X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mostani pilotban pedig konkrétan mondták, hogy "most pénteken" történni fog valami világrengető dolog a bankokkal, és ez valami súlyosnak a kezdetét fogja jelenteni. Nos, ezt a vonalat úgy hagyták el, hogy az valami siralom. Full szélhámosság eddig ez az egész. Ha pedig az lesz, hogy csinálnak egy remek felvezető epizódot, aztán négy gagyi szemetet és az utolsóban lezárják amit az elsőben elkezdtek akkor részemről el is van felejtve ez az "újgenerációs xakták", mert akkor ez ugyanazoknak szól, akiknek a Force Awakens - a 14 éven aluliaknak...
Je suis blanc et européenne!
nem vágom kívülről a régi szériát, csak régen néztem kis taknyosként, mikor a tvben adták, de ez a rész megfektetett, zseniális. :DDDD
Per Aspera Ad Inferi.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nyilván az újonnan belépőkkel akarják megismertetni a sorozatot egy ilyen "színes" 6 összefoglaló résszel!
Lehet hogy így képzelték el:
- egy vicces rész
- 2db UFOs/kormányos/összeesküvős
- és 2db hagyományos nyomozós :D
Aztán majd meglátják hogy teljesít és lehet csinálnak egy új évadot új szereplőkkel, néha a régieket is szerepeltetve.
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2016.02.02. 22:22:52
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

"Nulla tenaci invia est via"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na pont hogy akkor jól elkaszálnák már a 0. percben magukat
Az X-akták azért az ami mert Mulder és Scully van benne. Ezer éve ezt szoktuk meg őket szerettük meg nagy fun mindenki. Akkor inkább 6 rész után legyen örökre game over.
Next PC upgrade: 2022
szuperkatonákat akarnak csinálni, ezért kisérletezgetnek
Lenne egy-két kérdésem!
Köszi a válaszokat!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(Nekem egyébként csalódás volt a 2. rész. Ahhoz a kisebbséghez tartozok, akik jobban kedvelik az összeesküvéses epizódokat, azt hittem, ez a hat rész erről a király NWO-s ügyről fog szólni, erre jönnek a bárgyú szörnyekkel... Amúgy is milyen plothole hegyek voltak ebben. Mi van a riporter sráccal? Mulderéket nem érdekli a fiatal csaj halála, vagy hogy felrobbantották egy UFO-val? Mi van azzal a bizonyos pénteki nappal, amikor "kezdetét veszi" a hatalomátvétel és minden bankszámla lenullázódik? Egyébként a régi sorozat úgy ért véget, hogy 2012 decemberében megkezdődik az alien invázió. Nos, ennek elmaradásáról egy büdös szót nem szóltak...)
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.01.27. 17:41:53