Nyomtató probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Windows 7 által feltelepített driver nem biztos hogy elég.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
http://megatoner.hu/?mod=termeklap&id=23869
ez háromszor annyit bír, mint a gyári (így már mindjárt nem drága) és ISO:9001 minõsítéssel rendelkezõ gyártósori cucc, csakúgy mint a gyári.
Van egy Epson SX110-em, ma fogyott ki a tinta, de elõre gondolkoztam vettem már untánygártott patront.
Ma kb. 40 színes oldalt kellett nyomtatnom, elsõzör a fekete fogyott ki, pótoltam. Majd a magenta és a cián pótoltam. Közben ment a nyomtatás, minden rendben volt. Cseréltem a sárgát és onnantól a nyomtatás csíkos lett és elég szarok a szinek is.
Nyomtatófejtisztítás megvolt, a sárga színt telinek jelzi, mégsem jó valami... Mi lehet a gond?
Van egy HP PSC 1410 nyomtatóm és ha nyomtatni akarok, bedugom a gépbe az USB kábelt és egybõl tesztoldalt nyomtat minden csatlakoztatásnál. De amit nyomtatni akarok, azt nem nyomtatja ki. win7em van.
Tudom kihalt topic de nem kezdek újat a problémám miatt.
Van egy HP PSC 1410 nyomtatóm és ha nyomtatni akarok, bedugom a gépbe az USB kábelt és egybõl tesztoldalt nyomtat minden csatlakoztatásnál. De amit nyomtatni akarok, azt nem nyomtatja ki. win7em van.
Sziasztok!
Tudja valaki hogy hol lehet beszerezni olcsóutángyártott tintapatronokat CANON multifunkciós nyomtatóhoz??
Pixma MP_160 ashoz
Fontos lenne.!
Köszönöm!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mert ezer féle van belõle
HP LeserJKet 5 manual kene nekem surgosen. Honnan a turobol totsem le?
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Majd letörölgeted õket, és vissza.
De meg lehetne próbálni az egész nyomtató szoftver újratelepítését...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
DE nekem nincs olyan rész a tulajdonságoknál (win2k).
csak általános,megoszát,portok,speciális,színkezelés,biztonság,eszközbeállítás fülecskék.
Minden nyomtató szoftverében van karbantartás menüpont.
A startmenü-nyomtatók-tulajdonságok résznél találod meg!
Ott szokott lenni tisztítás, fejigazítás, fúvókaellenõrzés... ilyenek.
A tisztítást hogy gondolod a szoftverrel? rakjam íjra?
Nem száradt esetleg be?
Csinálj egy tisztítást a szoftverével, valamint egy fúvókaellenõrzést!
Ha nem sikerül, akkor irány a szervíz!
Sajnos a HP nyomtatók nagyon korán halnak meg! 😞
Van 1 hp color injekt cp1700-as nyomtató. Mi lehet a gond, hogy állandóan csak rózsaszint nyomtat. Fekete megy,de ha vmi színes kell, akkor mindent rózsaszínre nyomat. Olyan mintha nem tudná a színeket összekeverni.A színek (R,B,Y,😎 külön patronba vannak.
Van valakinek vmi ötlete rá, hogy mi lehet a probléma?
Elõre is thx.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
[ helikopter ]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Segítség kéne Deskjet 420-hoz drivert honnan lehet letölteni?
Van egy Canon S200 nyomtatóm. Régen nyomtattam vele színesen, és ma meglepõdtem, hogy alig nyomtat, csak a kék festékbõl jött vmi kis tinta, vékony csíkokban. Vagy 10x csináltam fokozott tisztítást, most a sárga jön rendesen, a kék meg sehogy se. Gondolom beszáradt a tinta. Mit kezdjek vele?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Szal próbáltam olyat is hgy szépen letöröltem és újra AKARTAM telepíteni. Igenám de kiírta hogy telepítési hiba. Tágranyílt szemmel ültem a monitor elõtt.... Újra próbáltam. Akkor meg legelõsször azt írta ki hogy nem kompatibilis XP-re. Hmmm... számomra ez új volt mert ezelõtt nyomtattam már vele.
Továbbra is elére köszönöm a segítséget.
Van egy kis problémám. Nemrég van XP-m és egy régi típusú Hp Deskjet 610C típusú nyomtótam van. A lényeg az hogy elkezdtem nyomtatni egy több oldalas szöveget. Az 1. oldalt kinyomtatta a lehetõ legszebben. Utánna jöttek a problémák. 3 lapot összefogott és egy oldalnyi szöveget nyomtatott arra a 3 lapra. Gondoltam ez még nem nagy bajh biztos csak rossz lapokat raktam bele. Utánna jöt a még nagyobb baj. Behülyült a nyomtató és ki-be kapcsolódott. Ezután CSAK szimbólumokat!!!! Lövésem sincs mi a problematica..
Elõre is köszönöm a segítséget!
Lefordítod a patront, elé teszel egy pzs-t ahol a tinta kijön s lehetõleg az udvaron egy bõ rántással lejjebb hozod a szivacsot, ennyi, legalábbis nállam a Canon utángyártottaknál ennyi
Azért ne szobába csináld mert a multkor egy hiperfolyós fos öccsebaszta a szõnyegemet, átütött egy pzsn
Eddig töltött patront használtam.
Van egy Epson Stylus cx5200 nyomtatóm, utántöltött patronokkal, a gép azt jelzi hogy több mint félig van,
de sárgát és pirosat valamiért nem nyomtat.
Egy ideig mûködtek. Ez mitõl van?
http://h20015.www2.hp.com/en/softwareCategory.jhtml?lc=en&pagetype=software&prodId=dj690c&sw_lang=en&cc=us