Psx
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ugye kifizeted azt az idõt amit majd börtönben töltünk?<#gonosz3>#gonosz3><#lama>#lama><#banplz>#banplz>
Tényleg komolyan gondolod az ilyesmit, vagy csak vicces kedvedben voltál?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
olyan lehetoseg is erdekel, hogy postai utanvétellel küldenetek nekem DvD-lemezen game-eket, (minimum 6 game fér egy lemezre) ha megoldhato szamotokra?
a Final Fantasy sorozat az verekedos? en azt hittem RPG!
az Ehrgeiz-et és a King of Fighter-t mar toltom is!
dinomano - legy szíves nezz még cimet, ha tudsz!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
king of fighters (sokmillio rész)
wu-tang shaolin style( ez olyan izééé:)
Ehrgeiz (Square,és FF7 szereplök yee)
van még 1 verekedös gém, de annak nem jut eszembe a neve; de az eleg primko, mondjuk a grafikaja szép... ha kell cim, megnezem otthon.
pölö ilyen a
-Tekken
-Bloody roar
-Thrill kill
-Battle arena toshinden
-Dead or alive
-Soul blade
-Street fighter
-Mortal kombat
en csak ennyit tudok es jo lenne még tolteni, de nem tudok tobb verekedõs játékot!
Street f.-et nagyonkomaltamanno, amigan rohadtsokat nyomtuk+mortal2öt is... :-Dps2ön ugyszint 2 b.roar rész van mint 1esen, azt tudom...
Tekken nálam is kedvenc, Bloody Roart is nagyon megimándtam a 2. résszel, sajna ps2-re még nem tudtam beszerezni egy epizódot sem..:(
Másik kedvencem ami nálam jóval az MK-k felett helyezkedik el az a Street Fighter, mai napig imádom éd rohadjon meg a Capcom hogy hozzánk b*sztak eddig behozni az SF III Third Strike-ot, amcsi annyversary collectionnban bennevan, eu verzióból meg pofátlanul kivették...
Viva La Virus1!!!
Sajna a mortal nekem már csak törtenelem+imadtam anno, de inkabb figyelek Tekken(vagy Bloody roar)megjeleneseket... (föleg a ps1-es spin off részek nagyon elvettek a kedvem a mortaltol..)
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
Viva La Virus1!!!
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
A 4-nek nekem tetszett a hangulata, jók voltak a pályák és a zenék, és nem volt úgy elpoénkodva(és ezáltal elbaszva) mint a 3(kivéve a láb/kéztöréseket meg ilyeneket:P).
Szal.. elsõ két rész FOREVÁ!!!
Amúgy a PS2-es részek is bénák, bár én egész elvagyok a Deadly Alliance-el, de ez sem veszi fel a versenyt a régiekkel...
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
Nekem, mikor kiakarok az alcohollal írni psx-re, nekem ez jön be: Képfájl formátum beállításai. Itt mit melyikre kell állítani?
D.<#pardon1>#pardon1>
Köszi!
D.
... a következõ lapon beállítod a bal alsó sarokban ,hogy playstation lemezt akarsz írni.
A többi sztem már magától is menni fog
apocalypse
Mivel lehet Psx cd-t irni és hogyan? Válaszotokat elöre is köszi!
<#integet2>#integet2><#hamm>#hamm>
A smooth sea never made a skillfull sailor
ionnen tucc tõteni INGYÉ PSX ill. PS2 gamekat.
<#duma>#duma><#email>#email>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Nem túl sokat lett használva(meg kímélt), még nincs kicsipelve meg semmi egyéb. Annyit még tudni kell róla h nincs hozzá eredeti kontrol de amugy meg tök mind1 sztem. Adok hozzá 2 memoria kártyát + ha kell játékot (eredetit).
Érdeklõdni lehet, e-mail: [email protected]
(ha kell kép tok küldeni) <#wave>#wave>
Az SMS feladója vissza hivást kért Õntöl. Ön bármikor küldhet neki egy \"elmész a k***a any**ba\"- SMS-T
én nem szeretem az azureust, sok oldalon probléma van vele tehát nem is ajánlom senkinek.....
van seeder annál amit le szeretnél tölteni???mert ha kevesen vannak(1-2) vagy egyáltalán nincs akkor adatfolyam=a 0-val....ez pl nagyon szar letöltõ/feltöltõ arány 2seeder/540leecher.....sok seeder kell a fsza letöltéshez...
http://pspfilez.extra.hu/
az emuparadise-n kívül
jah, és ingyeneset :)
apocalypse
és nem akar lejönni semmi port?router mögül vagyok.
figyelj mindíg arra hogy legalább annyit töltsél vissza mint amennyit leszedtél mert nézik az oldalakon az arányokat...ha nagyon kevés és alámész a limit-nek kivágnak onnan.....ha jó az arányod többmindent és hamarabb is töltheted....
http://pspfilez.extra.hu/
Ki tudja ,hogy ezek a torent oldalak hogy mûködnek?
Mila69 help!