Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Nekem az a korábban említett pali volt az egyetlen ennyivel idõsebb barátom. Azóta aki nálam idõsebb volt, maximum 1 hónappal volt idõsebb, aki fiatalabb az meg 6 hónappal volt fiatalabb. Szóval egyidõs voltam minddel. Az, hogy mennyire éretten viselkednek, gondolkodnak egyébként egyáltalán nem korfüggõ. Ismerek olyat, aki fiatalabb nálam, de rendkívül értelmes, normális minden szempontból, a 10 évvel idõsebb, meg tisztára gyerek volt még 27 évesen is. Szó szerint olyan volt, mint egy nagy gyerek, aki játszik még a közlekedési eszközökön is. Égõ volt vele megjelenni az utcán... Szerencsére már nem beszéltem vele hosszú évek óta, de biztos vagyok benne, hogy még most is ugyanolyan gyerekes és tíz év múlva is az lesz.
én 22,5 voltam a párom 15 amikor összejöttünk. Most én 31 múltam, a párom...? számoljátok ki 😊 Novemberben vettem el feleségül, és boldogan élünk szerelemben. Hogy mit akarhat a 22 éves fiu? Elmondom. Õszinte szeretetet, rajongást, kötõdést és azt a romlatlanságot ami ahoz kell hogy ne folyamatosan más pasi kezébõl kelljen kiszedni. És ami az én esetemben volt, én szerettem volna törõdni valakivel, valakire vigyázni és gondoskodni. Mivel 22,5 éves koromra már 5 éve önálló életet éltem korábban jött. A párom családi háttere borzalmas volt, így 17 évesen már hozzám költözött. Azt mondta ha én nem jövök neki nem tudja mi lenne.
Nekem bejött ez, de egy ilyen kapcsolatban megfelelõ szabadságot kell adni a másiknak hogy a saját egyénisége bontakozhasson ki és ne a pasi domináljon. Így is lett, nem véletlen az hogy nemsokára 9 éve vagyunk együtt (áprilisban) és nem kell senki más. Ja és a szex? Nos igen hamar volt (már aznap amikor összejöttünk) de a kapcsolatunknak azóta is nagyon erõs pillére ez. Egyébként az ilyen kapcsolatok a pasin dõlnek be többnyire. Nem bír magával és kiskirályt játszik meg pórázon akarja vezetni a nõt, vagy komplexusokat gerjeszt benne amikor már kezd igazán jó nõvé válni hogy óvja a flörtöktõl és hogy másra is felnézzen.
Nálunk ez nem így van. 😊 Én hagyom hogy bókoljanak neki, vagy hogy flörtöljön kicsit, és én is dicsérem és folyamatosan éreztetem vele hogy jó party számomra.
<#nyes>#nyes> de tényleg 😄
Mit szólnak az egészhez?
Hozzá is fog menni?
Nekem is volt idõsebb barátom. Elõször 16 évesen egy 26 - de az csak arra ment, h megfektessen.
Utána volt 17 évesen egy 34, vele egy évig jártam, nagyon szerelmes voltam, õ is szeretett - mi mindenrõl beszélgettünk, nagyon jól megvoltunk egymással - ugyanakkor jó kérdés, hogyan tudott velem lenni...komoly felfogásom van sok dologban, de azért csak egy gyerek voltam még(vagyok most is).
Utána szétmentünk és összejöttem újra azzal a sráccal, akivel 16 évesen jártam, így akkor én voltam 18 õ meg 28.
Akkor fordult a dolog, mert õ belém szeretett én meg igazán nem voltam szerelmes. Csak 6 hónapomba tellett, míg elfelejtettem a 34 éves srácot.
Utána õt elhagytam, összejöttem egy 25-tel (1 hónapra), de az meg egy nagy csõdör 😊 Nagyon helyes, nagyon humoros, de még nem fér a bõrében...
