Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos ezek a kapcsolatok nem igazán szoktak hosszútávon mûködni! Igenis vannak különbségek, egy ideig szépen át lehet ugrálni õket, de egyszer eljön a csõd...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Majd magadon fogod észrevenni hogy eltelt 10év igazából belülrõl mint ember nemigen változol,csak külsõleg fog meglátszani.Na persze ha esetleg nemér valami atomhatás,és teljesen kifordulsz magadból.De ha normálisan fejlõdsz igazából nemveszed észre az éveket,és ha fontosak a barátok,maga az élet,és nemcsak hajtasz.Aztveszed észre majd hogy ha te nem is érzed de a körülötted levõk öregednek,családos emberekké válnak,de attól nemlesznek mások.Vagyis én ígyláttam-tom a dolgokat.Külsõleg változol,de belül mindig is az maradsz aki vagy.
Persze ez az én véleményem,vagy látásmódom,tapasztalatom a világból,és az emberi kapcsolatokból.Ezért jó,hogy nemvagyunk egyformák,mindenki máshogy éli meg a dolgokat.
Csak arra kérlek,próbálj meg elvonatkoztatni a jelenlegi korodtól,és úgy szemlélni a kapcsolatokat.És ne az esetleges csalódottság beszéljen belõled,kicsit nézz elõre és lehet másképplátod mindezt.
Go Jeff Go!!!!
ez viszont tényleg igaz lehet, hogy a szakmunkást nem becsülik annyira, de ebben nincs semmi tapasztalatom.
Fél éve együtt vannak, és akkor még csak egy ütött kopott Wartburgja volt, amit késõbb összetört és lcserélt egy motorikusan átalakított Suzukira. Bár azt még hozzáteszem a lány nagyon naív...
Mert szerintem egy lánynak ciki,ha fiatalabb a pasija.Ez mondjuk idõvel elmúlik..sõõt!:-D
Go Jeff Go!!!!
Alápakolva a BMW vagy egyéb gépjármûvek,ugye érettségire nem virágcsokrot,hanem slusszkulcsot kap.
Mert 20-30 év között van,hogy az ember megpróbálja stabilizálni az anyagi helyzetét,és utánna jöhet egyéb.És ezalatt kell felvenni az "álompali" titulust,hogy legyen esély a "rendesebb"lányoknál.
Mert tudjuk egy csajnál az anyagiak nemszámítanak!!!
Tiszetelet a kivételnek..de olyant nemhallottam,hogy egy kicsit is jólnézki,vagy egyéb,és burkoló,vagy szobafestõ a párja.Annak ellenére,hogy ugye nemszámit a lóvé:-)Ja és ezekkel a szakmákkal még lehet is keresni,ha jóhelyen élsz!Csak ugye hogynézne az ki,hogymegkérdezik a barátnõdet,mit csinál a barátod..és nemakar égni,mert nem hangzatos manager,vagy vállakozó.Az utóbbi az népszerû,mert ez sokmindent takar,és nemfirtatják mibõl futja a bömösre,vagy mercire:-D
Mert ki akar viszonylag csóróságban élni a párjával?Jöjjön a lovag minél vastagabb pénztárcával és kész.Fordítva ez már nehezebb:-D
Egy kapcsolatnak ahogy Rita te is írtad érzelmi alapon kellene nyugodnia,csak sajna ez nemigazán mindig jön össze:-( És itt a kor csak másodlagos,bizonyos kereteken belül.
Go Jeff Go!!!!
Ha valakinek a jóképûség és a gazdagság fontos, azt megtalálhatja egy fiatalabb fiúban is.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Itt mindig szerintem az adott kapcsolat minõségét kell figyelembe venni, lehet bármekkora a korkülönbség, ha jól megvannak együtt.
Persze a nagy korkülönbség /20-30 év/, szerintem nem egészséges és az egyik fél részérõl valószínû, hogy nem érzelmi alapokon nyugszik.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Mivel, ha valaki csak a képedet látja, akkor olyan fazonra is számít életben, mint amit a képeden látott. És ha ennek ellenére mást tapasztal, ne lepõdj meg, ha meglepõdést fogsz az arcán látni.
Az iwiw az más.....! Ott ismerek rengeteg olyan embert, aki 10 évvel ezelõtti képet is kirak magáról. Az nem probléma.
Egyébként 5 éves képem van az IWIW-en, törlöm is <#nyes>#nyes>
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A férfiak is már 30 fölött néha úgy néznek ki, mint a taták, a nõkrõl meg ne is beszéljünk...........
Akkor ha igynézzük a világban sok nemnormális kapcsolat van.
De ez a világ ilyen,nemnormális.:-(
Go Jeff Go!!!!
Más nõnek lenni,és nõként viselkedni.Ez utóbbi ami igazán vonzó lehet egy férfinek.
