Szerelmes versek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerelmed pecsétjét add nekem,
Mert különben sajátom máglyára teszem!
Sõt talán szívemet is oda rakom,
És így nélküled inkább választom saját halálom!
Wuki Selection:Halálban égetsz
Rövidke, remélem tetszik😊!!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
mot kérek elnézést hogy ilyen õszint s kemény voltam! ilyen vagyok yooozanon is s így kicsit ittasan is! sorry!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
így valaki hogy lehet boldog?
tegyük fel Õ beleszeret a másik énedbe,
beleszeret az erõltetett énedbe!
s mi lesz ha ez a hazugság kiderül?
mi lesz ha az elsõ randin elõtted ül?
mit ugyan mit lehet ilyenkor mondani?
mit lehet tenni hogy a fajdalmat tudd feletteni?
csak gondolkozz mit tudná olyat mondani,
mitõl majd akkor nem fog megutálni!
mit tudsz érte tenni?
hogy ne akarjon elfeledni!
hidd el fájdalmas de el kell engedni,
hagyni kell az útját magának járni,
s Te is ezt tedd csal kutyagolj!
add meg az esélyt, hogy a boldogságba botolj!
Õ lehet csak egy múló álom,
nem más mint egy múló fájdalom,
s majd egyszer megtalálod párod,
melyet melléd rendelt a sorsod!
sos irnátok nekem pár soros rímet?van egy srác,akivel volt egy rövid kapcsolatom.õ ment el.mindennap találkozunk mert egy helyen dolgozunk.kapcsolatunk titkos volt õ magasabb beosztásban van mint én,nem vállalta fel.de én még mindig akarom.többbször is irtam neki sms-t hogy mit érzek,de már nincs válasz.néha tudunk beszélni,de akkor is csak a "hogy vagy,-jol vagy?"címû téma.most egy számára idegen e-mail címmel akarok neki küldeni verset de ugy hogy ne tudja hogy én vagyok,hanem valami idegen,akinek nagyon tetszik.ezt hivják csalásnak.segit nekem valaki???????köszönöm elöre is.
Steve én mint tapasztalatlan, de sokat hallot enber is azt tudom tanácsolni miket én hallottam! vegyél, szívj fel egy kis bátorságot! ahogy mondtad tudsz néha Vele viccelõdni. ekkor kell megragadni a gyeplõt hogy tudj vele beszélgetni. na aazal gyere Neki, hogy szerelmes vagy vagyhogy járunk! sztem s ez az ébn véleményem ki fog alakulni csak beszélgetni kell Vele. vagy pl ha viccelsz valamin, s nevettek csak érj hozzá elõszõt a kezéhez egy pillanatra, s úgyis látni fogod a reakciót. ma nagyon rossz napom volt szóval nem nagyon megy a rímelés, de tuok Neked ajánlani egy oldalt hol olvasgathatsz na nem csakszerelmes verseket. ez lenne az tom már belinkeltem, de tényleg szép versek születtek ide! na nem tõlem! :-)
igen igen ezek a számok szépek nagyon!
Láttam, vannak akik szeretik a rockot. Nos, én is szeretem, az utóbbi idõben fõleg Within Temptationt hallgatok, mert olyan szép számaik vannak szerelemrõl, szakításról, bánatról, reményrõl... nagyon tetszenek, linkelek párat, hátha nektek is tetszik:
See Who I Am
What Have You Done
The Truth Beneath the Rose
A Dangerous Mind
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
nem tudnék vele mit kezdeni mert nincs jogsim semmijen!
de fasza ez a fórum..csak kár hogy nem lehet veele robogót nyerni.
Carpe Diem - nem biztos, hogy lesz következõ lehetõség. Még abban a pillanatban kell lépni, különben ha többé nem látod akkor azon átkozod majd magad, hogy miért nem szólítottad le. 😊
Est Sularus oth Mithas!
nem bánkódok..annyian vannak most körülöttem ,,és potenciális leendõbelik is hogy ezen nincs idõm agyalni...most nyár van jó idõ.erre vártunk már fél éve...jöhet a kikapcs..jöhetnek a fiatal kis nedves csajszik..majd télen ráérünk melankoliban tobzódni..most nem..most élünk...
ma meg nem csinálunk semmit..hétvégét végigittam 3 órás alással..de megvolt aminek meg kellet lennie😄
s örülsz neki hogy elment? nemhiszem! lehet sokkal szebb volna az életed mellette!
