Szerelmes versek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, ezt úgy gondolom közzé teszem:

Szerelmed pecsétjét add nekem,
Mert különben sajátom máglyára teszem!
Sõt talán szívemet is oda rakom,
És így nélküled inkább választom saját halálom!

Wuki Selection:Halálban égetsz

Rövidke, remélem tetszik😊!!
tigerbácsi
köszönöm!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

részvétem.

tigerbácsi
hidd el tudom mirõl beszélsz! nekem életemben egy igazi szerelmem volt! igaz nekem szerencsém volt hogy elvehettem feleségül, s boldog házasságban élhettünk még a halál el nem választ! igen Õ sajnos meghalt! elengedni nem tudtam! õt szeretem, s más nem is kell nekem! ezt érzed Te is? lehet csak csalfa vak gondolat ez! de lehet Õszinte igaz az úgymond nagyÕ! ha szerinted ez a második, akkor beszélj vele! ha a sors, az Isten vagy akármi (ki) /mindinki a vallásának megfelelõen/ Õt rendelte melléd akkor megkaphatod! ha nem el fogod feledni!

mot kérek elnézést hogy ilyen õszint s kemény voltam! ilyen vagyok yooozanon is s így kicsit ittasan is! sorry!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

jön a következõ,,boldogok lesztek,,,majd továbbáll,,és így tovább..nincs olyan hogy nagy õ!!!...olyan van, aki elvisel, és jobb esteben még szeret ,,,és ha vigyázol rá, akkor melleted marad, ha nem akkor megint forog tovább a kerék!

Köszönöm Tigerbácsi!Lehet hogy ezt kell tennem...fájdalmas és nehéz,de hogy feledhetné el az ember élete nagy szerelmét???
tigerbácsi
ohh ez nem szép dolog,
így valaki hogy lehet boldog?
tegyük fel Õ beleszeret a másik énedbe,
beleszeret az erõltetett énedbe!

s mi lesz ha ez a hazugság kiderül?
mi lesz ha az elsõ randin elõtted ül?
mit ugyan mit lehet ilyenkor mondani?
mit lehet tenni hogy a fajdalmat tudd feletteni?

csak gondolkozz mit tudná olyat mondani,
mitõl majd akkor nem fog megutálni!
mit tudsz érte tenni?
hogy ne akarjon elfeledni!

hidd el fájdalmas de el kell engedni,
hagyni kell az útját magának járni,
s Te is ezt tedd csal kutyagolj!
add meg az esélyt, hogy a boldogságba botolj!

Õ lehet csak egy múló álom,
nem más mint egy múló fájdalom,
s majd egyszer megtalálod párod,
melyet melléd rendelt a sorsod!

Hanga
sztem felesleges trükközni

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

sziasztok!
sos irnátok nekem pár soros rímet?van egy srác,akivel volt egy rövid kapcsolatom.õ ment el.mindennap találkozunk mert egy helyen dolgozunk.kapcsolatunk titkos volt õ magasabb beosztásban van mint én,nem vállalta fel.de én még mindig akarom.többbször is irtam neki sms-t hogy mit érzek,de már nincs válasz.néha tudunk beszélni,de akkor is csak a "hogy vagy,-jol vagy?"címû téma.most egy számára idegen e-mail címmel akarok neki küldeni verset de ugy hogy ne tudja hogy én vagyok,hanem valami idegen,akinek nagyon tetszik.ezt hivják csalásnak.segit nekem valaki???????köszönöm elöre is.
tigerbácsi
ekkolákko!

Steve én mint tapasztalatlan, de sokat hallot enber is azt tudom tanácsolni miket én hallottam! vegyél, szívj fel egy kis bátorságot! ahogy mondtad tudsz néha Vele viccelõdni. ekkor kell megragadni a gyeplõt hogy tudj vele beszélgetni. na aazal gyere Neki, hogy szerelmes vagy vagyhogy járunk! sztem s ez az ébn véleményem ki fog alakulni csak beszélgetni kell Vele. vagy pl ha viccelsz valamin, s nevettek csak érj hozzá elõszõt a kezéhez egy pillanatra, s úgyis látni fogod a reakciót. ma nagyon rossz napom volt szóval nem nagyon megy a rímelés, de tuok Neked ajánlani egy oldalt hol olvasgathatsz na nem csakszerelmes verseket. ez lenne az tom már belinkeltem, de tényleg szép versek születtek ide! na nem tõlem! :-)

igen igen ezek a számok szépek nagyon!