Go Jeff Go!!!!
Épp arra akartam terelni a dolgot,hogy nem igazán lenne normális ha egy lány 14-15-évesen már szexuális életet él.Csak ha körbenézel ez a tendencia,ez van.Hol mondtam én hogy a jó,és ezt kell csinálni?Ezt csinálják!!!
Nem,én egyáltalán nem a 15-17 éves lányokat tartom vonzónak,és akkor sem volt ennyi idõs barátnõm amikor én 16 voltam.
Csak én nem ellenzem,mert mindekinek joga van eldönteni,és majd megtapasztalja,hogy kivel,hogyan,mikor,és neki milyen érzés esetleg idõsebb,illetve fiatalabb fiú/lánnyal kapcsolatot létesiteni.
Speciel én is jobban szeretem a Rita79 által emlitett 30-as ,illetve nõiesebb korosztályt.De ha mondjuk egy nálam jóval fiatalabb lánnyal úgy alakulna a dolog,és ha jól megértenénk egymást,érettebben gondolkodna akkor miért ne.És ez forditva is,ha esetleg idõsebb mondjuk egy 10-esssel,akkor is.Ezt tapasztalatból irom.
Go Jeff Go!!!!
És még el is hiszi, hogy szerelmes belé a csaj, bár nem is érdekli, csak fel akar vele vágni. De szerintem ezek a kapcsolatok nem normálisak. A csaj úgy is egy idõ múlva félre fog menni, mert tegyük hozzá egy 40-es pasinak sincs már Adonisz teste!<#nyes>#nyes>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak a saját, egyéni tapasztalataimra támaszkodhatok, meg a környezetemben lévõ nõ társaiméra.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A 20 alattiaknak meg tökéletes? Arra kell, hogy gondoljak, hogy nektek nincs tapasztalatotok!
Ahogy ezek manapság kinéznek, bármelyik 30-as kenterbe veri õket! Minden téren................
Erkölcstelenek, buták, stb. Tisztelet a kivételnek!
On:szóval te 15-17 éves lányokat tartasz csak vonzónak?
Én a saját tapasztalataimból,és másokat elnézve irtam amit gondolok.
Majd ha 30 leszel akkor egy 20 éves csajt nemfogsz nagyon fiatalnak látni,hozzád képest.Bár nemtudom lehet olyan vagy már mostmint egy 40éves,akkor sorry.Na már most egy 22éves sem annyival idõsebb mint egy 15éves,hiába a fizikai különbség.Maximum az hogy a 22éves csávó már 6-7 éve szúrogatja a lányokat,a 15-éves csak max1 éve pasizik ha olyan.
Ahogy elnézem te meggyõzõdéses ellenzõje vagy eme kapcsolatoknak,de nemtudni az okát ,hogy miért.Ha annyi vagy amennyi a nickedben szerepel akkor sem értem,hogy eme nagy felbõszülés mire,tapasztalat vagy mi?
Próbálj itt érvelni,de ne olyan dolgokkal,hogy csak a friss hús kell,meg szex..mert valljuk be ez egy alap dolog,és fõleg manapság.A lányoknál meg hajajj!Fiú-lány mindegy csak szex legyen.A társadalom már Nem az ami 20 évvel ezelõtt volt,régebbrõl ne is beszéljünk.
Elég ha megnézzük a csajok mikor vesztik el szüzességüket..20 éve még egy osztályban 15 lányból jó ha 2 volt pasival(14-15évesen)Manapság meg jó ha 2-en nem.De mondjuk a fiúknál is hasonló volt a helyzet.akkor is egy 15-éves csaj nem korabelivel járt(ha járt) hanem 2-3évvel idõsebbel.
Ez manapság lehet mégjobban kitolódott.
Megkellett várni mig"beérik"az ember,és akkor lehetett már csajozni.
Ismerõs szülõk,akik azon paráznak,hogy a most ballagó lányaik(ált.suli),már fiúznak,és juj ha történik valami,és háát mi lesz ha szexre kerül a sor stb.Számukra nagyon érdekes a helyzet.Nehezen dolgozzák fel,hogy ma kicsit elõbb kezdik a dolgokat mint az õ idejükben.
Szóval nemkell itt kiakadni,meg szörnyülködni.Mindenki tudja mibe megy bele,és hogyfog esetleg kilábalni.Pedofilizmusról ebben az esetben meg azért szó nincs.ahhoz picit öregedni,illetve fiatalodni kell.
Go Jeff Go!!!!
pedofília: serdülõkor elõttiekhez való vonzódás mint szexuális örömforrás
efebofília: serdülõk iránti vonzódás mint szexuális örömforrás
érdemes legközelebb ezzel visszavágni fiúk, ha valaki gyanusítgatna xD