Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Tudna valaki esteleg egy olyan kocsit ajánlani amivel eséllyel veszem fel a versenyt a Professional events--Granturismo World Championschip versenyen?
Köszi
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
BMW 325 iX Rallye Car :)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Utánaolvastam de nem találtam erre vonatkozó beírást:
Össze lehet kapcsolódni multizni interneten keresztül?
Mindkét gép slim hálókártyás típus és router van mindkét lakásban amit összekötnénk. Beírom az IPcímet és összekapcsolódhatunk így valahogy?
Köszi elõre is
Amirõl lentebb olvastál az egy gyárilag kialakított gép volt.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ha van akkor nem tudja vki hogy hol lehetne beszerezni? elõre is köszönöm
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
amugy mind1 mert nem lesz ugyse, inkább a gép mellett döntöttem...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Tuningolj - Tesztelj - Állitgass - Legyél a leggyorsabb!
A kiírások 2 hetente követik egymást, GT-Mode-ban egy autó és pálya párosítás lesz megadva. A választott gépet megkötések nélkül szabadon lehet tuningolni, nincsenek határok sem erõben sem súlyban semmiben! Nincs megkötés semmilyen beállitásban sem, se futómû se váltó se diffi.
Tipp:
- Gumi ajánlott RacingSupersoft(Racing Qualifying).
- Leszoritó erö növelésére érdemes szárnyat venni a gépre.
NOS és Driving Aidsek haszálata szigoruan TILOS!
Az Klasszikus Köridöverseny szabályai itt is érvényesek...2kerék az aszfalton falazás levágás Tilos és azonnali kizárást eredményez, a kölcsönös bizalom alapelve itt is hangsúlyos!
Akit érdekel: Tuningverseny
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ÉS a 60 meg a 40 gb között csak a 20 giga a különbség???
És miért kell ha ps2 zni is akarok vele??? mire használhato a memoriája?
Ha ps2 játékokat is akarsz futtatni akkor a 60gb-os verziót vegyed, ne a kiherélt 40gb-osat.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mivel most lesz a szülinapom, a gép helyett, egy PS3 jobb lenne, mert ha azt nézed, hogy a PS2 2001 óta van a piacon, ami már lassan 7 év, akkor a PS3 sem fog 3 év alatt leáldozni... És a G25-ömet is használhatom hozzá, ÉS a PS1/2 jáékok is mennek vele ÉS kutyafasza csillagszóró
Csak egy nagy problémám van...
Nincs pénzem...
csak az mp4 meg a teló..
Rengeteg ember vett PS2-t csak emiatt a játék miatt. köztük én is. szóval biztosan nem fogod megbánni. nyugaodtan ruházz be rá
NEKEM AZ LENNE A LEGJOBB, ha az E398 és a LENCO cseréje lenne egy csip nélkuli de eredeti gt4re vagy egy csippes de irott GT4-re
vagy bármi másra ilyen szorszarokra xD
Szal ami van érte:
-E398
-ha csippelt akkor K750i ha gt4 is hozzá akkor hpm70 füles, ha még valami kis finomság hozzá akkor 2gb memkari...
(Y/Pb/Pr)
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
GT4 forever😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]