D-Link DI-604 Router probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van az hogy a wifis routerhez nem tudok csatizni????
Kábellel gond nélkül, de wifivel nem.
Látja a routert(az internet müködését), de mikor castlakozni szeretnék azt írja, hogy a windows nem tud csatlakozni.
Most melyik a legfrissebb Firmware??
Tegnap vettünk egy D-link Di-624-es tipusú routert.Feltelepitettük ,és semmi gond nem volt volt net meg minden, de aztán 10perc múlva elejtette a netet.Kihúztuk majd vissaz dugtuk akkor megint volt net ,de 10 perc múlva ismét elejtette a netet.Ezt vagy 3-4szer eljátszottuk aztán elkezdtem keresgélni frissitéseket(firmaware).45 perc böngészsés után találtam is egyet, de amikor telepitettem volna fel, a router megint elejtette a netet, utánna hiába kerestük a vezetéknélkülihálózaton nem találtam a "dlinket".Kipróbáltuk úgy is hogy vezetékkel dugtuk össze a gépet a routerrel de úgy se történt semmi. Szerintetek mi lehet a gond? Aki tud kérem minnél hamarabb segitseg!
Elõre is köszönöm!
1. -Tudok a neten kapcsolodni a játékhoz, de ha én csinálok szervert a játékban a netesek nem látnak. Ez mér van. Mi a megoldás.
2. -Másrészt szeretném megtudni hogyan lehet portot nyitni.
3. -Hogyan lehet a tüzfalat kikapcsolni a Routerben.
4. -Ha lehet a Sávszéleséget szabályozni pl 1024/128 341.33/42.66 -ra mert 3 gép van.
-Kérem segitsetek részletes leirásal vagy inkább "képsorozatal (érthetõbb)". D-link DI604 H/W vF1 F/W v3.20 (menülye ugyan olyan mint a H/W vD1 amenyire látam neten). Elöre is kösz.
-A net meg reset után is müködöt semit se kellet állítani. 3 gép van megosztva NET és LAN ba mindenki lát mindent (T-Kábel).
Magyar útmutatok:
http://www.dlink.hu/?go=jN7uAYLx/oIJaWVdDbgYU93ygJVYLelXSNvhLPG3yV3oUot+gqltbNlwaaRp6TwpAmu5j3cf/YEfRY6kjP7kIk8SpqqILdbrGN/homhPgo0eXqtLbZze/xbE7Srad/qdeLcq9Ego58gD/zkfK9i73z231HpRth3PbWcCB3M2lBrqxlygUJxGc9tDK/ok1cQ=
Egyéb fórum
http://prohardver.hu/tema/d-link_di-604_router/hsz_1-50.html
nekem azlenne a gondom h a router miatt nemtudok szerver lenni játékokhoz pl F1-hez:S
nemtudjátok h mitlehetne csinálni h lássák a gépemet a routeren keresztül?
http://pspfilez.extra.hu/
hogyan lehet megtudni a router beállításaihoz valo belépésnél az admin jelszavát?
tesóm tökéletesen átirta és most elfelejtette :(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Olyan kérdésem lenne a routerrel kapcsolatban, hogy 2 ip címhez szeretnék port forwardot beállítani, de mind a 2 géphez ugyanazokat a portokat szeretném hozzáadni, viszont ez a szutyok ezt nem engedi.
pl x.x.x.2 és x.x.x.3 ip címeknek a 2-es portot szeretném forwardolni. de ha a x.x.x.2-höz már beállítottam a 2-es portot akkor azt az x.x.x.3-hoz már nem engedi mondván, hogy ez a port már be van állatva az x.x.x.2-es ip címhez.
ötlet? próbáltam már firewallnál is de b@szik rá
de mindegy, a probléma egy fw frissítéssel megoldódott.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Lenne megadott hossz vagy mi?
Van rá mód ennél a típusnál, hogy egy kimeneten szabályozzam a sebességet?
Ugyanis a szomszéd letöltöget Én meg nem tudok tõle játszani. <#boxer>#boxer>
Válaszotokat elõre is köszönöm. <#worship>#worship>
valamit rosszúl csinálsz...
