Milyen játék(okk)al játszol?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
GTA SA
GTA VC
Pacific Fighters hébe-hóba
NFS III Hot Pursuit ez is hébe-hóba

cSuwwi
Komoly kamionos game :)) Nekem is RIP-ként van meg, de tud mindent amit az iso (jó mozi nincs benne, de zene van), én sem tudtam róla semmi jót, ezért csak a ripet szedtem le, de szerintem jó kis gamma, el lehet vele lenni. A warezcenteren a ripeknél megtalálod szerintem

shit happens

X2 - The Threat. Nagyon sokrétû, de sajan gépigényes.

LezLee
tudom, tudom. Szégyellem is magam miatta :))))
robotnyk
durva hiba
LezLee
Ja igen az nfs:u-t én is nyomom, lemaradt a listámról. Hogy is feledkezhettem meg róla :)))
robotnyk
"18 wheels of steel accross america"
jó az? nem mertem letölteni. poénra megy vagy kicsit komolyabb?
cSuwwi
és az nfsu-it persze

shit happens

cSuwwi
Én most a Dio2, Black Hawk Down, Medal of Honor multi ha sikerül +csinálni és a 18 wheels of steel accross america-t nyomom

shit happens

robotnyk
CM4 (a tavalyi, nem a 03/04); Pro Bass Fishing 2003; Total Club Manager 2004; World Championship Snooker 2003; NFS Underground.
LezLee
Nekem most a Fifa 2004, Nba Live 2004, PES 3, Call of Duty, World Championship Snooker 2003, és a Schizm van fent, ezekkel nyomom.
Amit nagyon várok: Syberia 2, STALKER
zaki
szeretnék más játékokat is kipróbálni :)

Breki33
ha tetszik minek sietsz vele?
zaki
én most a Prince of Persia-val, nagyon tetszik, pont most tartok a felénél, remélem hétfõre végig tudom tolni :)

precision
Ezekkel nyomom jelenleg: gta vice city multi, jedi academy, mohaa multi, mtv's celebrity deathmatch (nagyon lol), meg virtual pool 3
Ezeket várom de nagyon: fifa2004, nba live 2004!

Bazinga!

Frank99

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

zaki
bazz

Frank99
bocsi :-)))

Frank99
kinn van a Silent Hill 3 pl....

zaki
tököm, már jöhetne a call of duty, már nagyban azzal tolnám, ha már lehetne :)

Tufa16
F1 challenge (carrier)99/02 multiban. alázni a sok macskazabáló olaszt... f1hez egy mod BMW M3....
Street legal racing redline, Jedi academy(elakadtam)
és még egy régi kedvenc a Gearhead Garage.
Néha egy kicsit a ford racing 2. Áztán még egy óra és itt a Need for speed underground

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

gesundheit neked is :)

a Duke Nukem Forevert várom még nagyon!! Remémem hamarosan megjelenik

zaki
egészségeder, én inkább a Fifát :)

ha lehetne választani, hogy holnap melyik legyen az asztalomon, én a pes3-mat választanám :)

Taranov
fifa 2004-et nagyon várom :p

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

SecMan
Gothic 2-t ajánlom figyelmedbe ha tetszett az elsõ rész. Én úgy nyomtam hogy egyik nap befejeztem a Gothic-ot, uninstall, és egybõl fel a 2 és már álltam is neki...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

shaba23
Nemtom mivel jáccak
Marcell
Max Payne 2, Fifa 2004 demo, Elasto Mania :)

zaki
mindjárt újra elkezdek játszani a Transport Tycoon Deluxe-val, régi nagy kedvencem

Bandew
Most toltam végig: Gothic1, Max Pyne2
Most tolom: Morrowind, GTA3

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ollie
Morrowind, WAR3:TFT, Planescape:Torment

Én speciel csak ennyi játékkal nyomom:
Airport Tycoon 3, Fifa 2004 demo, Max Payne 2, NHL 2004, Maluch Sim 0.40 FiReBoY demo, Track Mania beta1, Battlefield 1942 Secret Weapons...
Asszem ennyi...
: - )

DarkHorSe
Planetside ,Battlefield1942 .. mással nem igazán

Swedish people are albino monkeys

zaki
megkosolom = megkóstolom

zaki
én mindjárt megkosolom a railroad tycoon vagy az airport tycoon 3-at

soldier of fortune 2 mp

magus
-Most próbálom ki ezt a Rollercoaster 2 kiegészitot
-ha lesz lelkierom kicsomagolom a railroad tycoon 3-at
-Final Fantasy 7
-Fifa 2004 Demoja

[negativ] Cirek
Americas Army online, Battlefield LAN-on, MoH:AA és Warcraft 3 LAN-on és singleben... :D

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Taranov
GTA Vice City multiban, 18 Wheels of Steel Across America magyarosítással, mással nem :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pluskast
ww2 online na az egy jó kis játék!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

zaki
gondoltam oda nyitom, de úgyis ide tették volna sztem :)

The Garrett
ez nem játékok topikba kéne?
Amugy én Counter-stike semmi más.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

cenobite
Áááááááááááááááááááááá dehoooooooooooogy! :D

gamertag: kenobita

Guest
Ja, wrestling? A cím alapján azt hittem, hogy valami darkos dolog... :))
cenobite
Wrestling játék. A legjobb a stílusban!

A Gamespot-on már tesztelték.

zaki
ja, és kibaszottul várom a Call of Duty-t, a Championship Manager 03/04-et, FIFA 2004-et, meg még egy csomó mindent

zaki
én ma a Railroad, és az Airport Tycoon 3-at szerzem meg, meg még keresek vmi jó gamet

Guest
"Here Comes The Pain"? Ez tényleg valami neked valónak tûnik... :DD
cenobite
PC-n most a Trackmania demo-jával, meg az Extreme Warfare Revenge-el. Railroad Tycoon 3-at vakarom még le valahonnan, mert érdekel.
PS2-n ProEvoSoccer 2, Virtua Fighter 4 Evolution, Final Fantasy X, és a WWE Smackdown: Here Comes The Pain-t várom már ezerrel. (November 7 az EU megjelenés)

Asszem most ennyi.

zaki
Én ma Mohaa-ztam (multiban), amúgy MotoGp2-zni szoktam, Max Payne 2-t nemrég toltam végig, meg mit tudom én