86os buszon láttam 1 hónapja 1 lányt..hazafelé ment,,,este 11körül lehetett...leszólítottam ..beszélgettünk stb..nagyon jól éreztem magam vele...talákozgattunk is ..aztán kiderült csak látogatóban van itt pesten...még szerencse hogy idõben szólt már majdenm szerelmes lettem😊
csak még annyit, hogy azóta is róla álmodom! s ám nagy dolgokról ám, csakhogy megint láthatom, beszélhetek vele, esetleg egy séta fagyi meg ilyenek!
ne haragudj de ezen a jót nevettem..a világ legtermészetesebb dolga az hogy leülnek melléd emberek.-.nõk ..meg egyébb jószágok..
de te ezt ugy adod elõ mintha magát jézus krisztust engedeted volna oda...
hja...nem szabad hátrálni...oda kell menni..lépni kell,,ha nem ok a dolog akkor tovább állsz..
(nemcsak szerelmeteseket írok! :-) ha szereted a verseket
egyszer 1 kullancs is bennem volt de kiharaptam magamból..miért??azé mer kemény vagyok😊..igazából nem vagyok kemény...ártatlan vagyok minden ellenem felhozott vádban és van vmi a levegõben mer a szokásosnál is gyíkabb vok😊...csaknem
ettõl gerjednek az út végén
kimerít sexuális vágyad
dobd már le a tangádat
csak térdelj elém,,szépen ahogy szoktad
vesd a tintát..mutasd magadból a rossszat
csak legyél ma velem dög..forrósitsd az ágyat
ne hidd hogy így vegzed be,,nem hagyom szárazon a szádat
na ennyire tellet...köszönöm..
S a híd közepén a vizet bámulva megállok,
S nézem hogy a folyó csendesen csobog,
Õ csak folyik megállíthatatlanul s nem zokog,
S én én mint halandó csak arra vágyom,
Hogy ebben a pillanatban jöjjön el halálom,
Mert már nembírom e kínzó szenvedést,
Nem bírom elviselni ezt az üres érzést,
Hallom a halál engem szólít,
S a híd korlátjára felállít,
S Tõle már csak egy lépésre vagyok,
S a fájdalmaktól végre megszabadulhatok,
Megteszem lépek egyet elõre,
S pecsétet nyomok a szerelemre,
Mert tudom hogy Õ velem nem lehet,
Így könnyen eldobom az Életet.
Én egyetlen szerelmem,
Köszönöm,hogy vigyázol rám,
Minden magányos órán!
Köszönöm ,hogy vagy nekem,
Köszönöm! Most élek!
Köszönöm ,hogy mellettem vagy,
Köszönöm ,mert nem kell ,hogy féljek,
Köszönöm ,hogy szeretsz,
Köszönöm ,mert veled teljes az élet,
Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
Te vagy minden örömöm!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nélküle nem tudnám élni az életem,
nincs jobb ,ha van melletted egy ember,
ki szeret és midnenkinél jobban ismer.
mikor a magány küzd a szerelemmel,
megtölti reszketõ lelked félelemmel,
félsz az újabb fájdalomtól ,csalódástól,
hátrálsz és álmot faragsz a valóságból.
s mikor már féktelenek az érzelmek,
eltünnek ,megszünnek a félelmek,
lelked felderül ,kiszabadul a fogságból,
örökre elfeledkezel a magányos órákról.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
elég ha a szív nem felel,
elég ha nem vagy szerelmes,
s az élet egybõl kellemes.
nem kell szeretni,
s ha ezt megtanulod,
nem fogsz szenvedni,
s a kocsid lassan hajtod!
s akkor is rövid az élet,
ha senki nincs ki szeret,
s lehet élni szerelem nélkül,
mindenféle nélkülözés nélkül.
Fáj!
Nehéz
sál,
folyt,szorít.
Nem
melegit.
Nem ölel.
Csak öl.
Vár az öböl.
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
Kevés az idõ.
Szeretni nem lehet,
Nem lesz már jövõ!
Talán vége az életemnek,
S nem láthatom,
Hogy már nem szeretnek!
Hát nem lehet érteni?
Jobb szenvedni,
Mint reménytelenül szeretni!!!