DJ keverõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Egyébként kipróbáltam a Traktor 2.5-öt és efgyáltalán nem rosz,de egy diszkóba nem vinném be!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
E.Gy.B.E. Airsoft Team
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Az, hogy a cdrom még átmegy a hangkártyán, majd az alaplapon, ami átmegy a keverõn, az pedig a végfokon és úgy kerül ki a hangfalakra..
A legtöbb ma kapható hangkártya pedig simán felveszi a zajt a számítógép tápjától, a cdrom motorjától, a vincsitõl, sõt még az egértõl is. Az asztali vagy a dj cd-knek sokkal jobb a zajvédelmük. Ha pedig veszel egy über hangkártyát, annak az árából már beszerezhettél volna két normális cdjátszót.
Az mp3 mixelést meg már nem is említem, annak alapból szar a minõsége, és még hozzájön az elõbb említett zaj is.
minek??? - legalább is a taktorhoz nem kell.
Nem csak az de való igaz, hogy a pénzhiány is közrejátszik benne.
Ámde, ha az mber belegondol akkor a pc sem sokkal olcsóbb mint a dj felszerelés. Egy normális, fasza laptop 400ezer forint ehhez jön még egy külsõ többcsatornás hangkártya, keverõ, windows, dj program. Persze ezek be lehet szerezni illegálisan ingyen.
Nemhiába mi egy tetü ország vagyunk.
Mi a külömbség 2 cd lejátszó és egy számítógép között amin 2 cdlejátszó fut???
De én szerintem a Traktor Dj Studi v2.5.3 progival télleg szabadjára tudja engedni az mber a fantáziáját.
Persze vannak a Virtual DJ, Atomix és egyáb fos programok amiket sokan szeressenek de azoknak a hangminõsége is teljesen más.
Az a baj, hogy sokan azt hiszik hogy a számítógép mindent megcsinál magátol, holott ez egyáltalán nem igaz. Sõt, a számítógép hülye mert még normális ritmusérzéke sincs.
Ez a hiedelem és a rendszerfagyás hiedelme az ami miatt a számítógép mint cd lejátszó nem elfogadott.
(nekem a windows 2000-em már 1,5 éve nem fagyott ki)

Stone:
Igen szntem is nehezebb, de érdekesebb vele dolgozni...
Azokat a linkeket meg csak azért raktam be, mert nagyon sokan leszólják a, hogy ha számitogépet használ valaki egy buliban....... és lássák, hogy nem csak a szerencsétlenek játékszere.... SÕÕÕTT.... 😉
Trancenél és egyéb tech irányzatoknál van 8 perced,abba meg belefér egy restart!
Én is megosztanám a tapasztalataimat (ha lehet😛):
Én általában ha bulit csinálok mindíg nálam van az AcerTravelMate 630as laptopom. Hál istennek elég jó áron sikerült venni és nagyon-nagyon jó minõségû gépezet!😉
Ezen fent van a Traktor, ami szépen bevan konfigurálva a billetyûzethez... Önmagában én sem szeretek keverni a traktorral igy általában +1 v. 2 CDjátszót használok még hozzá (pio 100as vagy jobb) és egy 3 sávos keverõt. Szerintem a traktor egyáltalán nem "ciki" egy buliban, SÕT szntem kifejezetten sokat segít az embernek! (nézzétek meg ezt a videót aholRichard Devine (Warp Records/Schematic)
gyûri két laptopon... vagy amikorDj Kabuki tart egy elõadást a Red Bull Music Academy-n...) Szerintem a Traktorral mindenféle képpen színesebbé lehet tenni egy set-et és szerintem egyáltalán nem gáz ha a modern technikát is felhasználod igy a XXI. sz. derekán... 😛 Szerintem akkor jó egy DJ, ha a bulin sikerül azt a hangulatot megteremtenie amire akkor és ott az embereknek a legikább szükségük van! És ha ez megvan.... akkor szntem mindegy hogy milyen eszközzel érte el ezeket....
az ÉN véleményem EZ...
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ma egyébként voltam a Zaj Stúdióban és kipróbáltam ezt a 700-ast....háááttt örültem hogy nem maradtak a kezemben a gombjai!
Egy kis segitségre lenne szükségem. 1 ismerösöm megkért, hogy szerezek neki kapcsolási rajzot "Fluorescence kivezérlés jelzö"-röl állitolag a régi Videoton erösitöben ilyen volt. Csak az a problémám, hogy sehol nem találok ilyet. Ha esetleg valakinek van, akkor belinkelné ide?
Elöre is köszi.

Ez egy 7 éves modell,de a mai napig gyártják és nagyon népszerû, fõleg az Egyesült Államokban.
Sajnos a minõségért fizetni kell,de legalább örökélet garancia van rá.
Olyan 140e FT körül mozog és alkatrészt is csak külföldrõl lehet behozni,mivel magyarországon nincs márkaképviselet!
De Május 1-tõl nem nagy gáz!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Másrészt ez strapabiró cucc...lehet rángatni mint állat... ha láttál már hip-hop-ot jáccó dj-t akkor tapasztalhattad h nem kimélik a keverõt...szoval ott szükség van h birja.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Tud valaki nekem ajánlani valamilyen számítógépes keverõprogit, ami jól tudja egyeztetni az ütemet és tud 2 hangkártyán kereszül játszani?
THX!

Hát elég kemény ára van 2csatornás keverõhöz képest de ennyiért biztos profi a minõsége.