Filmzenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Lenne egy meredek kérdésem.

A Halálos iramban 1.-ben a sivatagi verseny résznél van egy szám.
Konkrétan annál a résznél van, amikor este felülrõl közelítenek rá a kempingre.

Ha azt valaki meg tudná mondani, hogy mi a címe, akkor baromi hálás lennék. A soundtrack-en nincs rajta.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Sziasztok!

A Harry Potter filmek zenéjét hol tudom letölteni?

Köszi: Sándor.
Üdv mindenkinek!

Gondoltam hátha érdekel valakit. Filmzeneszerzést, meg persze bármilyen zeneszerzést vállalunk illetve hangfelvételt, hang-zenei utómunkákat. Aki esetleg érdekelõdik, az alábbi címen teheti:
tel.: 06 husz 2500 220
mail: d.andras87(kukac)gmail.com

Sziasztok!

A Verdák c. film zenéit honnan tudom letölteni?
Dundidio
Keresem a KIDS címû film soundtrackjét...Segítsetek ha tudtok...

Köszi

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

hooah
Hello, valaki meg tudná mutatni honnan tudom letölteni a Van Helsing, c. film zenéjét?

sziasztok! nem tudja vki h a tökös csaj cimû film zenéit hol lehet letölteni?
a segitõknek elõre is köszönöm fontos lenne... kérlek segitsetek 😊
Sziasztok! Megtudná nekem mondani valaki, hogy honnan tudnám letölteni: A félelem és rettegés Las Vegasban filmzenéit, vagy a számcímeket! Elõre is köszi!
A film zenéje John Weddepohl-é, és ha jól tudom a filmet végigkísérõ zene címe is... aka Oh Schucks... here comes UNTAG!.
Sziasztok.tud valaki olyan oldalt ahol rengeteg filmzene van fent?
mert ahonnan én töltök ott kevés van😞
carterx
Szevasztok.

Reggeljetek ide: LINK
Van pár filmzene,stb.

Üdv

Sehol nem találok infót, mi lehet ez a zenei betét, pedig mintha hallottam volna már valahol.
6:25-nél kezdõdik, kb. egy perc

Köszi a segítséget, remélem nem baj, hogy ide is beszúrtam - hátha itt akad valaki, aki felismeri.

Egyébként a Drágám, add az életed c. Leslie Nielsen filmnek van score albuma? Amiben csak a zenei betétek vannak, nem a dalok. Az a rész, mikor az elnököt menti a tömegbõl a felnyílós hídhoz... a nagyon tetszik.
legalább találtam társat.
csak lesz valaki aki tud valamit😊
Atika :o)
na ez engem is erdekelne 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Sziasztok.

Nem tud nekem valaki segíteni?A Bad Boys 2 filmzenéjét keresem,de nem azt az albumot amin rap és funky zenék vannak hanem azt amit Trevor Rabin szerzett a filmhez.

Segítséget elõre is köszönöm😊

Sziasztok!

Az Õk is a fejükre estek (Kwagga Strikes Back) címû film fõ zenéjéne címe és elõadója érdekelne. A zene hallható gyakran a filmben és a végén megy, amikor a szereplõket és a készítõket sorolják fel. Esetleg azt is tudja valaki honnan tölthetõ le? Köszönöm.

Sziasztok!

Véletlenül valakinek nincs meg a Pingvinek vándorlása?

Köszi!

oneal1
hali!
A drágám add az életed c filmbõl kéne nekem egy zene.

http://www.youtube.com/watch?v=wn8dooMzPpc

ez volna az, de nem találom sehol:S

!Forza Ferrari!

Lethys
a hitman Filmben kéne az összes számnak a címlistája.. thx a segítséget

desperado - el mariachi! valószínûleg ezt keresed! de nem vagyok benn biztos
hogy mivel kezdõdik, azt most passzolom mert régen láttam, de itt a soundtrack cd tracklistje:

01-cancion_del_mariachi-los_lobos_with_antonio_banderas-eos.mp3
02-six_blade_knife-dire_straits-eos.mp3
03-jack_the_ripper-link_wray_and_his_ray_men-eos.mp3
04-manifold_de_amour-latin_playboys-eos.mp3
05-forever_night_shade_mary-latin_playboys-eos.mp3
06-pass_the_hatchet-roger_and_the_gypsies-eos.mp3
07-bar_fight-los_lobos-eos.mp3
08-strange_face_of_love-tito_and_tarantula-eos.mp3
09-buchos_gracias_navajas_attacks-los_lobos-eos.mp3
10-bulletproof-los_lobos-eos.mp3
11-bella-carlos_santana-eos.mp3
12-quedate_aqui-salma_hayek-eos.mp3
13-rooftop_action-los_lobos-eos.mp3
14-phone_call-los_lobos-eos.mp3
15-white_train_(showdown)-tito_and_tarantula-eos.mp3
16-back_to_the_house_that_love_built-tito_and_tarantula-eos.mp3
17-let_love_reign-los_lobos-eos.mp3
18-mariachi_suite-los_lobos-eos.mp3

solle
Bocsi hogy 2 Hsz be de akkor már nem tudnád megmondani a zenének a címét amivel kezdõdik?

solle
Azaz Köszi szépen<#worship>

desperado 😊
solle
Sziasztok

Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy olyan film amibe 3 csávó szerepel és a fegyvereik mind a háromnak egy gitártok ba van csak nem tudom annak a filmen a címét és azzal a zenével kezdõdik amit éppen keresek.Ha megtudnátok mondani a film címét megköszönném.

