Rossz az DVD iro vagy a lemez?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan mitõl lehet, hogy ha az lg dvd írómba (gsa h12n) belerakok egy rw-t és meg akarom írni azt írja nem írható, kidobja majd viszatólván elkezdi írni? Ilyenkor agyhalál vagy mi? 😄
Sima dvd-nél meg kidob, hogy egymenetesen (dao) nem tudta felírni
Valaki help mee!
Én rózsaszin Aritára írtam nagyon sokáig és még másfél év után is tökéletesen olvassa a asus dvd-m és a philips dvd lejátszóm. Most kék Rdisc-re írogatok. Ja és csak filmet írok rá.
Kb 20bõl 1 dvd kidobok mert valami hiba van írásnál de amit sikerült felírni azt tudom olvasni.. ez úgy történik hogy mostanában a dvd író úgy ír hogy nagyon felpörög és írja, néha megál a pörgés nem hallok semmi és kicsit lassabban ír.. Mikor érdemes új írót venni ?
A haverom adadta a fifa06-ot. Felraktam gépre(akkor épp nem volt dvd-m.) .Onnan + kíírtam pár 1 héttel késõbb. Csak egy gond van: amikor elindítom csak pörgeti a dvd-t de nem indul a game. Tudnátok segíteni?
Nekem van egy Samsung 16x-es dvd írom, amivel nem tudok se dvd-t se cd-t írni!!!Nero 6.6-ossal ,és lcohol 120%-kal is próbálkoztam de egyikkel sem tudok ítni.nem aktív az írás.(A nNero 6.6-osba ahol ki lehet választani hogy cd, vagy dvd-t akarok írni,az a rész nem aktív!!!Ez miért van és mit lehet ellene tenni?
Elõre is köszi a válszt!!!
Biztos már volt ilyen problémája valakinek, de nem fogok visszaolvasni, inkább megkérdezem... <#smile>#smile>
Samsung 16x-os DVD íróm van, a DVD-t normálisan írom, a Philips CD-r/RW-t pedig nem ír, más cd-m meg nemvolt itthon, lehet egyáltalán nem is ír már cd-t... De régen tudtam vele. Mi lehet a baja? valaki segítsen pls!
Légy jó, légy hű Magyar!
Én a következõ problémára keresek orvoslatot, van egy LG 4163B DvD íróm Alcohol 120% -al írtam múltkor lemezeket (film,Dvd shrink használva)(Lemez Tdk 8X Max)4x-es sebességgel, a negyedik lemez után hibázott a két utolsó lemez kuka. A hiba :6-7 chapter-nél lefagy nem lehet tovább játszani ez vonatkozik asztali lejátszóra és a saját gépemben lévõ írómra egyaránt. Mi a gond? Segítsen valaki aki tud. Köszi.Firmware verzió frissítve van a legújabbra.Sajnos az alcohol120 elõtt a Néróval is akadtak gondjaim:Fuji lemezre 4X max írási sebességnél a PS2 nem játszotta le a filmet,és asztali lejátszóknál is csak némelyik.Köszi a segítséget elõre is.
Az en problemam az alabbi: van egy NEC 3520 irom, eleg uj, augusztus vegen vettem. A lemezek ITmedias TDK 8x-ak. A lemezekkel gond nem igen van, mert nagyon sok ilyet irtam mar a munkahelyemen. De otthon az iro gyakran ront. Alcohol legujabb verziojaval, filmek irasanal, iras 4x-es, 0%, ameddig eljut, de mar megcsinalja a "lemezszerkezetet" vagy mifenet, es iras hiba. Megfagy a gep is tole teljesen, semmire nem reagal.
Van valakinek BARMILYEN 5lete, hogy hol a hiba? Rendszer, vagy az iro a gazos?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
De körbe lehet még nézni ezen a bolharészen,meg gondolom prohardveren is árulnak,de én csak ettöl rendeltem és jot küldöt.
ez meg a másik: itmedia
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
HWSW forumrol rendeltem 1 sráctol, igaz elöre kellet perkálni,de jo minöségü TDK és Verbatim dvd jöttek.
Vagy ismeröseim szoktak itmedia.sk-rol rendelni, ott is jok vannak ( bár onnan is verba és elötte datawrite jött nekem)
Bár ha fontos hogy lejjen rajta az a mahasz-jel akkor passz:o
11-bõl csak hármat tudtam megírni, a többi nyolc hibás volt a visszaolvasásnál.
Hiába írom 4x-esen ugyanúgy hibás.
ITEM CODE: DVD-R47EC
Elõzõ héten 16*-osat vettem ugyanebbõl 10-et.
Mind a 10 TELJESEN HIBÁTLAN VOLT.
Még 16x-os írásnál se volt hiba egyiknél se.
ITEM CODE: DVD-R47ED
Rohadjanak meg, miért kellett a jó alapanyag helyett ezt a szart árulni másik héten...
Segítsetek már? Hol lehet garantáltan normális minõségû írható DVD-t venni?
Nem baj, ha drága, ha cserébe nem lesz szar 😞
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Valószínûleg nem mindegyik AVI kódolást tudja a lejátszód normálisan dekódolni.
ennyi.
Bár ha a TDK lemez akadozik akkor az is simán szar a Magnavoxod.....
A problémám a következõ: vettem egy Magnavox típusú asztali DVD lejátszót, és némelyik film akadozik (a számítógépen pedig simán megy). Hiába írom leglassabb sebességgel, hiába próbáltam már több típusú CD-t (Sony, TDK), nem segít. Kb. a felírt filmek fele így akadozik. Van valami megoldás a problémára, vagy elkerülhetetlen a DVD-lejátszó cseréje.
A segítséget elõre is köszi
duwy
és minden falytát elront szoftveres vagy hw-s gondja lehet?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Mi tévõ legyek?
nekem már jó pár hónapja van dvd íróm, de az utobbi pár napban mikor dvd-t akarok írni, állandóan azt írja ki hogy egymenetes írás/lezárás nem lehetséges és CD írás hiba. És nem tudok semmit sem kiírni. Már a Windows-t is újra telepítettem (format c: után) de még mindig ezt csinálja. Ezt a hibaüzenetet a Nero írja ki, de a másik programokkal sem emgy az írás. (Ott is hibát ír ki.)
Segítsetek légyszi, hogy mi lehet a baj. Elõre is köszönöm
Ricky
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
kezdene elhasználódni az íróm? Lehet az írón tuningolni valahogy (a lézer intenzitásán vagy mittom én)
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Az lenne a kérdésem h a DVD Combo-m nem játsza le a DVD filmeket.Probáltam a Power DVD 5.0 és 4.0-ez utobbinál hibaüzenettel elszáll.Codec v4.30 van fenn talán ez a tul régi és ez nem jo?
Ha van valakinek ötlete szivesen várom!
Köszi.
Taranov
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
So cry me a fuckin river, bitch!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Több fórumon is olvastam, hogy nem túl tartósak...
Nagyon sok embernek irok Princo DVD lemezeket.
Eddig tokeletesen beolvasta az osszes asztali DVD.
Ja es mindegyiknbek mas asztalija van.
Sony,Philipstol > noname DVDig.
Szal ez se jott be.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
es nem fogok 600-700 +ert mas lemezt venni.
Tudod 1/3 az arany.
Nalam tokeletesek, igaz nekem Pio A06os irom van.
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok