Fehér-fekete mágia
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így jár az aki ezzel szórakozik(mágia)

Kéne nyitni egy tudománytalan eszmecsere fórumot.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Ha valakit érdekel: www.modzso.fw.hu - Internetes Mágia iskola, ahol a valódi mágikus gyakorlatokat tanítják, kicsit RPG-sen - szal iskolába jársz, tanárok, meg minden de amit tanítanak az igazi. Nekem bejön, de nem akarok regisztrálni, amég nem tom, hogy másoknak is tetszik. Hát sztem nézzétek meg, érdemes.
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Miva? 😄
Az a sárga hajú csaj volt, amelyik úgy beszél eredetileg is, mint aki széjjel van rekedve. A Nacsa utánozta! 😄
Az a sárga hajú csaj volt, amelyik úgy beszél eredetileg is, mint aki széjjel van rekedve. A Nacsa utánozta! 😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Pedig ott volt a szõke ratyi, meg a hangnélküli lány (?) is! 😄DD
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
tegnap vmi transzfesztita mûsor ment😊
Azt én is láttam!!!!! 😄DDDD Kurvajó!! Mint mint akármelyik paródia 😄 Egyszer meg az volt, hogy a betelefonáloknak elkellett mesélni, hogy milyen faszokat szeretik 😄D Beszartam a röhögéstõl 😄 A betelefonálók 90% szerintem echte hetero, csak mókából telefonál be. 😊
az nagyon állat mûsor!! Az volt eddig a legjobb amikor a mûsorvezetõ mögött a díszlet egy hatalmas képkeret és egy benne álló lengén öltözött
férfi volt. Egy betelefonáló meg is jegyezte:
-Mi van bázze?!! Azt hiszed, hogy az a köcsög a háttérben olyan nagy szám?

férfi volt. Egy betelefonáló meg is jegyezte:
-Mi van bázze?!! Azt hiszed, hogy az a köcsög a háttérben olyan nagy szám?

Szerintem vigyázz magadra nehogy feláldozzon, mint azt a gyereket angliában, - Fekete mágia.
Ismergkedj inkább a zöldel, legyél állat barát.
Ismergkedj inkább a zöldel, legyél állat barát.
Hajrá Dózsa György!
A múltkor mikor én láttam, Gyorcsók mester mellett ült valami felvarrt arcú tyúk is, de hogy minek azt nemtom. Végig meg se szólalt, csak nézett ide-ode két energiaközvetítés között.
Ez mikor megy??? 😄D
Én múltkor a hõemelkedés Petivel c. mûsort néztem. 😄 Betegre röhögtem magam! 😄DD
Én múltkor a hõemelkedés Petivel c. mûsort néztem. 😄 Betegre röhögtem magam! 😄DD
én is mint kötelezõ programot feljegyeztem
erõsen szezon és fazon keverése forog fenn... bár várható volt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Gyurcsóknak mindig van egy sablon joker válasza, ha nem sikerül a varázslat.
-Múlik a fájdalom?
-Neem!
...
-És most?Mennyit javult?
-Háát...még mindig ugyanúgy fáj.
...
-Most érez valami javulást?
-Há..nem..még mindig fáj!
Gyurcsók kajakra lebaszó hangon:
-Már megmondtam ezerszer, hogy lazítsák el magukat.Így nem fogok tudni segíteni.Viszont hallásra!
-Múlik a fájdalom?
-Neem!
...
-És most?Mennyit javult?
-Háát...még mindig ugyanúgy fáj.
...
-Most érez valami javulást?
-Há..nem..még mindig fáj!
Gyurcsók kajakra lebaszó hangon:
-Már megmondtam ezerszer, hogy lazítsák el magukat.Így nem fogok tudni segíteni.Viszont hallásra!
Más utakon a mûsor címe, mert egy iylet találtam😊
és persze 380+áfa,+120 ft kapcsolási díj, melyet tárcsázásonként kiszámolnak
ATV
ATV
Feltétlenül nézd meg! Az ATV-n szokott menni. Legtöbbször öreg mamik telefonálnak be.
Nem szó szerinti idézet:
-Jó napot kívánok, Gyurcsók Úr!
-Üdvözlöm!
-Jaaaj naagyon fáj a lábam!
-Melyik? Ugye a bal?
-Neem a jobb!
-Jó akkor küldök magának energiát. Érez már valamit?
-Hááát még semmmit...
-Én biztos vagyok benne, hogy holnapra jelentõsen javulni fog.
-Jaaaj köszönön széépen!
no comment..
Nem szó szerinti idézet:
-Jó napot kívánok, Gyurcsók Úr!
-Üdvözlöm!
-Jaaaj naagyon fáj a lábam!
-Melyik? Ugye a bal?
-Neem a jobb!
-Jó akkor küldök magának energiát. Érez már valamit?
-Hááát még semmmit...
-Én biztos vagyok benne, hogy holnapra jelentõsen javulni fog.
-Jaaaj köszönön széépen!
no comment..
NA ezt a csáveszt még nem láttam tvben, nm mindha kerestem volna. De röhögés miatt megnézem mjad, persz nem a csaj jelenlétében, mert õ szentûl hisz benne.
Felforr az agyam, ha ilyeneket látok a tévében mint ez a Gyurcsók!! Lazán lecsukatnám az ilyeneket, akik más emberek tudatlanságából élnek! Mindenkinek joga van abban hinni, amiben akar, de azért ez már több a soknál.
A mágiában meg nem hiszek.
A mágiában meg nem hiszek.
Tegnap hozott a villanyszámlás egy 5000 forintos számlát... Hát olyan tûzlabdát kapott az arcába hogy még most is lángolva rohangál az ablak alatt. Azért se fogom eloltani a fagyasztó sugarammal.
V9ykn8_TZL0
Bár nem pont ide tartozik, de én Gyurcsókot néztem régebben a Bp tv-n.Azon lehetett még röhögni.Rendesen úgy ültem a tv elé, mint aki a Szeszélyes évszakokat fogja nézni.Bazzeg, ekkora kókler t!
ki az a hülye aki ebben hisz?
ha van vmi errõl szóló mûsor csak azért nézem meg mert rohadt nagyokat szoktam rajta röhögni... ahogy ezek az emberek elhiszik hogy varázsolnak... LOÁL
ha van vmi errõl szóló mûsor csak azért nézem meg mert rohadt nagyokat szoktam rajta röhögni... ahogy ezek az emberek elhiszik hogy varázsolnak... LOÁL
-the invisible-
Oldal 1 / 2Következő →