Utálom a Disney-t

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elsöt nem ismerem, a második az az Excaliburból van? A 3. Anasztázia, a 4. meg ha minden igaz, akkor A hercegnö és a kobold?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Armagedown
Nem vagy egyedül, más sem feltétlenül kedveli őket.

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Mike
te sem írsz ide többet, köcsög unreg

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

PResident Evil
azért itt is van szó róla :) védjétek meg !

csum666
Látom de ez messze van tõle

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

PResident Evil
ez az a topic :D

Mike
szerinted kik csinálták a Dreamworksöt?

Mike
képi megvalósítása terén mindegyik elég ronda
Spongyagyobb meg egy kibaszott nagy marhaság
tessék

Mike
ja értem, lényeg a csorda szellem

eszemetársakat keresel, aztán majd közös talikon ültök a kocsmában, és közösen utáljátok a Disney-t, és ettõl mindenki boldogabbnak fogja érezni magát

Mike
én spec nem utálok semmit. minek utálkozzak? attól csak nekem lesz szarabb, de semmi nem változik.
szóval vmit utálni hülyeség
ami nem tetszik, avval közömbös vagyok

Pixar-t utálni egy számtech fórumon, meg öngyilkosság
hol láttál eddig ilyen vizet?
a története meg kit érdekel?

Mike
na végigolvasoma topikot, hm ahogy elnézem ki fog derülni egysmás emberkékrõl

Mike
szerintem a topiknyitó egyszerüen csak dögöljön meg

PResident Evil
nemvagykirálycsávónehogyazthiddteeenémber :)))

Eye-scream
Autogrammot nem adok...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Guest
Na ja... :D
PResident Evil
de a logo ja a legkomolyabb :)))

Guest
Hülye! :DDD
PResident Evil
LOL :DDDDDDDDDDDDDD

Eye-scream
Még egyszer valaki azt mondja rám, hogy gyerekes vagy úgy fejbe verem a csörgõmmel, hogy ottmarad :D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Lynx_TWL
jaja ez kurva idegesítõ bejön anyám, megy éppen gits, erre anyám:
legózni nem ülsz le?
DE, BAZDMEG:)

๏̯͡๏﴿

PResident Evil
jaja.. pedig mennyi mondanivalója van... csak oda kell figyelni !

FtranX
Az én anyámék is pont ilyeneket mondanak, amikor anime-ot nézek a gépen.
Amúgy némelyik mélyebb értelmü mû, mint bármelyik gimis kötelezõ olvasmányom.

Eye-scream
Aha teljesen igazad van. Mikor néztem még nyáron a német VIVÁn a leadott pár animét (volt pár jó). Anyámék rögtön:-Ennyi idõsen még mesét nézel? Nem lehet elémagyarázni, hogy ez nem az amire gondol...:-S

I.C.ram
Abban is volt sok tanítás. Arra tanította a gyerekeket, hogy ahhoz, hogy valaki gyors okos, ügyes, egészséges legyen nem szabad dohányozni, piálni, cigizni :)
I.C.ram
Az hát! NO VÁRJ CSAK!
FtranX
Az a baj, hogy a magyar csatornák azt hiszik, hogy Anime-ot csak gyerekek néznek, pontosabban a felnõttek hiszik azt, hogy minden Anime gyerekmese így nem nézik. Pedig nem! Szerintem ha este vetítenék olyanokat, mint az NGE, Ninja Scroll, Samurai X, biztos, hogy nézettek lennének.

