Szerencsejáték

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Ja és az a terv, ha elviszik az 5öst, akkor egy darabig pihi van, mert azért drága egy mulatság a lottó. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Én mostanság kezdtem (kb. 1,5 hónapja). Játszottam négyszer skandit, párszor hatost, de most elvitték. Közben minden héten vettem 5öst, amin másodjára volt egy kettesem. Jokert eddig nem játszottam, de mindig csak gépi számokkal játszom. Nem bírná a szívem, ha fix számok egyszer bejönnének, amikor éppen nem veszek szelvényt. 😄
Ezen a héten csak 5ösöm van 3 mezõvel.

SHADOWEYES7
te mostanság,hogy játszol?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
megszokás,azon töbször volt szerencsém 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

sz4bolcs
Most vitték el-e. 😄

sz4bolcs
6ost miért? 😄

SHADOWEYES7
5-ös 6-os lottót megtettem

Mersant
elvisszuk 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Lewis Hamilton
1 milliárd az 5-ös lottó

Szerkesztek egy oldalt, remélem nyerek is, még nincsenek sokan 😊
www.tlap.hu
akyyy
majdnem lett egy keretem, de lófasz.

ötösbõl semmi hatosból 1 találat.

nah majd jövöhéten megjátzsom a nyerõs számaimat mert sajna most csak emlékezetbõl írtam és nem emlékeztem😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

holnap már fent lesz.
9.30 körül nézd 😊 legalábbis azért irom ezt az idõt mert online ha nyerek akkor 9.30környékén adódik hozzá a nyeremény a benti egyenlegemhez ebbõl következik,hogy akkor frissítik az oldalt szerintem =)
akyyy
vettem 5,6 és luxor lottót, de sikeresen lemaradtam a sorsolásról. mikr teszik fel leghamarébb a luxor számokat?😄 abba szoktam csak nyerni képpel.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Egy próbát mindenképpen megér szerintem. Én eddig szinte mindig nyertem rajta annyit, hogy ha más nem, de legalább a szelvény ára visszajöjjön. Két nagyobb nyereményem volt rajta eddig, egy 8 400 Ft-os, meg ez a mostani 150 000 Ft-os. (Kb. 1 és fél hónapja játszom.) Ennek a nyereménynek a hatására elgondolkodtam rajta, hogy lehet feladok egy szelvényt 5x-ös téttel 50 húzásra!<#papakacsint> Életem eddig legnagyobb nyereménye ez, már alig várom, hogy holnap átvehessem!<#szeret> (Ráadásul két napja nyertem egy Heroes V játékcsomagot is egy netes nyereményjátékon, mostanában nagyon szerencsés vagyok! A lottó ötösig meg sem állok most már!<#vigyor3>)

Rage47
Puttót még nem próbáltam. De lehet ezután megnézem 😄
grat
Nektek eddig mi volt a legnagyobb nyereményetek a Puttón? (Nekem jelenleg ez.)

Nyertem a Puttón 150 000 Ft-ot!!!<#vigyor3> (1500 Ft-os a szelvény, szóval nem is volt rossz "befektetés"...<#nyes>)

SHADOWEYES7

xBobtailx
jolvna, akkor jól hittem, köszönöm! 😊

SHADOWEYES7
külön külön kell nézni a 2 sort

xBobtailx
de... egyszerre a 14 számot lehet nézni?! Mert szegény anyám azt hiszi, hogy ha van 6 vagy 7 szám amit eltalált, akkor a 14 sázmot összetéve kell nézni... de sztem ez ne mígy van 😊

SHADOWEYES7
itt van 2 esélyed mivel sorsolnak kézzel és géppel is
a számokat amit megjátszottál az érvényes a gépire és a kézire is ugyanúgy tehát mind a kettõt nézzétek jahh 😊

xBobtailx
sziasztok!
Édesanyám most kezdeett el játszani skandináv lottón, és annyi kérdésem lenne, hogy a ha eltaláltunk 7 sázmot, akkor úgy kell nézni hogy a kézi és a gép sorsoláson kihúzott sázmokat együttvéve, vagy külön külön lehet rajtuk nyerni? 😊

Rage47
10milla tökéletes lenne nekem...😊 pár részletet ki lehetne fizetni:/
banok
hát most én sem lottózom. Kicsi a fõnyeremény. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SHADOWEYES7
dettó én is így vagyok...

