nyomtató gond !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hy Everybody!
Nyomtatóval lenne egy olyan problémám, hogy feltelepítem a nyomtatót, a gép látja is érzékeli, hogy az USB kábel csatlakoztatva van, ha nyomtatni akarok, akkor kapok egy üzit, hogy a kommunikáció nem lehetséges a nyomtatóval! Ezen kívül mindent bírok csinálni. A nyomtató egy Dell AIO 922 Photo Printer, csak Vistáig van hozzá illesztõprogram és a win 7 minden zokszó nélkül elfogadja! Mi lehet ilyenkor a gond???
Nyomtatóval lenne egy olyan problémám, hogy feltelepítem a nyomtatót, a gép látja is érzékeli, hogy az USB kábel csatlakoztatva van, ha nyomtatni akarok, akkor kapok egy üzit, hogy a kommunikáció nem lehetséges a nyomtatóval! Ezen kívül mindent bírok csinálni. A nyomtató egy Dell AIO 922 Photo Printer, csak Vistáig van hozzá illesztõprogram és a win 7 minden zokszó nélkül elfogadja! Mi lehet ilyenkor a gond???
Esetleg erre van szükséged?
Sziasztok!!!
Lenne egy kérésem az hogy van nekem egy
HP IPAQ POCKET PCH 2210-AS KÉSZÜLÉKEM és kénne egy magyar leirás rola hogy kénne kezelni tud valaki nekem segiteni hol tudnám letölteni vagy hava mennyek elöre is kösszönöm
Istvan
Lenne egy kérésem az hogy van nekem egy
HP IPAQ POCKET PCH 2210-AS KÉSZÜLÉKEM és kénne egy magyar leirás rola hogy kénne kezelni tud valaki nekem segiteni hol tudnám letölteni vagy hava mennyek elöre is kösszönöm
Istvan
Van egy Okipage 4w nyomtatóm. A legfrissebb driver fel van rakva, az Oki oldaláról lett leszedve. Nyomtat, minden mükszik de amikor bekapcsolom a számítógépet akkor felugrik egy ablak, mert a paralel porton lévõ nyomtatónak nincs felrakva a drivere, indítsam el a driverben a setup.exe-t, ezt az ablakot csak "leokézni" tudom. Már többször felraktam a drivert de ugyan úgy felugrik az ablak és ennek ellenére tökéletesen mükszik a nyomtató.
Valakinek van ötlete, hogy tudom eltüntetni a felugró ablakot?
Xp-m van.
Valakinek van ötlete, hogy tudom eltüntetni a felugró ablakot?
Xp-m van.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
és ha a gépekre rátelepítenék egy progit, ami automatikussan odarakja az oldal aljára a gép nevét ?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
szerintem nem lehet megcsinálni, mivel a nyomtatást nem a gépek, hanem a nyomtatószerver végzi, igy mindig ugyanaz lenne rajta
Van egy Hp 1200-as nyomtató ! USB-és ! Rá van kötve egy nyomtató szerver , és igy van egy fix ip cime a nyomtatónak !
6 képrõl nyomtatnak rá az internetezõk ! De nem mindig vállalják el hogy ki nyomtatta ki !
Vhogy automatikussan rá kéne nyomtatni az oldalra hogy melyik géprõl érkezett ! Tudtok vm megoldást ! fontos lenne ! Kösszi
6 képrõl nyomtatnak rá az internetezõk ! De nem mindig vállalják el hogy ki nyomtatta ki !
Vhogy automatikussan rá kéne nyomtatni az oldalra hogy melyik géprõl érkezett ! Tudtok vm megoldást ! fontos lenne ! Kösszi
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1