PResident Evil
az kell nekem :DDDDDDDDD

Lynx_TWL
az nagyon király mese, a szomszédom orosz, és megvan neki minden rész:)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
az nagoyn király mese, szomszéd orosz, és megvan nekikmindne rész:D

๏̯͡๏﴿

Lacc
A Nu Pagadi az az mikor a farkas enyhén rózsaszín pulóverben cigivel a szájában kergeti az NDK-melegítõs nyulat nem? Igazán színvonalas alkotás :D
Eye-scream
Na igen csak azt Magyarországon nem vetítik, mert attól a gyerekek epilepsziásak/õrültek/pszihopata gyilkosok lesznek a zseniális cenzorok vagy nemtomkik szerint...:(

Eye-scream
Ez kb. olyan mint mikor pár éve vmi kanadai kitalálta, hogy a Micimackó a legkárosabb mesefilm, mert minden szereplõnek valami neurotikus betegsége van :D Na azon behaltam...
Asszem Micimackó szenvedélybeteg, Malackának kisebbrendûségi komplexusa van, Tigris übermensch szindrómában szenved a többire nem emléxem már...:)

FtranX
A Gyerekek nézzenek inkább Dragon Ballt, NGE-t, meg Ninja Scroll-t! :)

I.C.ram
Nem teszik jól.

Dagoberth bácsi arra tanítja a gyerekeket, hogy legyunk zsugoriak, és tegyünk meg bármit a pénzért, és akkor gazdagok lhetünk!

Bezzeg a Kis Vakondban benne volt, hogy hogyan csinálján az anyagot a nadrághoz, meg a kisautó mûködése stb. :)
Eye-scream
Amúgy télleg van pár gagyi Disney rajzfilm, pl. mikiegeret sosem bírtam egész kicsi koromtól kezdve :)
De az Oroszlánkirály és társai nagyon jópofák és szvsz a gyerekek jól teszik ha ilyen rajzfilmeket béznek és nem bigbrádört meg hasonlókat...

Alien
Igen

Lynx_TWL
a donald kacsa az disney ugye, és a dodó meg wb ?:)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ja és 104# :)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
jah 91# :DDDd

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
looney tunes nem disney, köze nincs disneyhez, megnézel egy looney tunest, és nem taláslz sehol disney feliratot:)
a looney tunes az tapsi hapis meg ezek ugyebár, és ez warner bros, de nicns benne disney:)

vagy van ésl akkor segg hüyle vaogyk, és még rosszul is emléxem:D
tom and jerry a legjobb igényes, és király:)

๏̯͡๏﴿

Sephi
Agymosasos? Bazzeg marci nezzel ma' oda miket irsz ... meg hogy sablonosak a Disney filmek. Komolyan hulyek vagytok bazz.

Minden egyes Disney filmen kmegvolt a maga mas hangulata. Bazzeg meg hogy "van egy fiu es egy lany , egymasba szeretnek majd megmentik a foldet" ha hulyek vagytok? Melyik disney film az ??

Mindegyiknek megvan a kulon humora es mehet a picsaba a DreaWorks ugy ahogy van ha mar a Disney+Pixar -al akarjuk oszehasonlitani. Mi hogy volt nekik a Shrek? Pahh...

Beteg emberek vagytok baz

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PResident Evil
nu págányiii :)))

HuAn82
Jól beszélsz!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Lazarus
I.C.ram
Kisvakondot! Meg Nu Pagadi-t! :) Ezek voltak a legjobb rajzfilmek a fos agymosásos Walt Disney faszágoktól hányingerem van.
Punker
mi bajotok disney-vel? inkább azt nézzék a kölkök mint pl. pokemon és hasonlók....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Alien
egyébként szerintem is rengeteg alapmû van a Disney rajzfilmek közül, mindegyiknek megvan a hangulata, zenéje, a szereplõk. Régen én is mindig néztem vasárnap délutánonként a tv-benNekünk rengeteg disney razfilm megvan, és mind-mind kiváló alkotás: Oroszlánkirály, Mulan, Herkules, 101 Kiskutya, Toy Story, Bogár Élete(eszméletlen jól megcsinálták) és még ki tudja mennyi ideig lehetne sorolni.... ezenken kivül (bár nem Disney-k)de a Shrek és a Tom & Jerry kötelezõ darabok

Alien
Looney Tunes az nem Disney, hanem WB (Warner Brothers)

Oldal 1 / 4Következő →