Aztán keresgéltem, jöttek-mentek, de senkivel nem jártam 6 hónapig...csak ilyen 1-2 napos ismerkedések voltak, max egy hetesek...aztán mikor dolgoztam (pultos voltam egy dizsiben) egy srác mindig ott volt...csak ült a kis energiaitalával és sasolt 😊 Nagyon édes volt, de hát még gyereknek tartottam, látszott rajta, h fiatal még...aztán leszólítottam, beszélgettünk, kiderült még csak 17...hát egy 19 mit kezdjen egy 17-tel...de most lesz 18! 😄 Jajj annyira cuki volt....de csak haverként tudtam kezelni...aztán ment az idõ és lassan belészerettem...energikus, ugyanakkor zárkózott, játékos és nagyon édes...sok nehézségbe ütköztem....gyerekes viselkedés (megszoktam az idõsebbeknél egy érettebb viselkedést), de nem volt nagy baj. Megszeretettem minden kis hülyeségét minden erényével együtt. És ami a legjobb dolog: amikor idõsebb barátom volt, mind azt hitte, h nálam sokkalta okosabb és uralkodni lehet rajtam. Utáltam, h mindig bizonyítanom kellett, sosem voltam igazán nyugodt..de a kedvesemmel teljesen más..én nem akarom irányítani, de, amikor egy kicsit elszalad vele a ló, akkor tudok uralkodni a problémán. Szépen elmagyarázok neki mindent és õ még meghallgat és elgondolkozik rajta, nem úgy mint az idõsebbek...én nem betanítani akarom, csak azt szeretném, ha figyelembe venné a másik a véleményemet és az idõsebb srácok úgy vannak vele, h õk a tapasztaltabbak, majd õk tudják! Hát akkor menjenek máshoz.
Szóval a lényeg, h így nagyon jól érzem magam már 8. hónapja 😊
Canon 450 D
Mit is akaork egy nálam 3 évvel idõsebb lánytól?
Azt amit egy nálam fiatalabb vagy velem egyidõs koravén tiniringyótól nem kaphatok meg...egy mély lelki kapcsolatot...ahol a szex az a horizont szélén is alig látható...
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
mindent bele
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Van kivétel!
Elsõ kérdés mit akarok 18évesen egy 21 éves orvostanhalgató csajtól?
2-5 hónapja mélydepresszióban egy lány miatt, akibe szerelmes voltam...
Elsírtam bánatom egy hasonlóan szar helyzetben lévõ csajnak és kihúztuk egymást a szarból...És a legjobb hogy egyszerûen megszerettük egymást, de nem szerelembõl mert abból mind2õnkek elegünk lett egy jó idõre...ez a kapcsolat sokkal több mint egy barátság de mégsem szerelem, majd azzá válik IDÕVEL! én aki eddig folyton azért nyígtam hogy legyen barátnõm mert még nem volt egy sem... most örülök neki hogy nem járok s nem jártam senkivel...kimaradt a gyerekszerelem az életembõl, és ami különös hogy a lány is ugyanolyan tapasztalatlan mint én, Ez pedig egy különösen nagy kritérium számomra hogy a csaj ne legyen tapasztaltab nálam mert az iszonyatosan sértené az önérzetemet.
Eddig folytron nyígtam hogy miért nincs és miért nem volt... AZÉRT hogy ÚGY gondolkozzak témáról ahogy MOST. Úgyérzem jó pár embernél gondolkozok sokkal objetívebben ebben a tekinteben meg amúgyis...
Még nem voltam a 'másik' oldalon, tudom hogy égés ez 18 évesen SOKAK SZEMÉBEN DE akinek égek ezzel a szemében annak meg van a maga szintje...
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Azóta már nem vagyok annyira belehibbanva a mélységes mélységekbe.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ilyen faszfejeknek akik 14 eves csajokra vadasznak mert sajat korosztalyuk elutasitja oket meg verés járna<#vigyor1>#vigyor1>
túlságosan komolytalan az egész(amiket látok) és csak felületes kapcsolatokat látok...amelyek tartanak pár hónapig, jó esetben egy évig...
és már az hogy hogyan jönnek össze az emberek egymással már az is érdekes...
lassan már elég ha nyomulsz, elviszed a csajt egy két helyre, meg jó szöveged van, vicces vagy...stb.
aztán ha komolyabb dolgokról van szó akkor mindjárt koppanás van, és "miért is vagyunk együtt? nem is ismerjük igazán egymást(igazán)?"
persze én sem egyedül akarom eltölteni az életem, de ebbõl nem kérek
tudom sok kivétel van, õket kell megkeresni 😊
Érdemes, nem érdemes?
Úgyis itt kell hagyni egyszer.
Valaki egyszer talál egy olyan embert, akibe mindennél jobban szerelmes, mi lesz akkor? Talán örökké fog tartani?
Vagy abban reménykedik, hogy majd együtt halnak meg? 😊
13-15 évesen át lehet már látni a "helyzetet", azt hogy mi a fontos az életben,
úgyhogy az ilyen lányok miatt én nem törném a fejem, és nem is változtatnám meg õket, mindenki tanuljon saját hibájából, ha képes egyáltalán belátni, ha meg nem, akkor meg úgyis mindegy annak a csajnak
Gondolkozhatnának azért.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ez az egész megpecsételi a fiatal lányok életét. szerintem majd 16-18 éves korban legyen komoly kapcsolata a lányoknak. De a srác is gondolkozhatna hogy túl fiatal a lány. Inkább keressen a korához megfelelõ partnert.
19 leszek holnap, de még nem találkoztam olyan lánnyal életemben, aki úgy igazán "megfogott" volna, jó, nem is vagyok az a nagy bulizós tipus, meg a nyomom a sódert és másnap már járunk is..., de semmi problémám nincs emiatt, várok amíg benõ a velem egy korúak feje lágya, és akkor talán észreveszem, kiért érdemes élnem
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
majd felnõ a csaj, addig meg türelmesen vár 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A "húgom" (nem vérszerinti) MOST 16 éves, és a 28 éves palija jegyezte el nem rég.
Tizenhat évesen eszembe nem jutott volna hozzámenni bárkihez, de még jó pár évvel késõbb sem, sõt, az elkövetkezendõ jóóó néhány évben még nem is tervezem. 😄
Most te jártál egy idõsebb palival, téged jegyeztek el vagy a hugodat?
A lényeg, h nekem is volt idõsebb barátom, de azért hál'istennek nem jegyzett el ...az kellett volna még....szerelmes voltam, de azért a realitás talaján mozgok...még csak 19 vagyok, messze állok én még egy igazán komoly, hosszú, egész életre szóló kapcsolattól...még csak most megyek fõsulira/egyetemre...ez mindent megmagyaráz sztem
Canon 450 D
A fickó értelmi szintje egyébként kábé 13 éves volt 26 éves korában, úgyhogy még én éreztem úgy magam, mint aki egy jóval fiatalabb fickóval beszélget. 😄 Nem csoda, hogy az akkori huszonévesek nem akartak tõle semmit! Ennyi évvel késõbb már én sem állnék vele szóba.
ez gáz, ha tudja, h mire jók a kiscsibék...
sztem ciki, ha csak egy fiatallal tudja kiélni magát, mert már egy vele egykorú nõt nem képes rávenni dolgokra
én az ilyen fickókat hívom: igénytelennek, pedofilnak és ritka szar embernek
Egy nulla
Canon 450 D
"
Én azzal találkoztam, hogy minden simen ment, majdnem összejött, erre meg jön egy 20 éves f@sz, a lány többé nem ismer engem, és kb. miután meglátta, fél óra mulva már ott smároltak kint az udvaron. Mindez szilveszteri partyn, és a nemtomkinek a bátyja jött, látott, tarolt. "