TESZTELÕ KERESTETIK !

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt a barom punci topicot

Banyapapa
pedig a kedvenc oldalam volt!! <#rinya>

jaszy
4 éve írta :) Nemcsoda hogy nemtaláltad meg!

Én is megnéztem az oldalt, de szerintem áttekinthetetlen, a cikkeket meg sem találtam.

azóta nincs tesztelendõ cucc?

Pl.:
"Egy pirospont a készítõk javára:)"

De nem kötözködni akarok, mert öröm látni minden ilyen kezdeményezést, ráadásul a készítõk jó részét fórumokról, mirc-rõl ismerem és kedvelem is õket.
Lehet, hogy a helyesírás is csak engem érdekel annyira, és nekem bassza a csõrömet, de itt nagyon durva... Amúgy az oldal okés.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ruffy
Én csak egy limket raktam ide, hogy itt is keresnek tesztelõt akit érdekel.
Mellesleg meg nem tom mire érted a magyartalan mondatot

Life is short,play more.

Nem bántásból, de belenézve egy cikkbe (LOTR:TFOTR) kb. 70 helyesírási hibát és magyartalan mondatot találtam...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ruffy
Ez nem az a nextgen.Gamékkal foglalkozunk.

Life is short,play more.

Sephi
Ez a nextgen dolog ismeros. Volt egy ismerosom akinek ez volt a cegenek a neve :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ruffy
Ha már itt tartunk :
http://nextgen.gportal.hu

Life is short,play more.

SaVaGe
Jaj de kár! Igaz Dante? :)))

It\'s not my fault you suck.

Sephi
Mostanaban ma' senki :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SaVaGe
Ki keres itt cikkírót? :)))))

It\'s not my fault you suck.

d.t.f!
Pár hét és kiderül addig nemakarok mondani semmit !
Dante........

Let\'s rock BABY..!!!!...

Tufa16
d.t.f! Ez mennyire komoly? ha tényleg érdekel én pl tudok irni az NBA Live 2003ról vagy ha kijön akkor valószinûleg az nfsu-ról! vmi anyagi juttatás van?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

sigmavirus1
Na ezt már nem tagadom!!!:)

Viva La Virus1!!!

Bocs. Egy kicsit de ciki... . De az viszont biztos, hogy Te is MGS rajongó vagy. (Ha ez sem így van akkor ... :)

sigmavirus1
Nékem sajnos nincs MGS oldalam, azt sam7 csinálta!:)

Viva La Virus1!!!

d.t.f!
Sephi kérlek admeg Kou-nak az email cimem,én nemtudom elérni kösz !
Dante......

d.t.f!
Újság !
Dante......

Ezt nem tudtam... PC-s újságot csak a neten olvasok. Sigma! Te tudod, hogy mirõl van itt szó? Olyasmi lesz mint a Te MGS oldalad (Ez egy nagyon komoly hiányt pótól! Gratula!:) , vagy esetleg "konkrét" újság?

sigmavirus1
Már gondolkozott ezen, de azt hittük hogy Reiker már elhelyezkedett egy PC-s lapnál....
Dante! Akkor küldj neki emílt!:)

Viva La Virus1!!!

Ha komolyan gondolod akkor valahogy keresd meg Reiker-t mert Õ a legjobb konzolos cikkíró. Tudom ez nagyon titokzatosan hangzik, de mióta megszünt a Multiplay c. újság szerintem nem irogat sehova.

Végig olvastam a hozzászólásokat, de nem jövök rá, hogy mirõl van itt szó? Újságot csinálsz vagy honlapot?

Sephi
Ha segithetunk valamiben szojal! En siman oszedobok neked ha akarod az elso szamra cuccost

Mirõl is van szó pontosan?

So cry me a fuckin river, bitch!

d.t.f!
Vagy az elsõbe !
Amilyen cefetül állunk!: (
Dante......

Sephi
Chat progik ahol tudunk on-line dumcsizni :)

d.t.f!
OK mekaptam,tölem mehet !
Dante......

d.t.f!
Biztos vagy benne ?
Én nemkaptam semmit !
Dante.......

d.t.f!
ICQ ?
mIRC ?
Most hülyének érzem magam ezek micsodák ?: (
Dante........

Sephi
Ohh nem igy nem tudom elkudeni. Tul nagy a file Ha van ICQ vagy mIRC-ed akkor ott jo?

d.t.f!
Na jó lõkheted !
De nekem jó legyen !!!
Dante.......

d.t.f!

Sephi
Melyik is?

Dante Mike Oldfield szerinted mi , rap ?:))))))

d.t.f!
Na jó jöhet !
Dante..........

d.t.f!
Ha nem rock akkor inkább hagyd !
De azért kösz !
Dante.......

Sephi
Inkabb Mike Oldfield stilusut ... De tudok irni nyugodt egeszen zavart zeneig is barmit :)

d.t.f!
Fujj ugye nem pop ?
Dante......

Sephi
Inkabb olyan nyugis stilusut :)

d.t.f!
Rock ?: )
Dante......

Sephi
En nem tudok rajzolni de el tudnek kepzeli akarmit :))))

Zenet tudok csinalni faszat ha erdekel :)))))

d.t.f!
Végre te is idetaláltál .: )
PS játékokkal már nemszeretnénk foglalkozni !
Merthát neméppen egy aktiv témakör..!(Már ami az érkezõ játékok menyiségét illeti !)
Dante.......

d.t.f!
Anime szakértõk is írjanak !
Dante.......

d.t.f!
Akár azonnal !
Dante........

d.t.f!
folyamatban van !
Dante........

d.t.f!
Kaptam küttem ! : )
Dante.....

Sephi
Dante akkor vegulis mi lesz meg hogy ?:)

Oldal 1 / 2Következő →