METAL Zene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Black Moon Broods....
Starfire Burning....
The Chtonic....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nem csináltál rossz bótot😊
Szigorúan erõs idegzetûeknek! Engem az alatta lévõ zene érdekelne, tudja esetleg valaki?
Frontside - Nasze Jest Krolestwo Potega I Chwala Na Wieki (2002): Lengyel punk/death metal. És ez is nagyon jó. 😊 (Érdemes a többi albumukat is meghallgatni, jól nyomják a srácok.)
BRUTAL TRUTH - EXTREME CONDITIONS DEMAND EXTREME RESPONSES
McFrost (#371): Nile <#taps>#taps>, Gorefest (az új La Muerte iszonyatosan odaver), Cannibal Corpse <#eljen>#eljen>, hajh... 😊
A lista mellé tenném még a magam részérõl: Nasum (iszonyat), Sacrificum, As I Lay Dying, Leng Tch'e, Gorerotted, Agoraphobic Nosebleed (megalkuvás nélkül 😊 ), Born From Pain, God Dethroned, God Forbid, Meshuggah, Oligarqua, ... és még lehetne folytatni a sort. Ah, a gore/grind/thrash változatosságai. 😉 Egyszer vkinek mutattam egy kis Nasum-ot, mire megjegyezte, hogy szerinte olyan, mintha körfûrésszel darabolnának fagyasztott disznót, ezt valaki felvette cd-re, és még ki is adták, ráadásul vannak olyan bolondok, akik meg is veszik. 😛 Pedig õs-Corpse-ot, vagy Impetigo-t nem is mutattam neki. 😉
Ja, és egy album-nem-ajánló: Los Los - Viva Los Los. Az ismertetõje szerint mindenféle spanyol klasszik zene (Macarena, Maria, Vamos A La Playa, stb.) thrash/death feldolgozásáról van szó, de nem az. Valami iszonyat gyenge német/mexikói (?) metál-utánérzés, de még hard rock-nak is nagyon nehezen nevezhetõ lassú, unalmas, nagyjából két-három kezdõ zeneiskolás téma variációja, amelyek úgy-ahogy hasonlítanak az ismert dallamokra.
De ha már Mexikó, akkor ajánlanék egy zenekart az ütemesebb thrash/death kedvelõinek (ha valaki még nem ismerné õket): Brujeira. Bármely albumuk tökéletes választás, de talán a Brujerizmo, vagy a Raza Odiada a legtutibb. Olyan zene, amit egyhamar nem lehet elfelejteni, és ha autóban hallgatja az ember (pl. a Ritmos Satanicos, vagy a Marihuana c. számot), tökéletesen alkalmas a dübb-dübb zenék kedvelõinek megtévesztésére, mivel néhány taktus alapján azt hiszik, közéjük tartozunk, de aztán pánikszerû gyorsasággal kezdenek menekülni, ahogy egyszercsak nekilódulnak a mehikánók. 😄
Aki pedig a Tarja elvesztése feletti bánatában valami igazán kemény csajt keresne, akkor hallgasson bele a Velcra valamelyik albumába (Consequences Of Disobedience, Between Force And Fate). Nem is tudom, mihez hasonlítsam. Talán a modern nu-metál népszerûbb képviselõihez (Slipknot, SoaD) áll a legközelebb. <#vigyor>#vigyor>
Talán még jelentkezem, ha van igény a mainstream-tól eltérõ, vagy idehaza ismeretlen zenekarok rövid ajánlójára. 😊
Most szednék négy albumot a Kotiteollisuus -tól, és egy szám már lenntvan teljesen, és nagyonkemény, nevezhetném "A heavy metal"-nak. Viszont a probléma, hogy nincs seederünk, és mindenki 99,8%on áll, ha vmelyikõtök besegítene, azt megköszönném. 😊
Itt a link.
Stainless Steel
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
régi szép idõk még a Reek of Putrefaction, meg a Descanting ideje..
hmmm drága ifjúkor 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nile-összes
Gorefest-legújabb
Carcass-NEcroticism
Loudblast-Disincarnate
Pestilence-Tesstimony
Suffocation-összes
Immolation-összes
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
meg ha már death akkor nekem az Entombed a király még.
lassúbban a Crowbar...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
tudom, hogy pár percen belül megjelennek a "deénennélsokkalkeményebbettudok" emberek, de sebaj 😄
ezekkel érdemes próbálkozni...
sazl : c
Egyébként szerintem nehéz lesz pótolni Tarját, nagyon egyedi a hangja, Sharon den Adel vagy Vibeke Stene azért nem ugyanaz a színvonal...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Jaja. A klasszikus recept.
par ev mulva nagy visszateres uj otletekkel es persze tarjaval