Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
nyertem <#idiota>#idiota>
Soha az életben nem nyertem semmit x). De Sliderman 960-s képe méltó ellenfél volt ! Ezért is végeztünk mindketten elsõ helyen összesítettben :)
Nagyon szépen köszönöm a szavazóknak :) Éreztem hogy jó kép lett, de hogy ennyire :D...
Jutalmul bemásolom az eredetieket nagy felbontásban:
1. - 959
2. - 949
és 3. lett amit elsõre azt hittem legjobb lesz ^^
Jutalmul még megmutatnám ennek a 3. képnek egy másik beállítását is, és kicsit világosítottam rajta psben:
Hogy mi lesz a következõ téma, egy két tippem már van :)
-elkezdeném újra, de a mostanit nem akarom bukni
- "Quick Race"
- Time Trial
- Split Screen
- Multiplayer/LAN