Gran Turismo 4

Oldal 1 / 167Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
Ide is BUÉK:) él a topik:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Köszi!Megpróbálom!

longdrink
A B-spec "fazon" folyamatosan fejlõdik? Csak mert van neki "skill"-je meg megtett km-t is rögzíti a gép. Mikortól várható, hogy tökéletesen fog vezetni? Mert ha 5-ösre kapcsolom akkor pár kanyar múlva kicsusszan a pályáról...

mohus
Akkor Boldog Új Évet! legyen idén is beírva valami...:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JohnnySmith
Ez nagyon jól hangzik, figy engem megnyertél, erkölcsileg mindenképpen támogatlak :D

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

redbull0304
Ha kész az új oldal mindenképp szóljatok! :)

Al Age
Ja, végül is igen.
A régi csapat együtt tartása lesz a lényeg egyelõre, szóval egy normális fórum. Híreket lehet majd felvinni a fõoldalra, a továbbiak meg majd szépen alakulnak, mint az elõzõn...

Kristóf:
Titokban. :D

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

redbull0304
És addig, hogy folyik az eszmecsere?

JohnnySmith
GT5-re épûlve? <#taps>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
Az bezárt, hamarosan itt az új. ;)

redbull0304
Ballor oldalával mi történt? Megváltozott a címe?

Al Age
A másik topikban (GT5) már írtam választ, amikor ott kérdezted.

Sziasztok!

Lenne egy OFF kérdésem. Megköszönném, ha segítenétek.
Ha a „profession” pályák közül a Gran Turismo World championshipba, vagy az „extreme” pályák közé akarok belépni, azt írja ki a gép, hogy:
elõször nyerjem meg az összes „beginner” és „professional” pályát.
(legalábbis így értelmezem) De már megnyertem az összeset! Mégsem enged belépni….
Segítsetek már légy szíves, mit baxtam el?
(Erõsen gondolkodom hogy baltával szeletelem a gépet)
Köszönöm a válaszotokat!

ALIENwoods
Nem lesz több fotó verseny? :(

JGTC
lol :)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

MikX
Szerezd be az XBox-os verziót, az megy PC-n!!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

YXYXYXYXYXYXYXYXXY
shumika
ELADÓ 3DB GRANTURISMO 4!!!!! többi PM-ben

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Eszem a segítõ gézségedet!!!Rengeteget segítettél... :(

sapkafej
ebben a topikban van hozzá két link is. nem mondom el, hányadik oldalon, de 101 nem olyan sok átolvasni, nem?

György

Hali!!!Tudna valaki segíteni???Honnan tudom leszedni a GT4 PC verziót???

Slig
Üdv, megvan a játék NTSC verziója, single player módban megy is szépen a HD, de 2 player split screenben nem vált át HD-re. De még a progressive scan se megy. Ez csak nálam van így, vagy ez így helyes? Esetleg nem lehet megoldani?

Plusz még igen bosszantó az is, hogy minden indításnál újra be kell állítani, hogy HD legyen, gondolom ezzel nem is lehet semmit kezdeni.

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Én kitoltam 100-ra. :D Driving Missions utolsó mercedeses küldije volt az uccsó, amit teljesíteni kellett. Utolsó kanyarban fékeztem ki a 300SL-t. <#nyes>
mohus
Hát nekem sem 100-as:)

shevy
és hol lehet forma1-es versenyhez kocsit szerezni?

DanielT
Ezt rosszul tudtam ezek szerint! Mindig tanul az ember! :)

Bár esélyem sincs rá, szóval mindegy is :)
A jogsik nem számítanak bele a 100%-ba. Tehát ha nem mind arany, attól lehetsz 100-as.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

DanielT
Igen, az arany jogsik beleszámítanak, a coffee break nem. 100% esetén a Polyphony F1 autót adja a játék.
shevy
sziasztok, egyik haverom kérdezi, hogy az arany licenc és valami coffee break licenc beleszámít-e a 100%-ba, továbbá ad e autót vagy valamit a játék, ha 100%-on van, és valamilyen nagy forma1-es versenyhez hol kell megszerezni a kocsikat? sajnos nekem nincs meg a játék, úgyhogy nem tudok neki válaszolni, ezért fordultam hozzátok, válaszaitokat elõre is köszönöm

