Final Fantasy X-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chapter 3-ban tartok 4 dresspehre nincs meg, amugy meik a legjobb? nekem gun mage teccik blue bullet faxa!!!
Elhaym
A tornyosnál nem muszáj mindet megcsinálni tökéletesre.De mind a 9-be próbálj belekezdeni.Az 5.fejezetben minden torony mellett lesz egy cucc,attól függ mennyi pontot értél el egy toronynál.

幻想水滸伝V Annyira szeretném ha meglenne a Bouncer.:( Jelenleg: Dodd: A Herceg menyasszonya 3. kötet, Szökés 2. és 3.évad, Róma

nekise álljak? chapter 2-ban vagyok van 6 DresSpher-em meg egy special DS, meg 8 garment gridem,gunner's run pedig sirály
aabyssx
Bekalibrálhatsz mégegyet, aminél én majdnem a falhozb*sztam a kontrollert és összevesztem párommal.

www.youtube.com/aabyssx

mit kapunk ha mind a öbb tornyot bekalibrálunk?
torony kalibrálás teccik három kész, bár a második toronynál amiko olyan gyorsan estek le a végefelé a gombok megrémültem és nyomtam egy reset-et, de nemis volt vészes
áh köszz tegnap már rájöttem,elöször azsitem programhiba ha nekikmegyek és elmozdulnak. a barkepper mondta hogy push és akko löködtem öket be😊brother tánca fenomenális volt😄
aabyssx
Vagy black mage-be kell öltözni.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Told be a zenészeket a liftbe!

www.youtube.com/aabyssx

áh elakadtam chapter 2 legelején, beszéltem mindenkivel felmegyek a cabinba és egy zenecsoport van ott beszélek velük egyik megkérdei most éneklek vagy késöbb? mondom most mert nemtok mást csinálni, bejön oda a folyosora a csapos is aztán meg ott vagyok bezárva a folyoson mert ha bemennék a liftbe onnan automatába kiugrik viszza,és a halyorol sem tok lemenni.nemhiszem hogy hiba lenne mer eredeti
valami érdekeset monnyatok már a gameröl mert most nemtok jáccani vele😞(
jaahh király igy már lehet taktikázni,váltás és igy plus képesség
Elhaym
A 2-es kérdéshez,ahoz,hogy Firát vagy firagát támadj.A Fira és a Firaga elõtt látsz színes gömböket.Meg a Sphere Griden is.Úgy kell harc közben kasztokat váltanod,hogy áthaladj a szines gömbökön a megfelelõ sorrendben.

幻想水滸伝V Annyira szeretném ha meglenne a Bouncer.:( Jelenleg: Dodd: A Herceg menyasszonya 3. kötet, Szökés 2. és 3.évad, Róma

köszz, amugy nekem teccik a harcrendzser meg az egész mer vegyes véleményekkel találkoztam
jahm
aabyssx
1. Néha begerjed az ellenség. Ilyenkor sokkal több exp-et kapsz és külön trófeának is számít (nehezebb is legyûrni).
2. Majd ha megtanultad, akkor lesz fira és firaga is.
3. Egy formából csak abba tudsz azonnal átalakulni, amihez van út.
4. Az öltözetekbõl jönnek a képességek.

www.youtube.com/aabyssx

lenne egy-két kérdésem a game-el kapcsolatban
1.miazaz oversoul?(van amikor kiirja de faxom sincs hogy miért
2.azonr a rácson ahova a gömböket beteszzük van aminél kiirja hogy tanulok firagat meg fira-t meg fire-t de nekem csak a fire-t adja be
3 mik az a "kapuk" a garment griden
4 nincs valami speci képesség ebbe a special ruhákon kivül?
Tittike
köszönöm

.:Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal:.

Seth

PSN ID.: Beegabor

le lehet valahonnan tölteni?
Tittike
Háááát.. a kislányomnak lenne, szal, magyar kellenne.... de ha csak angol van, az is megteszi! 😊

.:Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal:.

Seth
Angol nem jó?

PSN ID.: Beegabor

Tittike
Még mindig nincs senkinek a Final Fantasy IX-hez végigjátszása? Pls irjatok... Köszi elõre is

Sephi
Ez mar lejart vita bogaram... ne kezdjuk ujra jo? Nem teccik es kesz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CrucifX
Eladó egy vadiúj, használatlan promó verziós FFX-2, irányár: 12 ezer forint. Érdeklõdni az alábbi címen lehet: [email protected]

CHEAPBOY
"En nalam lehet a baj aby! Nem erre szamitottam a vegen! Baromsag szamomra!"

