Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
ajánlanám az oldalamat, a banner alá linkként
GT4 magyar oldal
egy pár szóban bemutatom a lapot
- hírek, leírások a GT témakörébõl
- licence versenyek (mindegyik)
- köridõ verseny (a tagok által megszavazva a pálya-kocsi összeállításokkal)
- fotóverseny (automata verseny, adott témához kapcsolódó képek versenye)
- gyorsulási verseny különbözõ kategóriákban
- fórum jó kis csapattal
Mindenki szeretettel várunk, aki nem kamu idõket pakol fel!
Ha megnyerte a tetszéseteket, és lesz támogatója a link felrakásának, akkor azt megköszönöm a többiek nevében is!
üdv:
ballor
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
A napokban jöttem csak rá,hogy van lehetõségem kimenteni a képeket gran turismo-ból😄 dobok egy pár képet,a mostani verdáim (pontosabban azóta több van,de csak az evo motorját dolgozgatom,meg azzal versenyzek.. jelenleg 399Le-s😊 )
még eléggé a játék elején járok

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nitro-> R1 asszem
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A beginner versenyek között van 1 olyan h lightweight cup.Oda az van irva h 3400mm or less.vettem 1 minit mondom tuti jó lesz de nem engedett vele indulni.tudna nekem vki segíteni h ott milyen autóval lehetne indulni?
Köszönöm
És melyik gombbal jönnek elõ a plusz lóerõk?
a nitro a gyorsításokhoz jó
Eléggé új GT4 tulajdonos vagyok,és olyan problémám van,hogy el szeretnék indulni egy versenyen(most hirtelen nem tom melyiken)és villog pirosan egy olyan szöveg,hogy "up to 1970 models".Ez mit jelent?Mert próbáltam már 1 csomó autóval indulni de nem tudtam.😞
És esetleg tudja valaki,hogy mire jó a nitró?
Köszönöm
Csak idézni tudok. (de már kérdezted)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
vagy vki le "copy'" zva eltüdná nekem postázni cserébe én is postáznék vmiet pl nascar 08 de van sok még.
akit érdekel irjon privit vagy itt az msn cí[email protected]
de nagyon kellene a game.
gt4.ballor.hu aztán nézelõdjél olvasgassál.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Miután jobb program híján (<#szomoru1>#szomoru1>) egész szünetben GT2-t játszottam Ps-en, felötlöt bennem , hogy kéne nekem a GT4.Ps2-m lesz amint lesz megint akciósan olcsóért, már csak a GT4-rõl szeretnék kicsit többet megtudni.
Tudna valaki saját tapasztalat alapján egy hosszabb véleményt írni?De ez sem muszáj, létezik esetleg valamilyen magyar nyelvû teszt?Az is megfelel 😊
Köszi
http://flickr.com/photos/zolika90/
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
#7861 Süti lesz nagyon! Már alig várom!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
gamertag: kenobita
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
gt4.ballor.hu
Én egyszer próbáltam driftelgetni, végére elég jól ment, de pl 800lovas 300zxbõl kikellett vennem néhány dolgot, hogy tudjak vele mit kezdeni😄
Ezúton szeretnék elhatárolódni tõle és kérni, hogy a GT rajongókról kialakult véleményét senki ne róla mintázza. 😛
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Beleolvastam abba a topikba és remélem ez nem lesz olyan szemétdomb.
Ez a megtestesült szimulátor-fizika, a többi csak fos, erõtlen árkád próbálkozás és hasonló értelmi szintû hozzáállásokra gondolok, függetlenül attól, hogy melyiket istenítik és melyiket fikázzák.
PS2-n még az Enthusia jó, volt is egy olyan promo videója, ahol egymás mellett mutatták a játék képét és a valóságot egy MX-5-össel.
Lassabb tempónál az Enthusia élethûbb, gyorsabbnál a GT.
PC-n sokat nem játszottam, de volt alkalmam kipróbálni a GTR-t és annak a WTCC-s változatát és úgy érzem a tökéletes szimulátorra még várni kell.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
olyat kérdeznék aki játszik mind pc-n mind konzolon. szerintettek melyik a legrealisztikusabb játék? ismétlem valósághoz melyik áll a legközelebb, nem grafika hanem fizikai viselkedés alapján?
a konzolos gran turismo vagy a pc [b] LFS-GTR2és annak alfajai?
u dont have to listen anybody else but me