PS2 Help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen csippet hol mennyiért?
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
letorrenteztem egy game-t és nem viszi a gépem!
teljesen más a szerkezete(mappák fájlok) csak a system van mindekettõben.
a gépememben régi tipusú csip van! vagyis cd-t berakós
Fákjúal!
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
<#confused>#confused><#oooo>#oooo><#schmoll2>#schmoll2>
A smooth sea never made a skillfull sailor
György
PS4 PSN: angyisz
Van egy ps2two-m és szeretnék egy külsõ usb winyót rákötni.
A kérdésem az lenne hogy kell e ehez valami + kieg , mint pl ha jól tudom a sima ps2 höz kell valami adapter. A boltba ahol vettem azt mondták hogy ehez is kell, de viszont máshol meg azt olvastam hogy ez csak a "sima"ps2höz kell a two-hoz nem. Ha valaki felhomályosítana azt nagyon megöszönném, ja és ha esetleg kell hozzá ilyen adapter akkor mi a pontos neve a cuccnak?
A másik téma pedig az lenne hogy, a ps2two-t amikor vettem a boltos a lelkemre kötötte hogy csak és kizárólag , dvd -lemezt rakjak bele, felejtsem el, a psx cd gémeket,és egyáltalán mindent ami cd van. Mert különben a fejnek villámgyorsan vége a gépbe. Jah azt is mondta hogy csak kizárólag tdk ra írjak. És így akár " évig(??!!!) is bírhatja a fej . Ezek az infok mennyire hitelesek ? Mennyire teszi haza a gépet a psx-es másolt cd pl?
Elõre is thx ha valaki válaszol.
Real Madrid - AC Milan Manchester United - Liverpool Arsenal - Chelsea
Disgaea: Hour of Darkness
R-Type
Summoner 2
Final Fantasy X
Final Fantasy X-2
Dead or Alive 2
Wizardry
Roadkill
Space Invaders
Suikoden 3
Tekken Tag Tournament
aki tud segítsen !
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
3 kódot olvastunk le különbözõ helyekrõl, nem tudjuk melyik kell:
a System Configból: CONSOLE : SCPH30003
a hátuljáról:K0078161
a vonalkód alatt is vol 1:S01-0078161-9
az O és nulla lehet hogy fel van cserélve. véletlenül
nagyon eccerûen rákérdek valamire: barátom vett 1 db ps2-õt és mit csináljunk vele, hogy müxönek az irott CD-k, DVD-k, és ne baszódjon el. Nyíregyházán lakunk.
Bérbe vehet? reklámfelület...
5-6000,-Ftért eredetiben....

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Akkor sorban
Gator 89 - Ahoz hogy menyenek az irott jatekok kell chip.
Gator 889 - Azt vele beszeld meg. O nekem is berakatott chipet.
tuatlanka - igen 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na most?!:
Akkor melyik az a chip ami psx1-es csip elven mukodik vagyis cd-be aztan GAME?!!!!
Koszike

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne hari az "sima USB" akart lenni 😊
MAs:
A te TV-ed nem birja az NTSC-et? De csak szolok hogy ha megchipelik akkor raknak bele olyat is 😊
Nem tudom mijaza VGA konverter 😊
Tudok neked ajanlani valakit aki 100% megcsinaja csodalatosan es tuti megyen csak azt emilben! Nala egy DVD 1900 Ft es 100% hogy megy es meg dobozt es hatso es elo fedot is.
Szivi es bocsi!