Sok nagyon szép verset találtam itt, kár hogy a legtöbb olyan szomorú, különösen a tieid, Tigerbácsi, bár sokszor én is érzem ilyen reménytelennek a szerelmet. Már egy éve szerelmes vagyok egy lányba, aki nagyon szép, de nagyon csöndes lélek. A gond az, hogy sokszor én is elég csöndes vagyok, de a társaságában - legalábbis ha nincs vele barátnõje - el tudom kicsit engedni magam, el tudok beszélgetni-viccelõdni vele - imádom, ha mosolyog - láthatóan nincs is ellenére a társaságom, de nem tudom, vajon barátjának tart, vagy õ is érzi azt, amit én érzek változatlan erõvel iránta. Legszívesebben verseket írogatnék - legszívesebben versben vallanék szerelmet neki - de hiába az ihlet, a költészethez sajna akkor se értek jobban 😞. Ha közületek valakinek vannak ideillõ versei, nagyon megköszönném, ha nem is használnám fel, de szívesen olvasgatnék ilyeneket 😊.

Láttam, vannak akik szeretik a rockot. Nos, én is szeretem, az utóbbi idõben fõleg Within Temptationt hallgatok, mert olyan szép számaik vannak szerelemrõl, szakításról, bánatról, reményrõl... nagyon tetszenek, linkelek párat, hátha nektek is tetszik:

See Who I Am
What Have You Done
The Truth Beneath the Rose
A Dangerous Mind

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

tigerbácsi
yayaya

asszem a hosszú haláról a koncentrációstáborok lakói tudnának beszélni

tigerbácsi
yayaya

tigerbácsi
ok!
nem tudnék vele mit kezdeni mert nincs jogsim semmijen!

bírjuk prednak is az orcályát..látom te is..

nem gyõzköd senki senkit..és nem tudod hogy élek...és énsem hogy te hogy...

de fasza ez a fórum..csak kár hogy nem lehet veele robogót nyerni.

tigerbácsi
ez is egy felfogás! meg az enyém is! nem fogjuk a magunkéról a másikat meggyõzni! én úgy nem tok élni ahogy Te élsz, s Te sem tudnál úgy ahogy én! sztem!

Sceleton
Grat a versekhez. 😊 AKB? Tigerbácsi! 😄 Nem rossz...
Carpe Diem - nem biztos, hogy lesz következõ lehetõség. Még abban a pillanatban kell lépni, különben ha többé nem látod akkor azon átkozod majd magad, hogy miért nem szólítottad le. 😊

Est Sularus oth Mithas!

de nem rágodok rajta,,most olyanomm van hogy amit elém dob a nagyszerû élet azt elfogadom,,amit pedig eldug elõlem azt kikaparom,,,

nem bánkódok..annyian vannak most körülöttem ,,és potenciális leendõbelik is hogy ezen nincs idõm agyalni...most nyár van jó idõ.erre vártunk már fél éve...jöhet a kikapcs..jöhetnek a fiatal kis nedves csajszik..majd télen ráérünk melankoliban tobzódni..most nem..most élünk...

ma meg nem csinálunk semmit..hétvégét végigittam 3 órás alással..de megvolt aminek meg kellet lennie😄

tigerbácsi
talán!

s örülsz neki hogy elment? nemhiszem! lehet sokkal szebb volna az életed mellette!

Jó lesz az..nekem is voltak ienek régen..aztán sohasem láttam töbéé a lányt pedig nagyon szerettem volna..helyette meg 1-2 ribit sodor eléd az átkozot folyó..de azokon hamarabb túlteszed magad,...

86os buszon láttam 1 hónapja 1 lányt..hazafelé ment,,,este 11körül lehetett...leszólítottam ..beszélgettünk stb..nagyon jól éreztem magam vele...talákozgattunk is ..aztán kiderült csak látogatóban van itt pesten...még szerencse hogy idõben szólt már majdenm szerelmes lettem😊

tigerbácsi
örülök neki hogy humorosnak találod. igen sokan leülnek az ember mellé, s köztük vannak hölgyek urak, patkányok s az aljadék. s abban is igazad van, ki nekem tetszik azt szinte istennõként tisztelem, s kibe belezúgtam, azt meg annál is jobban! ezvan. s hogy nem merek kezdeményezni ez is igaz. igen leírtam hogy továbbállok, de ezt csak képletesen kell érteni!
csak még annyit, hogy azóta is róla álmodom! s ám nagy dolgokról ám, csakhogy megint láthatom, beszélhetek vele, esetleg egy séta fagyi meg ilyenek!

(egy Hölgy mellett született a buszon! ott ült mellettem közben!)

ne haragudj de ezen a jót nevettem..a világ legtermészetesebb dolga az hogy leülnek melléd emberek.-.nõk ..meg egyébb jószágok..
de te ezt ugy adod elõ mintha magát jézus krisztust engedeted volna oda...

hja...nem szabad hátrálni...oda kell menni..lépni kell,,ha nem ok a dolog akkor tovább állsz..

tigerbácsi
yoooo nem is hallottam még! meghallgatok párat!

raining blood

south of

bloodline

nagy tisztelet nekiek

tigerbácsi
összetett egyéniség vagyok! :-D
(nemcsak szerelmeteseket írok! :-) ha szereted a verseket

corpse meg avril ?😄DD..meg a végén aza az akármi??pff..és még rájön 10dkg szerelmes vers?😄D...

tigerbácsi

ez olyan jól hangzik hogy elfogadjuk hogy így van..persze ez nem igaz,,,

õk bizony jól csinják..

