X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:D Mi volt félbehagyva? Nekem megvolt a teljes széria, azokból kiválogattam a konspirációs epizódokat, a többit töröltem, mert rohadtul nem érdekeltek a szörnyes baromságaik. Újranéztem, csak a fővonalat és egy teljesen kerek egész sztori jött ki. Semmi nem volt félbehagyva.

A mostani pilotban pedig konkrétan mondták, hogy "most pénteken" történni fog valami világrengető dolog a bankokkal, és ez valami súlyosnak a kezdetét fogja jelenteni. Nos, ezt a vonalat úgy hagyták el, hogy az valami siralom. Full szélhámosság eddig ez az egész. Ha pedig az lesz, hogy csinálnak egy remek felvezető epizódot, aztán négy gagyi szemetet és az utolsóban lezárják amit az elsőben elkezdtek akkor részemről el is van felejtve ez az "újgenerációs xakták", mert akkor ez ugyanazoknak szól, akiknek a Force Awakens - a 14 éven aluliaknak...

Je suis blanc et européenne!

Az UFOs téma mindig félbe volt hagyva és csak pár rész volt ami ilyen. A köztesek mindig ilyen nyomozos részek voltak. Gondolom a 6. rész fogja befejezni az elsőt.

Most tényleg leírtad még egyszer, amit leírtam? Annak az értéke is nulla. És ha már tt tartunk, elég sokan kiakadtak ezen a szennyparádén, annak a jelentősége viszont már számíthat a jövőt illetően. Az egész széria pedig nem volt ilyen, úgy húsz részenként akadt egy hasonló (egyik sem tetszett, totál műfajidegen), és ugye nem úgy kezdődött a sorozat, hogy félbehagynak egy sztorit és a következő részekben elkezdenek félrebeszélni és debilkedni...

Szerintem 3 nagyon jó kis rész volt. :D

A fenyegetés értéke pontosan nulla. :) Mivel régen is ilyen volt az egész széria, ezért mi ezt imserjük.

Még egy ilyen ócska, szar primitív, rémgyenge "poénokkal" teli részt megengednek maguknak és kaszáltam a szériát. (Tudom, hogy ennek fenyegetés értéke nulla, csak mondom.) Anyjukat nézzék hülyének, beetetnek egy nagyon erős kezdéssel, aztán ott tartunk, hogy valami tökéletesen debil baromságot kell látnom X-Akták címén? Mi a faszom van a kezdő sztorival??? Okádék volt ez az epiód, ha ez a kocepció, meg a selejtes 2. rész, akkor inkább ne legyen további széria ebből.

RatBaG
na jó, én készen vagyok! rég röhögtem ennyit egy sorozaton.
nem vágom kívülről a régi szériát, csak régen néztem kis taknyosként, mikor a tvben adták, de ez a rész megfektetett, zseniális. :DDDD

Per Aspera Ad Inferi.

Óriási volt ez a rész. Mulder csengőhangja <#taps> Egyébként voltak ilyen poén részek, kb. minden évadban 1, ha valakinek lenne kedve akkor kigyűjthetné ide őket :D A rossz vér című vámpíros, a csótányos meg az alakváltós, stb. Néhányra még emlékszem, mert kb. 2 éve néztem végig az egész sorozatot...
sz4bolcs
Én nem törődnék ennyire az újakkal, soha nem tetszett az ilyen alibizés, mikor célközönségekben gondolkodnak, és abból kijön egy ilyen pocsék első rész... De logikusnak tűnik ez a forgatókönyv.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nekem is ez az érzésem! :D
Nyilván az újonnan belépőkkel akarják megismertetni a sorozatot egy ilyen "színes" 6 összefoglaló résszel!
Egy kicsit olyan érzésem van hogy ebben a 6 részben megpróbálnak mindenből egy kicsit betenni.
Lehet hogy így képzelték el:
- egy vicces rész
- 2db UFOs/kormányos/összeesküvős
- és 2db hagyományos nyomozós :D

Aztán majd meglátják hogy teljesít és lehet csinálnak egy új évadot új szereplőkkel, néha a régieket is szerepeltetve.

sz4bolcs
Voltak. Az egyik igen emlékezetes részben egy alakváltó vette fel Mulder alakját. Ez a rész tökéletesen hozta ugyanazt a feelinget ugyanazzal a humorral.
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2016.02.02. 22:22:52

Igen voltak ilyenek régen is.

