AGP probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább takarítsd ki a hûtõt nézd meg hogy nem púposak e a kondik a kártyán.
nem hiszem hogy a biosz frissítéstõl gyorsabb lesz...
nem hiszem hogy a biosz frissítéstõl gyorsabb lesz...
Apunak mindig igaza van! Most is.
csak szeretném frissíteni... mert eléggé oda van már ,lehet segítene rajta !Megy még csak játszani nem lehet ,mert kifagy és csíkozik minden irányba és van ,hogy még a monitort is kikapcsolja !!gondoltam frissítek egyet ... de nem igazán találtám hozzá való biost.
Apunak mindig igaza van! Most is.
Hali!
A bibi az hogy csináltam friss telepítést win98-al, igaz P-II gépen és ott is ugyan ez a hiba. Az eredeti kártyához kapott driver-el fel sem állt a rendszer!
A bibi az hogy csináltam friss telepítést win98-al, igaz P-II gépen és ott is ugyan ez a hiba. Az eredeti kártyához kapott driver-el fel sem állt a rendszer!
Driver cleanerrel szedd le az összes nvidia drivert és utána ragd fel a legújjabb detonátort.
Valszeg összeakadnak az új és a régi driverek.
Valszeg összeakadnak az új és a régi driverek.
SZIASZTOK !!!
Inno3D Tornado RIVA TNT2 Model 64 /Model 64 Pro kártyát Cserélnék le egy Geforce4 MX 4000-re.
A gondom az hogy kártya csere és driver telepítés után a rendszer feláll de egy csomó alkalmazásnál lefagy! (Játékok)
Abit VH6T
1200 MHz celeron
640 MB Ram
Inno3D Tornado RIVA TNT2 Model 64 /Model 64 Pro kártyát Cserélnék le egy Geforce4 MX 4000-re.
A gondom az hogy kártya csere és driver telepítés után a rendszer feláll de egy csomó alkalmazásnál lefagy! (Játékok)
Abit VH6T
1200 MHz celeron
640 MB Ram
Abit VH6T
1200 MHz celeron
640 MB Ram
Abit VH6T
1200 MHz celeron
640 MB Ram
Nekem ment 2× es alap.ban R 9200 bár nem teszteltem 3dmark01 el meg játékkal sem, de tudta vezérelni a monitort meg minden, és még baja sem lett...
Hajrá Dózsa György!
Milyen alaplap? Csak mert ha nem tud legalább 4x AGP-t, akkor a 9200 nem fog neked elindulni benne.
Nem fogod észrevenni a különbséget.
Hello Srácok!
Akarok venni egy új videokártyát 8x-os agp-vel, de az alaplapom csak 4x-es agp-t tud(msi 845E max).A kérdésem az lenne hogy mennyit befolyásol az agp?
Akarok venni egy új videokártyát 8x-os agp-vel, de az alaplapom csak 4x-es agp-t tud(msi 845E max).A kérdésem az lenne hogy mennyit befolyásol az agp?
Milyen procid van? Celeronccsal annyit megy kb. Boltban tesztelte a barátom, és röhögve mesélte, hogy Gef3 1-2ezer pontot ráver az 5600-osra.
Mééé vesztek ti ilyen karit??
Mééé vesztek ti ilyen karit??
Bosco!
Nézz el ide:
Aopen
Szedd le az alaplapodhoz valo cuccokat (fõleg az AGP drivert ajánlanám), és tedd fel õket. Meni fog az...
Nézz el ide:
Aopen
Szedd le az alaplapodhoz valo cuccokat (fõleg az AGP drivert ajánlanám), és tedd fel õket. Meni fog az...
Milyen proci? Mert ha celeron, akkor nagyjából jó a pontszám.
Egyébként meg a videokártya beállításoknál valahol kiírja, hogy hányas AGP-vel megy (ha azt írja hogy PCI mód, akkor nincs fennt AGP driver, és úgy jóval lassabb).
Egyébként meg a videokártya beállításoknál valahol kiírja, hogy hányas AGP-vel megy (ha azt írja hogy PCI mód, akkor nincs fennt AGP driver, és úgy jóval lassabb).
Köszi megpróbálom!
Akkor tedd fel a legújabb chipset drivert, dx9-et és detonátort. ha íg se jó, installálj le minden drivert amit tudsz, és tedd fel újra. Nézd meg azt is, hogy biosban lehet e állítani agp-t, és ha igen, mire van állítva.
Köszi Plane Scape, de a legújabb AGP driver már fenn van és ez sem segített. Valaki ajánlotta a Rivatuner nevû programot, szerinted ez segíthet?
Császtok!
A következõ problémám van: nemrégiben vettem egy Inno3D Geforce FX 5600 256MB-os VGA kártyát a gépemhez ( Intel celeron 1.7 Ghz, Aopen MX 46U2 alaplap, 40 GB HDD, 384 MB mem. + a fenti VGA )és annak rendje módja szerint fel is telepítettem. A dxdiag futtatása során vettem észre, hogy az AGP gyorsítás nem hozzáférhetõ. Páran azt mondták, ha nincs teljesítmény csökkenés és a játékok futnak a gépen ezzel ne is foglalkozzak. A gondom az, hogy a 3DMark01SE-n a kártya 4400 és 6500 pont között produkál, ami elég rossz, de a 3DMark03-n 2009 pontot nyom, ami viszonyt normalnaja. A játékok jól futnak, de mégis aggaszt az AGP gyorsítás hozzá nem férhetõsége. Szóval légyszi segítsetek pár hasznos tanáccsal ötlettel. Ja és az összes szükséges és új driver a gépen van ( pl. AGP driver, VGA driver stb. )
Köszönettel: Bosco
A következõ problémám van: nemrégiben vettem egy Inno3D Geforce FX 5600 256MB-os VGA kártyát a gépemhez ( Intel celeron 1.7 Ghz, Aopen MX 46U2 alaplap, 40 GB HDD, 384 MB mem. + a fenti VGA )és annak rendje módja szerint fel is telepítettem. A dxdiag futtatása során vettem észre, hogy az AGP gyorsítás nem hozzáférhetõ. Páran azt mondták, ha nincs teljesítmény csökkenés és a játékok futnak a gépen ezzel ne is foglalkozzak. A gondom az, hogy a 3DMark01SE-n a kártya 4400 és 6500 pont között produkál, ami elég rossz, de a 3DMark03-n 2009 pontot nyom, ami viszonyt normalnaja. A játékok jól futnak, de mégis aggaszt az AGP gyorsítás hozzá nem férhetõsége. Szóval légyszi segítsetek pár hasznos tanáccsal ötlettel. Ja és az összes szükséges és új driver a gépen van ( pl. AGP driver, VGA driver stb. )
Köszönettel: Bosco