Poison..ment privát :)
Itt még ajánlják a Toyota GTOne-t is. A lényeg, hogy hátra szuperkemény, elõre pedig kemény gumit tegyél. Én vettem használtan egy Mazda 787B Black Editiont 1 millerért. Azzal toltam végig az endurance versenyeket. Szinte alig fogyaszt és a gumikra is vigyáz. Ha nem bírod kivárni, míg megjelenik a piacon, akkor jó a sima verzió is.
Ez azt írja, hogy:
Polyphony Formula Gran Tursimo
Mercedes C9 Race Car (Sauber)
Bentley Speed 8 Race Car
Audi R8 Race Car
Nissan R89C Race Car
Nissan R80C Race Car
Vagy bármilyen nagyteljesítményû versenygép.
És ha mégis meg szeretném nyerni az infenon-on a supercars racing-et (vagy micsodát, annyi biztos hogy a két 24órás alatt van az endurance-ban) akkor mit ajánlotok?
:) Azért köszi!
Nem lehet. Ezzel kell együtt élnie mindannyiunknak nap mint nap. :D
Hello!
A carrier modban lehet gumikat venni a formula gran turismo autóra? Ha igen hol?
Köszi!
Köszönöm szépen...<#worship><#worship><#worship>
PoisonChihuahua
Tudod mit, a héten körbekérdezem az ismerõseimet, hátha.
Kösz...de nem adom szakbarbárok keze közé<#violent>Inkább olyannak,aki még értékeli valamennyire...és használni is akarja<#nyes>
DanielT
Vágd be zaciba! :)
Csak akkor már nem kapnám meg ezt az összeállítást 20-ért!Elvégre az én gépem,tudom milyen állapotban van...Nekem az is jó,ha valaki megveszi,én meg fizukor ugyanennyiért visszavásárolom<#vigyor>
Még nem...sajna kénytelen vagyok árat csökkenteni!Te aztán megszállott lehetsz,ha van 3 mûködõ példányod egyszerre<#worship>
Sajnálom eladni...de amíg nincs melóm,fizetni kell pár csekket!
Legfeljebb majd veszek másikat...idõvel!
PoisonChihuahua
OMG! <#merges2> Még nem vitték el??? Ennyiért már én is elgondolkodtam rajta, hogy elviszem. Ez már szinte alakatrész ár.
Bár igaz, nekem ez lenne a negyedik PS2-m, a jelenlegi mûködõ(!) 3 mellett... <#idiota>
PS2 slim(SCPH-70004) megkímélten,jó állapotban,keveset használtan,chippeletlenül pénzügyi okok miatt eladó!(amúgy nem adnám el)
Tartozékok:
1 db Sony dualshock2
8 megás Sony memóriakártya
Gyári kábel
+RGB-kábel
Eyetoy kamera
7 eredeti játék(Gran Turismo 4,WRC Evolved,F1 06,BLACK,Toca Race Driver,Finding Nemo,Die Hard Vendetta,)

Ár:20000 ft(ez az alja)

msn:[email protected]
cenobite
Ja meg itt a galériámban is pár... :)

gamertag: kenobita

cenobite
Jók! Nekem is van egy vagon fotóm valahol, valamelyik cd-mre kiírva.

gamertag: kenobita

Van nekem olcsó eladó...s van benne GT4 is!
PS2 slim(SCPH-70004) megkímélten,jó állapotban,keveset használtan,chippeletlenül pénzügyi okok miatt eladó!(amúgy nem adnám el)
Tartozékok:
1 db Sony dualshock2
8 megás Sony memóriakártya
Gyári kábel
+RGB-kábel
Eyetoy kamera
7 eredeti játék(Gran Turismo 4,WRC Evolved,F1 06,BLACK,Toca Race Driver,Finding Nemo,Die Hard Vendetta,)

Ár:25000 Ft

msn:[email protected]
tenkenorman
Jaj de bánom hogy eladtam a ps2-met :( azóta is játszanék.
Azért linkelem a képeimet:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép