Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Fõleg megnézed Hugh Heffnert:-D Ott senki nem botránkozik meg? Fõleg nem is egy,hanemmindjárt 3,vagy mikor mennyi:-D
Persze ott a pénz nagy úr!:-)
Go Jeff Go!!!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Egy nála tizenhat évvel idõsebb férfival jár Kardos Eszter (16), a Barátok közt Vandája. A fiatal lány kedvese, Cs. Zsolt (32) a sorozat egyik operatõre. A pár tavaly nyár elején jött össze, amikor Eszter még nem töltötte be a 16. életévét. A színészpalánta egyébként a sorozatban is az idõsebb pasikra bukik, Vandaként most éppen Imrébe szerelmes."
Go Jeff Go!!!!
Keress valaki Neked valót !
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
hát beszélgettünk leveleket is írogattam neki de közben egy másik csávó is csapta a szelet nos és az én leveleim hatására megkérte a kezét pedig csak fél éve ismerik egymást! és összeházasodtak a csaj azóta csak kerûlget menekül elõlem nem szól semmit nekem csak távolról figyel és mutogatja a gyûrûjét!
azóta is mindennap összefutunk de szó nékül!
csak valami olyan különleges dologkén kezelted!
szerintem a szerelem az örök és soha ki nem alszik és nem múlik el!
mert anélkül egy kapcsolat nem kapcsolat jönnek sorban a gondok a veszekedés és a többi!
ezzel csak azt akartam mondani hogy nem kimondottan szexre kell csak ha odág jutunk akkor jöhet az is
A suli meg egy sima középiskola és szakmunkásképzõ.
de mindegy. itt ez a baj: "nem csak szexet akarok tõle" ebbõl azt vettem le, h azt is akarsz tõle.
de keress vele egy közös ismerõst és kérdezd meg tõle a véleményét róla...rendes, nem rendes, elmegy, tényleg jó csaj stb.
Rush!
Nem tom mitévõ legyek de állandóan rá gondolok, próbálom elfelejteni vagy két hete de nem megy.
Lehet azért meg kéne ismerkedni ha nem is lesz belõle több.
SZEX
És ettõl függ az, hogy meddig is tart, nem igaz????
púúúúú
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Bárkit akit megkérdeztem ezzel a lehetõséggel kapcsolatban azt mondta, dugd meg, neked jó lesz, neki is, bevallom itt kicsit szégyeltem magam amikor eszembe jutott hogy tényleg elgondolkodtam azon hogy lehet köztünk valami, de aztán rájöttem hogy lehetek más mint a többiek, na meg is lett az eredménye: Mivel 4. éves vagyok, az életem egészen az északába nyúlik, neki nem, õ a délutánjait sportal tölti, én tanulással, este õ alszik, én elmegyek bulizni, na meg persze oda elengedik, hát hogyne.
Szóval amit leszürtem: hiába nézel ki 14 évesen 18-nak, hiába gondolkodsz is úgy mint egy 18. az élet megy tovább, és csak akkor tudod támogatni azt a valakit akit szeretsz igazán ha "vele" élsz, nem "mellette". Annyit még hogy 2 hónapig bírtam így, mikor elmontam neki, megértette, és elmondta hogy neki is hiányzik az a nyár amit együtt töltöttünk, de ennyi volt.
A legfontosabbat elfelejtettm: Sírigtartó szerelemben én is hittem egy darabig, aztán rájöttem hogy, nincs, mert miután véget ér az a 2 év szerelem, 3 felé mehet az érzelem, utálat, közömbösség, szeretet, na ebbõl 2 rossz. SZÓVAL: "Isten hozott az erdõben Kevin."
FlyHigh... hát, lehet, hogy igazad van. Sõt, biztos. Mindenesetre velem az az alapvetõ gáz, h írtó nehezen bízok meg a másikban. Elég sok rossz tapasztalatom volt már, és ezért óvatos lettem...
Majd ha nagymama leszek és kötögetek valahol, akkor ígérem felkereslek, h mi lett velünk😊))) De... a jövõ kifürkészhetetlen...
I found my hopes, I found my dreams. My Cinderella story scene. Now everybody\'s gonna see!
Ez szerintem egy alapkövetelmény egy kapõcsolatban, hogy addig még járni sem kezdenek el amíg meg nem tudják hogy hogyan gondolkodik a másik fél errõl az egészrõl... Remélem érted mira gondolok!
HA meg csak 3-4 hónapig járnátok akkor meg mi értelme az egésznek?
Nem tudom, h hisz e a sírig tartó szerelemben... de errõl majd nyilatkozok, ha már ott tartunk😊
I found my hopes, I found my dreams. My Cinderella story scene. Now everybody\'s gonna see!
a 29 éves pasi még csak annyira érett agyilag,mint a 16 éves lány........v fordítva,de az a ritka eset
HA nincsen jövõképed vele kapcsolatban, akkor miért vagy még vele?
Mert ha Te hiszel a sírig tartó szerelemben akkor semmi gond...csak hogy Õ hisz e benne?
Nem lennék akkora szamár hogy 30évesen várjam el egy 18éves lánytól aki épp bekerül az egyetemre ahogy egy rakat új korabeli srác van akik még okosabbak is mint én, hogy élete végéig hûséges legyen hozzám.
Részemrõl leginkább pofátlanság 😄 Miért? Mert "ellopják" a csajt a korosztályától 😄DD De ha belegondolok... Biztos a 29 éves csávónak se volt soha idõsebb, vagy azonos korú csaja, pont emiatt 😄DDDDDDDD
púúúúú
Nem is egy ismerõsöm van akinek 16 éves a csaja és jól megvannak!!!!
Mivel mondom, nekem ish 29 éves barátom van (és ezt nem kérkedésbõl mondom, csak azért, mert itt név nélkül írhatok bármit) ezért tudom, hogy a lányoknak ish nehéz. Vagyish nekem biztos. Mivel a barátomat ugyan nem, de engem igenish zavar a korkülönbség... Sõt, amikor belegondolok abba, hogy egy 29 éves embernek lassan családalapításra kéne adnia a fejét, nekem meg kéne elvégeznem a gimit... hát elszomorodok. Tudom, hogy egy 29 éves férfinek teljesen más az értékrendje mint Nekem. És... eltekintek attól, hogy szeretem... de mi van akkor, ha már ez nem így lesz? Én 18 leszek... õ meg 30? És melyikünk jár rosszabbul? Szóval... szerintem tényleg nem érdemes ennyivel idõsebb srácokkal kezdeni... ha csak nem hisz bárki ish a sírig tartó szerelemben...
Offolást befejeztem, gondolom ti is örültök ennek, a csajozásnak meg szimpátia alapon kéne mennie, de sajnos úgy néz ki, hogy mégse.
Hol élsz te ember? Nézz már körül kicsit körülötted, el vagy te tévedve
a gond csak a hozzáállásodból adódik! nekem legalábbis még mindig az szûrõdik le, h arra vered magad, h mennyi pénzed van. /vagyis a szülõk mennyit áldoznak ráád!!!!/ -> gazdag egyetemista beszólás!
1. bár jólenne eldönteni, hogy gazdag egyetemista vagy... vagy gazdag fõsulis... mert azt azért tényleg ne hagyd ott!
2. még mindig azt mondom, h fater pénzébõl könnyû gondolkodni! úgyhogy az egzisztenciád megteremtésén még dolgozni kell brada! és nem neki... az természetes, h segítség nélkül nem megy... na de így? 😄 LOL
amúgy nem kicsit kanyarodtunk el a témától... nekem 8, h 15 évest, vagy fullos üzletasszonyt fektetsz le... meg az is, h miért nincs komoly kapcsolatod... csak próbáltam rávilágítani, h a csajok mé buknak inkább a vidéki Ladásra... és nem az aveo-s fullos fõsulis fiúra... valószínûleg sok fantáziát nem látnak benne/d/ és sztem EZ a logikus gondolkodás! de, majd kérdezz körbe fórumon, hátha egyeseket nem taszít az újautó szag!
nem minden pénzfüggõ...
üdv.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Mert pontosan ezt vettem ki a szavaidból.
De tudod, amikor én 29 éves leszek, akkor válószínû már a 2. diplomámért fogok tanulni, és emellett informatikusként fogok dolgozni, netto 400.000 es fizetésért, heti 20 órába...
20 évesen nekem az egzisztencia megteremtése azt takarja hogy fõiskolára járok, és nem azt hogy sza*os 60 rugóért dolgozzak havonta, amibõl 30 elmegy a 20 négyzetméteres lakásra, többi kajára, és ez 10 év múlva arra sem lesz elég hogy éhenhaljak belõle.
Gazdag egyetemista vs. minimálbéres szakmunkás 0:1 , gratulálok, a csordaszellem ismét gyõzedelmeskedett a logkius gondolkodás felett. De majd 20 év múlva meglátjuk ki mire vitte...
de, ameddig itt futtatod magad a tuning gépeddel, simán letudtál volna fektetni barátom 3-4 15 éves kipakolt mellû picsát...
ameddig így állsz hozzá brada, egy épeszû nõ nem fog neked igent mondani! úgyhogy.... a korkülönbség még 29 éves korodban is meglesz! ezt már most garantálom... LOL!!!!!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
És ez nem csak személyes tapasztalat illetve nem egyedi, simán lehetne álltalánosítani.
(Bocs hogy az autókat felhozom mindig, de ez egy olyan megrázó élmény nekem hogy a szakadt lada menõbb autónak számít a vadiúj aveonál... Kezdem lassan elhinni amit haverom mondott, hogy az újautószag taszítja a 30 évnél fiatalabb csajokat.....)
dolgozom, haggy44
Azok a srácok akik 25-30 éves létükre tizenévesekkel járnak... nem nagyon büszkék rá. És ebben a fórumban is többnyira csak azok a lányok szólaltak fel akiknek a pasijuk 10 évvel idõsebb náluk, és mesélik hogy milyen komoly is tulajdonképpen a kapcsolat. Miért van az hogy a lányok inkább nyilatkoznak errõl?
Nem nagyon hallottam 30éves srácot arrol beszélni hogy milyen eszméletlen mély lelki kapcsolatot létesített egy nála 12-13 évvel fiatalabb csajjal...(inkább arról beszél hogy mennyire nem lelki a kapcsolat, hanem ellenkezõleg...)
REndben ho a lányok korábban érnek...de úgyérzem hogy nem 10évvel korábban...MErt ha így volna...akkor én egy 32 éves férfi szintjén lennék lelkileg, 19éves létemre. Miértis? mert a bnõm 22éves és ha feltételezzük azt hogy a lányok agyilag 10 évvel elõbbre járnak, akkor én 32éves fejjel egy szinten vagyok egy 22éves lánnyal...
Ti lányok ALAPBÓL elzárkóztok a veletek egyidõs srácoktól...még ha komoly akkor is. inkább választotok egy 10évvel idõsebb fogyatékost mint egy veletek egyidõs normális embert. CSak mert idõsebb és akkor biztos normálisabb...
MEg a másik indok ezt tényleg egy visztonylag normális lánytol hallottam. Aszondja azért kell az idõsebb mert már családot akarna...18évesen...Normális az ilyen? Itt lelki érettségrõl van szó. Tudom manapság a lélek az egy ismeretlen szó, ma csak teste van egy embernek. aki eszik, pénzt keres kocsit tart fent hogy a HP-kat el tudja vinni az oviba!...
Errõl ennyit elnézést a kirohanásért.
A gyerekeskedésrõl meg annyit hogy egy 18-20 éves csajt is bele lehet vinni a hülyéskedésbe.
Meghamár felhoztam az autókat, akkor leánykáktól hadd kérdezzem meg, a tuning(nak látszó) ladát miért részesítitek elönyben a chevrolett aveoval szemben? talán mert túl kényelmes, rendes ülések vannak benne, esetleg a légkondi túl nagy extra már? vagy esetleg van benne hátul ülés? vagy ti jobben szerettek a padlólemezen feküdni?Vagy talán mert nincs olyan hangja hogy meghallják a város másikvégében is? vagymert túlságosan családi autó, és az gáz?
Mindegy, a lényeg az elején van a többi már csak kis felindulás, sorry