépem. dvdlabot honnan lehet leszedni? melyik cég csinálja?

[Jakuza]
En inkabb a DVDLab progit ajanlom. Szvsz sokkal jobb mint a leirt programok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Gladiator
na, honnan tudom letölteni?

Gladiator
köszi. honnan tudnám leszedni?

Gladiator
na, már csináltam egy ilyen topikot, csak rossz helyen nyitottam.

na, szal hogy tudok DVD menüt csinálni. Van haveromnak DVD írója, összevágtunk már egy csomófilmet, és kiírtuk DVD-re, de hogy tudnánk neki csinálni egy király menüt? több választási lehetõséggel, meg ilyenekkel. milyen progival.

← ElőzőOldal 3 / 3