Három? Nem két rész maradt? ;)
Ez kurva jó rész volt, egyáltalán nem számítottam rá! :D

Régen is voltak ilyen vicces részek? Elég hézagosan láttam anno a sorozatot. Mindenesetre ez jó volt abszolút nem ilyesmire számítottam :D
m0tTh0w
Remek rész volt ez is. Szurkolok, hogy ne csak a maradék három rész legyen, amit láthatunk a sorozatból.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

sz4bolcs
Ez zseniális rész volt. Tökéletesen illeszkedik a régi komédiázós epizódok közé, és hozza is a színvonalukat.

sz4bolcs
hát de ez kurvavicces rész :AS:D:ASD:ASD

sz4bolcs
ezt nem hiszem el, ezek tényleg fölhasználják az egész NWO tudásanyagot... :D

sz4bolcs
avagy "minden, ami a 90-es években kimaradt" :D

sz4bolcs
ejha :D na kíváncsian várom a mai részt 8)

tutituti
ejha

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

sz4bolcs
Ez nem is spoiler. :D am kíváncsian várom... 8)

Na a 3. resz kifejezetten tetszett:)
En nagyon jol szorakoztam, bar neha mar kifejezetten faraszto volt. Viszont otletes a tortenete. Mulder erdekes jellemfejlodesen van tul:)

sz4bolcs
Csak tisztességesen írják ki őket, könyörgöm... :/

k0trapali
Reyes benne lesz valamelyik részben! Láttam az így készültben!
Na, újabb jele annak, hogy a két öreget kiszedik a szériából, bár ez szerintem teljesen logikus volt. Egyrészt nem szorulnak ők már erre, másrészt ennyi szünet után biztos voltam abban, hogy ez a széria csak a felfuttatás lesz. Mármint a szériáé. Szerintem akkor szólna rohadt nagyot az epizód záró, ha valami nagyon durva dologra jönnének rá, és ezért kellene meghalniuk, vagy mondjuk önfeláldozással megakadályozhatnák azt, hogy az Elit nekifogjon az NWO gyakorlati, tényleges bevezetésének. Aztán bizonyos infók ezzel kapcsolatban eljutnak valahogy ehhez a két fiatal ügynökhöz és felveszik a szálat. De azt semmiképp ne játsszák meg, hogy Muldert és Scullyt elviszik az UFO-k, mert olyan már volt, meg abban benne lenne az a gagyi hatás, hogy fú még visszatérhetnek. Korukra való tekintettel ne térhessenek már vissza. Zárják le az ő sztorijukat, aztán Skinner beavathatja a két ifjoncot. (Nagyon unom már a sok lezáratlan sztorit, ami csak azért marad nyitva, hogy siker esetén dupla kaszálást lehessen csinálni belőlük...) De ha már itt tartunk, mi van Doggett és Reyes ügynökökkel? Totál nem rémlik, hogy a 9. évadban történt volna velük valami végzetes... Nem mintha őket akarnám cserének, csak néha felbukkanhatnának.

sz4bolcs
Nem gáz, most már inkább az fáj, hogy így megkaraktergyilkolták őket az első részben. :D

Szabi
Robbie Amell és Lauren Ambrose az ötödik részben csatlakoznak és úgy tűnik hogy igazak voltak a pletykák.. ők viszik tovább a sorozatot

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
kép1, kép2, kép3, kép4

(nálam nem látszottak a képek, szóval javítottam :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.01.30. 09:26:19

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Te nem nézed és a problémád meg van oldva, aki meg akarja nézni az megteheti.

