PS2 Help

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm!
milyen csippet hol mennyiért?
jaszy
Bizony - bizony. Másolatban csak a Cd formátumu játékok mennek AR2 vel. Szerintem cseréltesd ki a chip et. Idõszerü mertmár 2002 töl nemteszik be 😞

Szaszura
Szia!Acton Replay-es ha jól veszem ki a szavaidból azzal lehet olyan bibi,hogy ha dvd-s a játék amit leszettél akkor nem viszi.Egyik havernál is ez volt a gond!!!<#kacsint><#integet2>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

hello!
letorrenteztem egy game-t és nem viszi a gépem!
teljesen más a szerkezete(mappák fájlok) csak a system van mindekettõben.
a gépememben régi tipusú csip van! vagyis cd-t berakós
Shortstop
szerintem egykét ezer lehet
nekem van. eladó 25ért 😊

ffxi
Sziasztok! KillZone-nal multiznánk szeretnénk 4-en, és tudni szeretnék, hogy két PS2 + két TV + két gém kívül kell-e még vmi kellék(ek)? És mennyi lenne az a kellék(ek)? Utána hogyan kell összekapcsolni? És a legfontosabb, hogy 4-en lehet, avagy 4 kell mindenbõl? Mert úgy gondoltuk, hogy egy-egy TV-n ketten(team). Köszi elõre az infót.

Fákjúal!

nightsucker
Hi nem tudja nekem valaki megmondani hogy hogy kell lementést a memoria kártyára ra rárakni.Elöre is köszi

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Jaj elfelejtettem adoaírni az e-mail címemet: [email protected]

Ha tud valaki Ps2-höz a slimhez ADAPTERT a 220-as konektorba valót és el is adná netán van elfekvõben akkor azt megköszönném.

tyler82
Nemtom sajna.
<#confused><#oooo><#schmoll2>

A smooth sea never made a skillfull sailor

sapkafej

György

sapkafej
Létezik olyan átalakító, aminek segítségével használhatom a ps2-es kontrolleremet a PC-hez? Ha igen, hol kapható, s köbö hány pénz? Köszi!

György

Hi!Alcohol 120%-kal hogy kell kiírni a letöltött játék(.bin)Fájl-t?
Azt kérdezném hogyha az olvasófej meghibásodna, akkor vinyóról simán tudnék játszani? <#vigyor2>

rico1977
A winyós mewgoldáshoz kell egy pc mindeképpen nem ? Mármint a gémek feltöltéséhez . 2000 óta azért nincs semmi baja nálad a fejnek mert winyórol jáccol ,vagy alapból ilyen jól bírja a ps2 öd?

Banyapapa
Heem?

minden írott lemez bassza a fejet mivel a tükrözõdõ felülete nem olyan mint a nyomott gyári DVD lemezé ezért nagyobb energia kell az olvasáshoz, ergo a fejnek elõbb utóbb kampec. Javaslom a winyót. Mondjuk nekem 2000 óta semmi baja a fejnek.

PS4 PSN: angyisz

Gondolom a tied is csippelt "(csak tdk-ra írjak)". Nekem az a "szerencsém" hogy úgy csipplték ki,hogy a PS1 játékot nem játsza le. Nem tudom mennyire igaz hogy bassza az olvasófejet - van aki azt mondja igen van aki azt hogy nem.

Lacc
Meg akartam itt kérdezni, hogy milyen vga átalakitót érdemes venni. De aztán elolvastam az elejét és látom mindenki azt mondja hogy nagyon szar vele 😄 Ennek örülök mivel nincsen tv-m. Na mindegy 😞
rico1977
Lo all

Van egy ps2two-m és szeretnék egy külsõ usb winyót rákötni.
A kérdésem az lenne hogy kell e ehez valami + kieg , mint pl ha jól tudom a sima ps2 höz kell valami adapter. A boltba ahol vettem azt mondták hogy ehez is kell, de viszont máshol meg azt olvastam hogy ez csak a "sima"ps2höz kell a two-hoz nem. Ha valaki felhomályosítana azt nagyon megöszönném, ja és ha esetleg kell hozzá ilyen adapter akkor mi a pontos neve a cuccnak?
A másik téma pedig az lenne hogy, a ps2two-t amikor vettem a boltos a lelkemre kötötte hogy csak és kizárólag , dvd -lemezt rakjak bele, felejtsem el, a psx cd gémeket,és egyáltalán mindent ami cd van. Mert különben a fejnek villámgyorsan vége a gépbe. Jah azt is mondta hogy csak kizárólag tdk ra írjak. És így akár " évig(??!!!) is bírhatja a fej . Ezek az infok mennyire hitelesek ? Mennyire teszi haza a gépet a psx-es másolt cd pl?
Elõre is thx ha valaki válaszol.

Fido4life
Helló!
Tekkent és a Dead or Alive játékokat megtom szerezni!

rémkölyök
Hi all! Azt kérdezném hogy hol kell aktiválni a GAMESHARK-kódokat?<#help><#conf>

Real Madrid - AC Milan Manchester United - Liverpool Arsenal - Chelsea

zippofcy
PS2re keresem a következõ játékokat (írottan) Cserébe tudok adni csomó mindent (újabb gamék, PCre minden, zene, film)
Disgaea: Hour of Darkness
R-Type
Summoner 2
Final Fantasy X
Final Fantasy X-2
Dead or Alive 2
Wizardry
Roadkill
Space Invaders
Suikoden 3
Tekken Tag Tournament
aki tud segítsen !

