Autókiállítás 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kurvanyu jó-johánzon!!44
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Butinkóságokat beszélsz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
kurvanyu jó-johánzon!!44

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A tuning meg az autohifi nem fogott meg engem sem, meg marhára csodálkoztam, hogy beültek az emberek a Mercedes E-be meg S500-ba meg AMG-be és feltekerték a Radio DeeJay hangerejét, nevetséges, hát a rádió az minden autóban jó, fura,hogy egy 35 milliósban azt próbálgatják.
szerintem jó volt az egész
bár engem pl. a tuning pavilon nem fogott meg annyira
inkább az utcai cabrio modelleket teszteltem
itt egy kép egy Jaguar-ról

A Freelander is tetszett, a Mitsubishi volt nagy csalódás tehát meg a Honda.
Az Ikarusbus új buszai érdekesek voltak, de sajnos elég spártaiak, még amiket a BKV-nak gyárt nem olyan rosszak, de amit a Volánbusznak, azok nagy gyíkak.
Az Oldtimerek is érdekesek voltak, a Hyundai okozott nagy meglepetést, az egyik legszarabb márka, és még közel sem lehetett menni az autókhoz, szánalmas.
Hát ennyi, jobbra számítottam, de ez is nagyon jó volt, hisz autók voltak rajta.
Összességében nagyon tetszett, legjobban nekem az Opel Vectra tetszett, másodiknak a Ford Mondeo, meg természetesen a Mercedes, de az nagyon drága.
A Hondákban nagyon csalódtam, aki ott volt, és együtt ültem vele autóban, mindenki a Hondákat szídta, ici-picik, még a Legend sem megfelelõ.
Tetszett a Shark kamion, az Evo7, az Autodekoros Calibra, a Tuning & Stereo pavilon, az Elise, jo volt latni az uj Astrat (bar hamarosan minden sarkon lathatom, de nem baj, mert nekem tetszik). Erdekes volt a Pug Hoggar, a Pug RC, KIA kcv-II. Eloben pedig még jobban beleszerelmesedtem a Mazda RX8-ba (7,5 milla) es a BMW Z4-be.
Kar hogy nem volt kinn a Lancer EVO VIII, a Golf V na meg egy Supra a Toyotanal 😉
Hosszas bojongas, nezelodes, autokiprobalasok utan, sok szep fenykeppel es vizualis elmennyel gazdagodtam. Az arat megerte, de lehetett volna jobb is.
Voltak ettõl sokkal jobbak is, és remélem lesznek is.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.