Média lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beállításoknál ott van, de baszik berakni
Vkinek esetleg vmi ötlete?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Nem említette hogy rossz lenne a Gomplayer, csak annyit hogy a VLC Media Playerbõl (ami mindent lejátszik) hiányolja azt a tulajdonságot, hogy a film végén kikapcsolja a gépet (mint a BSPlayer, amibõl pedig a beépített kódekeket hiányolja - "bsplayer is kikapcsolja , csak az nem egy vlc").
Legalább is nálam lejátszik mindent(dvd,divx,xvid,avi,mkv,stb),csak
megfelelõen legyen frissitve!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Igen van: pár lejátszó, ami támogatja az automatikus leállítást.
Én is használok kikapcsoló programot.Érdekel,hogy mi az?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Miért nem használsz idõzitõ programot,az is jó!Beállitod,mikor vége a filmnek,ráhagysz mondjuk 5 percet,és kikapcsolja a PC-t.
Rég óta Media Player Classic - Home Cinema -t használok. Alapból a K-Lite Mega Codec Pack-al telepítettem fel. Nemrég azonban a codec pack-ot újraraktam és vele együtt a lejátszót is.
Régen a lejátszó ha az egér görgõjét változtattam, úgy jelezte a bal fölsõ sarokban hogy a hangerõ hány százalékon van. Mióta újratelepítettem a lejátszót azóta ez nincs. A beállításokban még csak hasonlót sem találtam amivel vissza tudnám kapcsolni.
Valakinek volna ötlete hogy hogy tudnám ezt beállítani?
A választ elõre is nagyon köszönöm.
De ha Vobsun nagyon kell:
Itt megvan.
Egyébként meg haszmálj KMPlayer-t.
akkor ffdshow thx.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
persze nagy csodát ne várj, ha pocsék a forrás.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és tud magyarul!
én a dc-rõl szedtem asszem van magyar oldal is.
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Tudtok olyan lejátszó-t ami alá be lehet rakni feliratot egy avi alá? 2 file van egy idx és egy sub.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
jobb ötlet valami tisztességes lejátszót feltenni szvsz:
mpc (media player classic- hazai fejlesztés, Gabest nevét dícséri, mint a vobsub)
viplayer
bsplayer
én ezeket használom vagy használom (most épp mpc), mindegyik megjeleníti a feliratot, ha a neve egyezik a film nevével (x.avi és x.sub vagy x.srt etc.). van amúgy sok, crystal player, radlight stb, de vagy bumszlik, vagy részben fizetõsek, vagy spyware-k, vagy egyik sem de én nem tudok róluk 8)...
ha ez megvan és felteszed akkor ha elindítod a filmet akkor mennie kell!!😊
Lényeg csak indisd el a filmet!!
igen .sub!! Most szedem a Kill Bill zenéjét!! Ohh Bang bang shot me down bang bang!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Figy a film neve és a felirat neve pontosan egyezen. Egymappába legye a film + a felirat. Windows Media Player bekapcsol>> film megnyitása és lám lám már igy!! Vagy ez nem jó? Akkor én még a Windvd ajánlom. Bsplayer-t is használnak sokan.