Sephi: lehet, mert szvsz tulporgeted a dolgot, az azavar hogy mas a jatek mint a 10?😊 Ilyen a square enix, hiaba folytatas azert mas lesz😊 S a ketto szvsz tokeletesen kikerekiti egymast(ffx linearis ubermese-ffx2 valtozatosabb, mert szabadon valaszthato benne sokmidnen, szabadabb, lazabb hangvetelu-,) ha ugyanazt kaptad volna, akkor megkonyebb ellenfelek lettek volna😊

Attó még hogy ujsághoz irunk (nehogy sértésnek vedd nem ugy szantam😊 ) nem kell minden 2ik jo jatekot ekkudeni a p*csába😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sephi
Ugyertem hogy messze nem eri utol a FFX veget es pedig sokkal de sokkalta erosebnek kellet volna legyen a befejezes!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Igen azok az endingek azok pontosan. De az ember a FFX vege utan nem ilyen gagyi semmi erzeki vegre vagyott. En nem erre vagytam. Mondtam en erosen csalodtam a vegeben is. Szal az egeszben. Semmi szorakozastnem nyujtott az orokos X nyomogatas es a konnyu ellenfelek...

En nalam lehet a baj aby! Nem erre szamitottam a vegen! Baromsag szamomra!

aabyssx
Megcsináltam 100%-ra. Nem is értem, hogy hogyan jött össze, de télleg' 100%-ot ír (pedig Rikku egyik key item-je hiányzik).

*SPOILER*

Sephi! Régebben fikáztad az endinget. Nem értem, hogy mi a problémád. Így, hogy 100%-ra sikerült pörgetni tök más ending-et kaptam, mint eddig. És az nagyon kielégítõre sikerült SZVSZ. Az az ending volt, amikor Tidus Beasaid partjánál jön vissza, majd Yuna-val Zanarkand romjainál van egy esemény. SZVSZ teljesen jó volt.

www.youtube.com/aabyssx

Tittike
Sziasztok! Az FFIX-hez tudtok végigjátszást? Ha valaki tud, irhatja mailban is! köszi!

aabyssx
SPOILER

Az a Den of Woe. Néhány csata után értékes item-et tudsz szerezni.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Tehát:

*SPOILER*

Igen, kinyílik. 😉))

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem kell privátban! Nyugodtan írja ide, csak (!)jelezze(!) a spoiler-t!

www.youtube.com/aabyssx

musha
bár gondolom kinyílik 😊

musha
ehm, erre lécci majd privátban válaszoljon aki tud, mert én pl nem szeretném tudni.

vidike
ha berakot a sphereket abba az ajtóba ahol mindet kéri akkor mi történik?

aszt a baziklafásat vidike voltam

duc
de. csak idõ nincs.
Én játszanék csakhát nem könnyü számomra, mert ezelõtt egy részel sem játszottam

musha
dede

aabyssx
Nem játszik senki már ezzel?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Mega Tonberry téma tárgytalan. 1 körbõl kinyírom (ha gyors vagyok, akkor akár 200.000-et is tudok sebezni egy haldokló gunner-el).

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Hat en mar sajna erolteni sem tudom 😊

aabyssx
De ez nem kitartás. Kitartás akkor kell, ha valami nem esik jól és akkor erõlteted.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Van ez igy. Irigylem a kitartasod!

aabyssx
Vazz', nem tudok!
Próbáltam mást is, de visszajutok ehhez. Egyszerûen leköt. Sõt, ha túlvagyok ezen, akkor most fogom harmadszorra játszani, mert a Crimson Sphere-ek közül egy hiányzik (az elsõ) és ez (a Via Infinito alja) az utolsó hely, ahol lehet. Ha itt nincs, akkor a sztori közben mulasztottam el. Meg valami miatt a Moonflow-nál Episode Concluded-et szereztem. Meg még egy dressphere is hiányzik.
És harmadszorra is érdekesnek tûnik újrakezdeni (fõleg így, hogy tele vagyok str/def/luck/regen kütyükkel). És nem unom! Szegény R&C1 ott porosodik a polcon amióta megvettem (pedig az is milyen jó kis játék). Lõjjetek le! Segítség!

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Kapcsold ki a gepet es jaccal mast 😊))))

aabyssx
Gondjaim vannak Mega Tonberry-vel. Kb. 23000-et bök rajtam egy szúrással.

90-es party, 255-ös defence + 20+20+20 defence up + protect + dark knight és ha ezt véletlenül el sikerül érnem akkor is olyan villám gyorsan bököd 2000-3000-et, hogy még így sem tudok életben maradni. Vagy csak mega potion, elixir és mindenféle drága dolgok dobálásával tudom tovább húzni, de abból meg kevés van. Mega Tonberry-bõl meg sok.
Az evade&counter + luck 100 sem segít (pedig, ha ezt alkalmazom, akkor seki más sem tud eltalálni fizikai támadással).

Hint-et kérek.

www.youtube.com/aabyssx

musha
gondoltam ilyenre, de gondolj bele: ha már szarul lett felírva, akkor szarul fogja image-elni is. mindegy, holnap áthozza haverom a gyári példányát, remélem azt át tudom írni zökkenõmentesen (és remélem nem nagyobb a gyári játék egy írható dvd méreténél).

Sephi
DVD hibas... tuti... elso dolog amit meg kene probajal az hogy le imegaled es ujrairod...

musha
amúgy próbáltam start+select-et, nem volt sok hatása sajna 😞
azért köszi.