Final Fantasy X-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
幻想水滸伝V Annyira szeretném ha meglenne a Bouncer.:( Jelenleg: Dodd: A Herceg menyasszonya 3. kötet, Szökés 2. és 3.évad, Róma
www.youtube.com/aabyssx
幻想水滸伝V Annyira szeretném ha meglenne a Bouncer.:( Jelenleg: Dodd: A Herceg menyasszonya 3. kötet, Szökés 2. és 3.évad, Róma
2. Majd ha megtanultad, akkor lesz fira és firaga is.
3. Egy formából csak abba tudsz azonnal átalakulni, amihez van út.
4. Az öltözetekbõl jönnek a képességek.
www.youtube.com/aabyssx
1.miazaz oversoul?(van amikor kiirja de faxom sincs hogy miért
2.azonr a rácson ahova a gömböket beteszzük van aminél kiirja hogy tanulok firagat meg fira-t meg fire-t de nekem csak a fire-t adja be
3 mik az a "kapuk" a garment griden
4 nincs valami speci képesség ebbe a special ruhákon kivül?
PSN ID.: Beegabor
.:Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal:.
.:Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal:.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sephi: lehet, mert szvsz tulporgeted a dolgot, az azavar hogy mas a jatek mint a 10?😊 Ilyen a square enix, hiaba folytatas azert mas lesz😊 S a ketto szvsz tokeletesen kikerekiti egymast(ffx linearis ubermese-ffx2 valtozatosabb, mert szabadon valaszthato benne sokmidnen, szabadabb, lazabb hangvetelu-,) ha ugyanazt kaptad volna, akkor megkonyebb ellenfelek lettek volna😊
Attó még hogy ujsághoz irunk (nehogy sértésnek vedd nem ugy szantam😊 ) nem kell minden 2ik jo jatekot ekkudeni a p*csába😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
En nalam lehet a baj aby! Nem erre szamitottam a vegen! Baromsag szamomra!
*SPOILER*
Sephi! Régebben fikáztad az endinget. Nem értem, hogy mi a problémád. Így, hogy 100%-ra sikerült pörgetni tök más ending-et kaptam, mint eddig. És az nagyon kielégítõre sikerült SZVSZ. Az az ending volt, amikor Tidus Beasaid partjánál jön vissza, majd Yuna-val Zanarkand romjainál van egy esemény. SZVSZ teljesen jó volt.
www.youtube.com/aabyssx
Az a Den of Woe. Néhány csata után értékes item-et tudsz szerezni.
www.youtube.com/aabyssx
aszt a baziklafásat vidike voltam

www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Próbáltam mást is, de visszajutok ehhez. Egyszerûen leköt. Sõt, ha túlvagyok ezen, akkor most fogom harmadszorra játszani, mert a Crimson Sphere-ek közül egy hiányzik (az elsõ) és ez (a Via Infinito alja) az utolsó hely, ahol lehet. Ha itt nincs, akkor a sztori közben mulasztottam el. Meg valami miatt a Moonflow-nál Episode Concluded-et szereztem. Meg még egy dressphere is hiányzik.
És harmadszorra is érdekesnek tûnik újrakezdeni (fõleg így, hogy tele vagyok str/def/luck/regen kütyükkel). És nem unom! Szegény R&C1 ott porosodik a polcon amióta megvettem (pedig az is milyen jó kis játék). Lõjjetek le! Segítség!
www.youtube.com/aabyssx
90-es party, 255-ös defence + 20+20+20 defence up + protect + dark knight és ha ezt véletlenül el sikerül érnem akkor is olyan villám gyorsan bököd 2000-3000-et, hogy még így sem tudok életben maradni. Vagy csak mega potion, elixir és mindenféle drága dolgok dobálásával tudom tovább húzni, de abból meg kevés van. Mega Tonberry-bõl meg sok.
Az evade&counter + luck 100 sem segít (pedig, ha ezt alkalmazom, akkor seki más sem tud eltalálni fizikai támadással).
Hint-et kérek.
www.youtube.com/aabyssx