Köszi a segítséget!
nice legs. what time to open?
nekem DI-614+ van és ugyanezt csinálja(ta).
nálam a gond a tápkábel (dugvilla) gyenge illeszkedése volt a probléma...nem tudom hogy függ össze vele , de én szigcsóval ráragasztottam a konnektorsávra a dugvillát(lefixáltam nem tud mozogni)
1 hétig fasza volt majd elkezdte elõlröl az egészet....jobban megnéztem és a routeren ahol az áramot kapta az is mintha kilett volna tágulva...ezt is rögzítettem (tudom nem túl jó megoldás)azóta megy rendesen.....
ez csak egy tipp
ja igen nem árt a legfrissebb firmwaret használni mindíg...
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
Szóval, ha egy gép van bedugva, akkor mûködik folyamatosan a net bármeddig
Érdekes amit írtál hogy akkor lesz jó ha pihenteted. Nekem is voltak router problémáim és volt hogy az volt a megoldás hogy kiikatatom egy idõre de az 5-10 perc volt. Utána általában a hiba elhárult. Érdekes 6 óra az hosszú idõ.
\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Nem tudjátok véletlenül, hogy az miért lehet, hogy néha elszáll a net, de ha közvetlen a modembe dugom a kábelt akkor van net. Ilyenkor csak akkor lesz újra jó a routerrel, ha kihúzok belõle mindent és vagy 6 órát pihentetem.
nice legs. what time to open?
Formula 1 Fan
Nekem otthon van két gépem, és ez a router csak az egyiknél tudja megnyitni az admint. A másiknál egyáltalán nem is érzékeli hogy összekötöttem volna a routerrel. Egyébként pedig net is csak az egyik gépen van, a másiknak nem osztja le a netet.
Help please !
THX
Formula 1 Fan
Nekem olyan problémám van, hogy ha routerenk kereszteül kapcsolódok a nethez úgy nincs net, de ha közvetlen a modemre rakom, úgy van. szóval valami hiba van a routerben. idáig nem volt, routeren nem is csináltam semmit, egyszer csak nem volt. Ha van ötletetek mi lehet a gond pls írjátok meg. köszi
192.168.0.1
Mikor megvettem akkor meg betudtam lepni, de azota mar masik gepem van es most nem enged nem talalja.
Szerintetek melyik a jobb a vezetékes vagy a vezeték nélküli? a vezeték nélkülit nem zavarja semmi?
nem vagyok ész ezekben a Router dolgokban csak azt szeretném megkérdezni ha veszek egy Routert akkor Lan-on lehet jáccani?a típus már megvan.de éelsõsorban nem pont a LAn-os játékért akarok venni.
paff
Majd késõbb ráveszem magam egy bütykölésre, de most el vagyok havazva.
Csá!
P4 3@3330Ghz, Abit IS7-G, Abit R9600XT256, 512RAM, SBlive, Maxtor SATA120Gb
(Filters are used to allow or deny LAN users from accessing the Internet,
Firmware Version: V3.14 )
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
én még nem láttam ilyet
Köszi
AMD 64 3000+ 1GB RAM + ATI X850XT + 320GB
Már ne is haragudj,de Norton 2004-et nem javallott használni se vírusírtásra sem semmire.Alapból úgy ahogy van egy nagy rakat [email protected] utóbbira avast vagy nod32 ha vírusjrtásról van szó.elöbbi ingyenes.
Counterspy rendszer kimélõ,tehát ez alatt értsd azt hogy nem ettõl lassúlt be a géped,hanem a szar nortontól.Egyébként az egyik legjobb spy írtó,ha nem a legjobb.
A counterspy-ból van egy verzió a honlapomon.nézd meg.
és a norton felejtõs.
ZoneAlarm, és Norton2004 fent van, gyakran frissítem, a CounterSpy-t leszedtem mert sokat fogott a gépen, és nem engedte a frissítést, az Avast!-al most ismerkedem.
Nem lehet, hogy az XP-ben van valami izé, ami folyamatosan figyelné a hálót?Nem állítottam semmit, csak ahogy felment magának, mivel nem ártana 1 kis jártasság bütykölés elõtt.
counterspy és avast használata erõsen javallott.
Nekem oly gondom merült fel, hogy pár napja szereztem be 1 D-Link DI-604-es, semmi tapasztalatom nincs ezen a téren még.Na szóval :
1- folyamatos adatforgalom van a router és a gépem között (ha nincs net kapcsolat akkor is), és az zavar egy kicsit
2- elég gyakori, hogy nagyon megfogja a gépet pl.: egy exe elindítása kb fél perc gondolkodás is megelõzhet.Ha viszont letiltom a hálókártyát, akkor minden a régi.