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hali! Ért itt valaki az emulátorokhoz?

Jóvan, már csak annyi kellene hogy nem tudtok e egy arcot nyíregyháza közelében aki chipegetõs?

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Rincewind
Könnyen elõfordulhat. De, ha fél tõle, akkor mondjon búcsút a másolt játékoknak.
Sephi
Ez baromsag , es ugyanokkor igaz is. Soha nem lehet tudni meddig el a gep ha chipelve van. Havernek 2 eve chipelt es meg mindig fut semmi baj nelkul. Nekem az elso ket hetig birta 😊 Masodik 6 honapig stb.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

azt hallotta a barátom "valami biztos forrásból" hogy a gépét fél éven belül elnyomná a chip

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Rincewind
Chip kell bele.
JA, ELFELEJTETTEM MONDANI:
3 kódot olvastunk le különbözõ helyekrõl, nem tudjuk melyik kell:

a System Configból: CONSOLE : SCPH30003
a hátuljáról:K0078161
a vonalkód alatt is vol 1:S01-0078161-9

az O és nulla lehet hogy fel van cserélve. véletlenül

Szevasztok !
nagyon eccerûen rákérdek valamire: barátom vett 1 db ps2-õt és mit csináljunk vele, hogy müxönek az irott CD-k, DVD-k, és ne baszódjon el. Nyíregyházán lakunk.

barret
ja,és az uj sazéria 5xxx-tõl,már hivatalosan is támogatja.asszem.

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
igen,már a legelsõ széria is,de hivatalosan nem ismerik el. ugy hogy ez nem száz százalék!de a legtöbb gép tudja olvasni.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Az ajánlat:
5-6000,-Ftért eredetiben....

12346
én egy burnout 2 dvd iso-t szeretnék poháralátétre firkálni. ehez kérnék helpet, hogy mit ajánlotok, és hogy hogyan?

Brutal
ha valakit érdekel egy öreg róka tanácsa az keressen mailban....

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Brutal
Én a RecordNowMax 4.5-öt használom és még nem rontottam egyet sem.

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Alien!
szerintem az Alcohol nevû progival a legeccerûbb...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sephi
Te jo eg... igy az utolso harom hozaszolas valami remulet 😊

Akkor sorban

Gator 89 - Ahoz hogy menyenek az irott jatekok kell chip.
Gator 889 - Azt vele beszeld meg. O nekem is berakatott chipet.
tuatlanka - igen 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gator889
RE!!!!!!!!!!!Akkor most ha chipboy-jal hozatok csipet akkor o pesten be is rakja nem?
Na most?!:
Akkor melyik az a chip ami psx1-es csip elven mukodik vagyis cd-be aztan GAME?!!!!
Koszike

Nincs semmi ertelme moncsira kotni mert a nagyfelbontasnak (mert csak akkor lenne ertelme) lottek a konzol reszerol. Ilyen alacsony felbontashoz tenyleg jobb a tv. Hardware-s anti-aliasing 😊
Rincewind
Szerintem se kötögessed monitorra, konzol gammát TV-n kell játszani. Max akkor csinálj ilyet, ha kitúrtak a TV elõl, mert a muter éppen az aktuális kibeszélõ "show"-t nézi rajta és csak egy van a házban.
Adi
Monitoron láttni se akaraom!!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Tv-re kössed, mert akkor mossa el a képet.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sephi
Ja jo... ugy igen mort en is probaltam 😊

Sir Quno Jedi
Moncsival tutkó ultraborzalmasak lesznek a gammák, mivel ezek TV-re vannak összeütve, így azon okésak...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Ez a "SOMA" fele atalakito kerem ha ugy veszuk mesze nem is egy atalakito hanem egy veletlen hiba miszerint ha jobban megnezuk a akkor a sokak altal jol ismert "sima" szot el lehet nagyon irni miszerint a I es az O betu egymas kozott van. Igy hat sajnalatos modon elirtam 😞

Ne hari az "sima USB" akart lenni 😊

MAs:

A te TV-ed nem birja az NTSC-et? De csak szolok hogy ha megchipelik akkor raknak bele olyat is 😊

Arcok! A PS2/VGA konverterrel hogyan jelennek meg az NTSC-s játékok? Van valakinek tapasztalata?

Ez a "SOMA" féle átalakító valami hivatalos cumó, vagy ne keressem boltokban? Nem nagyon érzékelem még a témát.

Sephi
Vegyel soma USB atalakitot es hasznald a Pc-es bilentyuzetet es mouset!

Nem tudom mijaza VGA konverter 😊

Tudok neked ajanlani valakit aki 100% megcsinaja csodalatosan es tuti megyen csak azt emilben! Nala egy DVD 1900 Ft es 100% hogy megy es meg dobozt es hatso es elo fedot is.

Szivi es bocsi!