Milyen játék(okk)al játszol?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shit happens
jó az? nem mertem letölteni. poénra megy vagy kicsit komolyabb?
shit happens
Amit nagyon várok: Syberia 2, STALKER
Ezeket várom de nagyon: fifa2004, nba live 2004!
Bazinga!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Street legal racing redline, Jedi academy(elakadtam)
és még egy régi kedvenc a Gearhead Garage.
Néha egy kicsit a ford racing 2. Áztán még egy óra és itt a Need for speed underground
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
a Duke Nukem Forevert várom még nagyon!! Remémem hamarosan megjelenik

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Most tolom: Morrowind, GTA3
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Airport Tycoon 3, Fifa 2004 demo, Max Payne 2, NHL 2004, Maluch Sim 0.40 FiReBoY demo, Track Mania beta1, Battlefield 1942 Secret Weapons...
Asszem ennyi...
: - )
Swedish people are albino monkeys
-ha lesz lelkierom kicsomagolom a railroad tycoon 3-at
-Final Fantasy 7
-Fifa 2004 Demoja
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amugy én Counter-stike semmi más.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
PS2-n ProEvoSoccer 2, Virtua Fighter 4 Evolution, Final Fantasy X, és a WWE Smackdown: Here Comes The Pain-t várom már ezerrel. (November 7 az EU megjelenés)
Asszem most ennyi.
gamertag: kenobita