k0trapali
Felőlem is mehetne tovább az újakkal, ha tudnak még hasonló jó ötletes részeket kitalálni. Jöhet 2 új nyomozó simán! Ha jól vannak tálalva persze.
grebber
Én meg remélem nem <#levele>

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Nem biztos hogy évekig akarják csinálni. 6 rész után, ha annyira vállalták el, remélem folytatódik új főszereplőkkel.

grebber
"Muldert és Scullyt meggyilkolják, a következő évadot pedig egy új páros vinné"

Na pont hogy akkor jól elkaszálnák már a 0. percben magukat
Az X-akták azért az ami mert Mulder és Scully van benne. Ezer éve ezt szoktuk meg őket szerettük meg nagy fun mindenki. Akkor inkább 6 rész után legyen örökre game over.

Next PC upgrade: 2022

nem láttam őket :)
Szabi
az eddigi évadokat nem láttad ? :D

szuperkatonákat akarnak csinálni, ezért kisérletezgetnek

Én azt találtam ki, hogy Muldert elrabolja az árnyékkormány Scully szeme láttára, valahogy úgy ahogy Mulder húgát is elrabolták, és itt érne véget a 6. rész!
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem!
Kiderült,hogy tényleg lezuhantak idegenek Roswell-ben és Mulder elmondása szerint segítő szándékkal jöttek,mert észlelték az atomrobbanásokat és megakarták óvni az emberiséget nehogy kipusztítsuk magunkat.Azt is mondja,hogy nem volt idegen összeesküvés,tehát az idegenek nem is akarták kolonizálni a bolygót?Ezt csak az árnyékkormány találta ki? Közben pedig ez a szűk elit akarja átvenni a Föld irányítását?Ha nem az idegen kolonizáció késleltetése miatt csinálnak ember-idegen hibridet,akkor miért?
Köszi a válaszokat!
IMYke2.0.0.0
Ki is veszem a kedvencekből a totyikot. :(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
nekem mindkét rész tetszett, bár tény hogy az első túl tömény volt, viszont a második már teljesen rendben volt, remélem berendelik majd a 10.évad folytatását...

sz4bolcs
Szegény IMYke2.0.0.0 mostanra tuti elhúzott valami spoilermentesebb övezetbe. :D

Kinek mi. Számomra a szörnyes részek gázosak.

Shep
Aha, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sz4bolcs
Én is jobban szeretem az összeesküvéses részeket, és ennek ellenére tetszett jobban a 2. rész. Köszönhető annak, hogy az első rész nagyon gáz volt.. meg az is, hogy Mulder nem baseballozni tanítja a kölkét a visszaemlékezős résznél.

stargatelost
Az van, amit elmondtak. Együtt voltak, Scully terhes lett, megszült, aztán örökbe adták. Csak nem rágták a szánkba annó ennyire, de ugye most kellett a gyorstalpaló... Az a két képzelgés viszont nagyon szar volt :S

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ScarY MAN
Mulder tett rola emlitest hogy befuccsolt az az invazios terv.

...

Shep
Na most ez a William gyerek ,hogy van, nem emlékszem már régen mi történt, vagy ez csak valami új dolog?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Muldert és Scullyt meggyilkolják, a következő évadot pedig egy új páros vinné.

(Nekem egyébként csalódás volt a 2. rész. Ahhoz a kisebbséghez tartozok, akik jobban kedvelik az összeesküvéses epizódokat, azt hittem, ez a hat rész erről a király NWO-s ügyről fog szólni, erre jönnek a bárgyú szörnyekkel... Amúgy is milyen plothole hegyek voltak ebben. Mi van a riporter sráccal? Mulderéket nem érdekli a fiatal csaj halála, vagy hogy felrobbantották egy UFO-val? Mi van azzal a bizonyos pénteki nappal, amikor "kezdetét veszi" a hatalomátvétel és minden bankszámla lenullázódik? Egyébként a régi sorozat úgy ért véget, hogy 2012 decemberében megkezdődik az alien invázió. Nos, ennek elmaradásáról egy büdös szót nem szóltak...)
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.01.27. 17:41:53