Mobil-rack USB
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy sima 2.5 inches LC-Power külső házam van, az is megteszi
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Hy!megjött az IB-351U(külsõ USB-s ház) rackem, vettem bele egy WD winchestert, belevágtam. Viszont az a problémám ,hogy ugye se partícionálva, se formázva nincs a lemez, a win így csak a racket ismeri fel, de meghajtóként nem látja az XP.
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de lehet vmi trükkel partícionálni/formázni a rackben lévõ HDD-t?(még nem volt, teljesen szûz)
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de lehet vmi trükkel partícionálni/formázni a rackben lévõ HDD-t?(még nem volt, teljesen szûz)
önmagában az USB biztosan kevés, mert nem tud elég tápot adni a merevlemeznek. de többet nem tudok...
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
a csatlakozó helye ott van de nem az a lényeg
ahhoz spéci kábel kell amiben van egy elektronika ami 20 ezer forintba kerül
van egy másik fórum a témáról, elvileg itt van kép is
ahhoz spéci kábel kell amiben van egy elektronika ami 20 ezer forintba kerül
van egy másik fórum a témáról, elvileg itt van kép is
lehet hogy csak 1.1, a lényegen nem változtat.
most épp nem ott vagyok, ahol az, nem tudom megnézni. de nekem 2.0 rémlik
most épp nem ott vagyok, ahol az, nem tudom megnézni. de nekem 2.0 rémlik
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
kétezer forintért usb 2.0 mobilrack, az egy picit gyanús, nem?
a boltban, ahol vettem nem USBset kértem, csak ezt adták.
és szerintem 2000 Ftnál ha nem USBset veszek sem nagyon kapok olcsóbban Mobilracket.
és igen, van a hátulján csatlakozó.
tehát akor az a lényeg, hogy nem IDEn keresztül csatolom a vinyót, hanem USBn keresztül, és akkor megy hot-swap módon az egész?
és szerintem 2000 Ftnál ha nem USBset veszek sem nagyon kapok olcsóbban Mobilracket.
és igen, van a hátulján csatlakozó.
tehát akor az a lényeg, hogy nem IDEn keresztül csatolom a vinyót, hanem USBn keresztül, és akkor megy hot-swap módon az egész?
uramisten... minek veszel usbset ha nincs rá szükséged?
elõnye, hogy pl nem kell kikapcsolnod a géped ha vinyot akarsz berakni/kivenni
elõnye, hogy pl nem kell kikapcsolnod a géped ha vinyot akarsz berakni/kivenni
Most vettem nemrég egy mobil-racket a gépembe, és meglepõdve tapasztaltam, hogy ez egy USBs mobil rack. elolvastam a felhasználói "kézikönyv" ide vonatkozó passzusait, de csak azt találtam benne, hogy hú de jó nekem, mert ez már támogatja az USB2.0 szabványt, meg mindan. meg hogy dugaszoljak bele a sín hátuljába egy USB kábelt, hogy mûködjön ez a ficsõr.
de mire jó ez egyáltalán, tudja valaki?
de mire jó ez egyáltalán, tudja valaki?