Rage47
hát nem is azért mert fõdíjat nyertem😄

amúgy mostanában megint eszembe jutott, hogy kéne lottózni, egyre szarabbul állunk anyagilag...
SHADOWEYES7
csalódás?

Rage47
nem lottózok már
SHADOWEYES7
Na kicsit el lett hanyagolva a topik,de jelentem az 5-ösön volt három találatom az 5. játékhéten 14250 ft

mai sorsoláson semmi :S

SHADOWEYES7
BUÉK

Bogyo5
Most már én is nagy késztetést érzek arra, h benézzek egy ilyen Merkúr kaszinóba, itt úgy látom mindenki csak nyer😊.

A múlt héten nekem is sikerült részesülnöm egy ilyen Jackpotban. A mellettem ülõ egyszercsak felugrott és elkezdett örülni, aztán nekem is eszembejutott, hogy hoppá pénz áll a házhoz😊 Nem kell mondanom, h rendesen kivoltam😊

vicces videok: gepszunet.hu

Bogyo5
Pontosan így van! Ez azt hiszem Magyarországon egyedülálló, máshol még nem hallottam ilyenrõl.

Látom ti már jártatok itt párszor, ebben a kaszinóláncban tényleg úgy van, hogy ha valaki megnyeri a Jackpot összegét akkor a mellette lévõ gépen játszók is kapnak az összegbõl?
Meg vagyok elégedve a múltkori teljesítményemmel. A hellyel meg még jobban, nagyon nagy a terem, rengeteg ember elfér, el sem hiszem, h múltkor is mennyien voltak. És találkoztam új gépekkel is amiket még nem is láttam.
Bogyo5
Na akkor eléggé jól szálltál ki a buliból. És milyennek láttad a helyet józanon?

Hát már nagyvonalakban megvan az összeg, de hála istennek pozitív volt a mérleg😊. Bár azóta megint jártam a Merkúrban, és így, hogy nem volt semmi bajom, még jobban bejött a hely.
Bogyo5
Kiderült már, hogy mennyi lett az elõzõ kiruccanásod összege?

nem tudom 😄 nem emlékszem rá,azóta nem néztem a költségvetésemet,de majd máskor magamnál leszek és kifosztom õket! 😊
Bogyo5
Kaszinó elõtt inni?😄😄 Izgalmas lehetett játszani. Nyertél a játékokban?

igen,elmegyek 😊 Akarom mondani hogy elmentem. Nem volt kaksi, elég jó kis buli volt,mondjuk elõtte egy kicsit alapoztunk 😊
Nagyon tetszik a hely, igényes és nagyon kedves ott mindenki!
Bogyo5
Valaki volt a megnyitón? Milyen volt a Kaszinó?

SHADOWEYES7
elmész? 😊

Ha jók az információim akkor holnap nyílik! Lesz egy kisebb megnyitó party is.
Bogyo5
Ismerem azt a környéket az tényleg elég nyugis, de ha a plazákban vannak jelen, akkor biztos a többi is az.
Mikor nyílik majd ez az új a Mammutban?

Óbudán nyílik majd a Mammut1ben. Elég nyugodt környék, csak ajánlani tudom. De3 a város több pontján, fõleg a nagy plázákban, van már egy-két kaszinójuk.
Bogyo5
És ez merre van Pesten belül? Remélem nem valami rossz környéken

Már régóta járok kaszinókba, 6 éve voltam kint Amerikában az egyik ismerõsömnél, és elõször vele mentem el kaszinóba. Magyarországon, ritkán megyek , mert nem találom az itteni kaszinókat annyira hangulatosnak. Itthon csak a Merkur kaszinókat mondanám elfogadhatónak. 2 havonta belátogatok egy-egy Budapesti termükbe.