Filmzenék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Halálos iramban 1.-ben a sivatagi verseny résznél van egy szám.
Konkrétan annál a résznél van, amikor este felülrõl közelítenek rá a kempingre.
Ha azt valaki meg tudná mondani, hogy mi a címe, akkor baromi hálás lennék. A soundtrack-en nincs rajta.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A Harry Potter filmek zenéjét hol tudom letölteni?
Köszi: Sándor.
Gondoltam hátha érdekel valakit. Filmzeneszerzést, meg persze bármilyen zeneszerzést vállalunk illetve hangfelvételt, hang-zenei utómunkákat. Aki esetleg érdekelõdik, az alábbi címen teheti:
tel.: 06 husz 2500 220
mail: d.andras87(kukac)gmail.com
A Verdák c. film zenéit honnan tudom letölteni?
Köszi
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
a segitõknek elõre is köszönöm fontos lenne... kérlek segitsetek 😊
mert ahonnan én töltök ott kevés van😞
6:25-nél kezdõdik, kb. egy perc
Köszi a segítséget, remélem nem baj, hogy ide is beszúrtam - hátha itt akad valaki, aki felismeri.
Egyébként a Drágám, add az életed c. Leslie Nielsen filmnek van score albuma? Amiben csak a zenei betétek vannak, nem a dalok. Az a rész, mikor az elnököt menti a tömegbõl a felnyílós hídhoz... a nagyon tetszik.
csak lesz valaki aki tud valamit😊
Nem tud nekem valaki segíteni?A Bad Boys 2 filmzenéjét keresem,de nem azt az albumot amin rap és funky zenék vannak hanem azt amit Trevor Rabin szerzett a filmhez.
Segítséget elõre is köszönöm😊
Sziasztok!
Az Õk is a fejükre estek (Kwagga Strikes Back) címû film fõ zenéjéne címe és elõadója érdekelne. A zene hallható gyakran a filmben és a végén megy, amikor a szereplõket és a készítõket sorolják fel. Esetleg azt is tudja valaki honnan tölthetõ le? Köszönöm.
Véletlenül valakinek nincs meg a Pingvinek vándorlása?
Köszi!
A drágám add az életed c filmbõl kéne nekem egy zene.
http://www.youtube.com/watch?v=wn8dooMzPpc
ez volna az, de nem találom sehol:S
!Forza Ferrari!
01-cancion_del_mariachi-los_lobos_with_antonio_banderas-eos.mp3
02-six_blade_knife-dire_straits-eos.mp3
03-jack_the_ripper-link_wray_and_his_ray_men-eos.mp3
04-manifold_de_amour-latin_playboys-eos.mp3
05-forever_night_shade_mary-latin_playboys-eos.mp3
06-pass_the_hatchet-roger_and_the_gypsies-eos.mp3
07-bar_fight-los_lobos-eos.mp3
08-strange_face_of_love-tito_and_tarantula-eos.mp3
09-buchos_gracias_navajas_attacks-los_lobos-eos.mp3
10-bulletproof-los_lobos-eos.mp3
11-bella-carlos_santana-eos.mp3
12-quedate_aqui-salma_hayek-eos.mp3
13-rooftop_action-los_lobos-eos.mp3
14-phone_call-los_lobos-eos.mp3
15-white_train_(showdown)-tito_and_tarantula-eos.mp3
16-back_to_the_house_that_love_built-tito_and_tarantula-eos.mp3
17-let_love_reign-los_lobos-eos.mp3
18-mariachi_suite-los_lobos-eos.mp3
Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy olyan film amibe 3 csávó szerepel és a fegyvereik mind a háromnak egy gitártok ba van csak nem tudom annak a filmen a címét és azzal a zenével kezdõdik amit éppen keresek.Ha megtudnátok mondani a film címét megköszönném.
Két zenét keresek.
Víg Mihály: "Filmzenék Tarr Béla filmjeihez"
címû albumról a két utolsó számot: "Valuska" és az "Öreg" címûeket.
Köszönöm
T.
A Halál völgye: Véres Bill Bosszúja ( Death Valley: The Revenge Of Bloody Bill )címû film menüje alatt, illetve a filmben is hallható ez a szám. Az elõadója érdekelne, mert a film végén csak a szám címe van feltüntetve. Sajnos én sehol sem találom. A címe: BLOOD
Köszi a segítséget
http://www.theunit.hu/index.php?page=letoltes&directory=OST
itt már néztem, de azt nem találtam.. elõre is köszi!!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Gaba323
ha nem találjátok sehol, feltehetem valahova a zenét..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Most ért a véget a Tûzbõl nincs kiút címû film.A végén,a temetésnél szólt egy szám.Nem tudja valaki a címét?
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
és találtam egy jobb verziót ahol a másik keresett számom is megtaláltam all in one 😄DDD
köszi szépen még1szer
http://www.youtube.com/watch?v=Q1cfTMdjkYM&feature=related
practitioner of the forbidden arts of death
A Félelem és reszketés Las Vegasban c. filmbõl, amikor az ügyvéd ül a kádban és azt akarja h az újságírás doktora hajítsa bele a magnót a kádba, amikor elhangzik a fehér nyúl... na én azt a számot keresem! ha valaki tudja mirõl van szó dobjon egy pm-et 😊 linket vagy valamit....
köszi elõre is
practitioner of the forbidden arts of death
R.I.P Jerry Goldsmith
Nem tudjátok véletlenül, hogy a harc mestere 2 c. film legelején hallható zenének mi a címe meg az elõadója ?? probálnám megszerezni azt a számot nagyon !! Köszi ..
Gaba323
Live for nothing or die for something.
De azért kösz a fáradozást!
Továbbra is kérdés: hol érhetõ el az EREDETI Piedone a zsaru filmzene?
A demokrácia azért jó, mert nincs jobb. (Winston Churchill)