Sziasztok!

Két zenét keresek.
Víg Mihály: "Filmzenék Tarr Béla filmjeihez"
címû albumról a két utolsó számot: "Valuska" és az "Öreg" címûeket.

Köszönöm
T.
Sziasztok!

A Halál völgye: Véres Bill Bosszúja ( Death Valley: The Revenge Of Bloody Bill )címû film menüje alatt, illetve a filmben is hallható ez a szám. Az elõadója érdekelne, mert a film végén csak a szám címe van feltüntetve. Sajnos én sehol sem találom. A címe: BLOOD

Köszi a segítséget
A kaland fergek 2 cimû filmnek az élején hallható zene címét valaki megmondaná,valamilyen Sunny de nem toom ho milyem

sziasztok! a Trópusi Vihar (Tropic Thunder)hallható zenék címét szeretném megtudni. Valaki segítene? elõre is kössz
matyi0323
Hello! igaz nem megy már az a film/reklám..( ha jól tudom ). Az egység- rõl lenne szó.. annak a zenéjét keresem.. de ami az ajánlója alatt szólt.. tudna nekem valaki segíteni?
http://www.theunit.hu/index.php?page=letoltes&directory=OST
itt már néztem, de azt nem találtam.. elõre is köszi!!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Gaba9
megoldható h kivágom azt a részt :-DDD

Gaba323

sajnos nem láttam a filmet, így nem tudom melyik számról lenne szó :/
Gaba9
az én kérésemben nemtudsz esetleg segíteni ?? (Harc mestere 2 elején a zene v soundtrack) :-))

Gaba323

mindkettõtöknek ment 😊

ha nem találjátok sehol, feltehetem valahova a zenét..
matyi0323
köszi, habár nem nekem küldted, de én is kerestem😄 tehát kössz😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Robbie Robertson - Shine Your Light 😉
matyi0323
Sziasztok! Ez nekem is nagyon kellene, ha meg tudná valaki monadni.. de azt hiszem, hogy a film bemutatójában is ( ajánlóban ) ez ment..köszi elõre is !

adios
Hello!
Most ért a véget a Tûzbõl nincs kiút címû film.A végén,a temetésnél szólt egy szám.Nem tudja valaki a címét?

exTrem
Sziasztok! A taxi filmek zenéit keresem. Ha valaki tud segíteni linke(ke)t dobjon pls. Köszi elore is !

jefferson airplane - white rabbit

meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

A kedvenc filmzeném a Kegyetlen játékok zenéi! 😊 De mondjuk magát a filmet is imádom
Frosty01
igen!

és találtam egy jobb verziót ahol a másik keresett számom is megtaláltam all in one 😄DDD

köszi szépen még1szer

http://www.youtube.com/watch?v=Q1cfTMdjkYM&feature=related

practitioner of the forbidden arts of death

Hello!

Nem tudom, errõl van szó?

Frosty01
egy zeneszám érdekelne:

A Félelem és reszketés Las Vegasban c. filmbõl, amikor az ügyvéd ül a kádban és azt akarja h az újságírás doktora hajítsa bele a magnót a kádba, amikor elhangzik a fehér nyúl... na én azt a számot keresem! ha valaki tudja mirõl van szó dobjon egy pm-et 😊 linket vagy valamit....

köszi elõre is

practitioner of the forbidden arts of death

A régi The Omen filmzenéje nálam mindent visz!

R.I.P Jerry Goldsmith

Gaba9
Üdv
Nem tudjátok véletlenül, hogy a harc mestere 2 c. film legelején hallható zenének mi a címe meg az elõadója ?? probálnám megszerezni azt a számot nagyon !! Köszi ..

Gaba323

sziasztok.Tudna valaki segíteni a mackótestvér soundtrackjének megtalálásában?Elõre is köszönöm
Danny1987
Green Street Hooligans c. film zenéjét hol tudom letölteni?

Live for nothing or die for something.

Mickey122
Köszönöm válaszodat, valahogy elsõre elsiklottam fölötte! Sajnos pontosan nem ezt keresem: ez a CD-rõl származik. Ha teheted, hasonlítsd össze az eredeti filmzenével: hiába ugyanaz a szerzõpáros (sõt tudomásom szerint õk is játszanak a zenekarban), sajnos a két zenének köze sincs egymáshoz.
De azért kösz a fáradozást!

Továbbra is kérdés: hol érhetõ el az EREDETI Piedone a zsaru filmzene?

A demokrácia azért jó, mert nincs jobb. (Winston Churchill)