Rómeó vérzik..

tigerbácsi
nem az a kemény ki elpusztít egy nála gyengébb élõlényt, hanem az ki fejet hajt egy nála erõsebb elõtt, s mégis pofáncsapja!

köszke,,,hétvégén kis zorallkoncerten voltam ..azt még bennem van😄...

egyszer 1 kullancs is bennem volt de kiharaptam magamból..miért??azé mer kemény vagyok😊..igazából nem vagyok kemény...ártatlan vagyok minden ellenem felhozott vádban és van vmi a levegõben mer a szokásosnál is gyíkabb vok😊...csaknem

tigerbácsi
:-D humoros de yoooo! :-)

látom a nyálam a szád szélén..
ettõl gerjednek az út végén
kimerít sexuális vágyad
dobd már le a tangádat

csak térdelj elém,,szépen ahogy szoktad
vesd a tintát..mutasd magadból a rossszat
csak legyél ma velem dög..forrósitsd az ágyat
ne hidd hogy így vegzed be,,nem hagyom szárazon a szádat

na ennyire tellet...köszönöm..

tigerbácsi
Szerelemtõl vérzõ szívvel bandukolok,
S a híd közepén a vizet bámulva megállok,
S nézem hogy a folyó csendesen csobog,
Õ csak folyik megállíthatatlanul s nem zokog,
S én én mint halandó csak arra vágyom,
Hogy ebben a pillanatban jöjjön el halálom,
Mert már nembírom e kínzó szenvedést,
Nem bírom elviselni ezt az üres érzést,
Hallom a halál engem szólít,
S a híd korlátjára felállít,
S Tõle már csak egy lépésre vagyok,
S a fájdalmaktól végre megszabadulhatok,
Megteszem lépek egyet elõre,
S pecsétet nyomok a szerelemre,
Mert tudom hogy Õ velem nem lehet,
Így könnyen eldobom az Életet.

tigerbácsi
gart a versekhez! ;-)

Köszönöm,hogy vagy nekem,
Én egyetlen szerelmem,
Köszönöm,hogy vigyázol rám,
Minden magányos órán!
OrioN the S
Köszönöm!

Köszönöm ,hogy vagy nekem,
Köszönöm! Most élek!
Köszönöm ,hogy mellettem vagy,
Köszönöm ,mert nem kell ,hogy féljek,
Köszönöm ,hogy szeretsz,
Köszönöm ,mert veled teljes az élet,
Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
Te vagy minden örömöm!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Sceleton
Elszurtam... 😄 Grat. 😄

Est Sularus oth Mithas!

Sceleton
Gart mindenkinek. 😄

Est Sularus oth Mithas!

Játszótárs
😮 :|

OrioN the S
számomra a szerelem egy lételem,
nélküle nem tudnám élni az életem,
nincs jobb ,ha van melletted egy ember,
ki szeret és midnenkinél jobban ismer.

mikor a magány küzd a szerelemmel,
megtölti reszketõ lelked félelemmel,
félsz az újabb fájdalomtól ,csalódástól,
hátrálsz és álmot faragsz a valóságból.

s mikor már féktelenek az érzelmek,
eltünnek ,megszünnek a félelmek,
lelked felderül ,kiszabadul a fogságból,
örökre elfeledkezel a magányos órákról.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

tigerbácsi
szerintem szenvedni nem kell,
elég ha a szív nem felel,
elég ha nem vagy szerelmes,
s az élet egybõl kellemes.

nem kell szeretni,
s ha ezt megtanulod,
nem fogsz szenvedni,
s a kocsid lassan hajtod!

s akkor is rövid az élet,
ha senki nincs ki szeret,
s lehet élni szerelem nélkül,
mindenféle nélkülözés nélkül.

Hanga
Elég!
Fáj!
Nehéz
sál,
folyt,szorít.
Nem
melegit.
Nem ölel.
Csak öl.

Vár az öböl.

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Melletted rövid az élet,
Kevés az idõ.
Szeretni nem lehet,
Nem lesz már jövõ!
Ha gyorsan hajtok,
Talán vége az életemnek,
S nem láthatom,
Hogy már nem szeretnek!
Hogy mért kell szenvedni?
Hát nem lehet érteni?
Jobb szenvedni,
Mint reménytelenül szeretni!!!