Mai szülinaposok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
aki változtatni akar a szülinapján, mert "véletlenül elrontotta", az írjon mailt a [email protected]
Sajnos a 7végén nem leszek netközelbe, mert lekorlátoztak, így szeretnék holnapra, holnaputánra, meg azutánra meg azutánra is ELÕRE Boldog szülinapot kívánni! :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
egyébként javaslat: legyen kínai horoszkop szerinti kiirás is!
©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértÕ::..™®
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
๏̯͡๏﴿
Egyébként meg igen, én írtam e-mail-t, csak azt írtam be, hogy mié ne írjak neked e-mailt, mert az az email címed, hogy [email protected] vagy valami ilyesmi. :))
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
de akkor is mocskos születésidátum csalók, most aztán ráfaragtatok!
válaszoltam rá.
felbuzdulva a szülinapsokon át is akrtam írni rendesre, de nem lehet:(
๏̯͡๏﴿
NEKEM EGYÉBKÉNT AZ IGAZI VAN BEÍRVA, CSAK ÉVBÕL NEM, DE IGAZÁBÓL IS NOVEMBER 16-ÁN SZÜLETTEM :))
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.