konzolt akarok, de milyet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
de az új konzolok közül én az xbox 360 favorizálom
bár ha a psp kicsit többet tudna akkor szerintem verhetetlen volna
Na most ugyan ez a helyzet a Sonynál.: A PS2-es valóban sokáig birta egyedüli játékgép volt. Talán asziték hogy a PS3-al is hasonló sikereket érnek el. ..Hát nem!
Arra jó volt az egész, hogy ha hasonló igényekkel erre téved valaki, akkor a moderátornak talán nem kell egy újabb topicot törölnie... 😊
A #238-ban jól össze van szedve. Mi meg többiek, jót asszisztáltunk hozzá. 😊
Kokó-t nem kellett volna felhoznod. 😊 Amióta kiállt és elmondta, hogy õ O. Vityáékért száll ringbe, azóta vörös posztó... Jött is a Chacon 😊
Captain Sonar 2024 Remake
Mindenkinek más kell. Kivétel az olyan fanboy, mint az exboxoló KOKó Kovács István aki szerint a ps2 a legjobb, de csak EA játékokkal játszik(kb2004ben volt 1 cikk vele). LOL
Egymást gyõzködni parttalan vita.
Azért nem emlitik ezeket a gémeket mert elhanyagolhato szinvonaluak szal izlés dolga.
GOW 2 miatt vettem xbox-ot. Persze ízlések és pofonok, kinek melyik játék jön be. A XBOX live szolgáltatás tényleg baromira jó és egy évre 8K-10K között van az ára font árfolyamtól függõen. Szerintem játékokat válassz és utána konzolt.
ha egy ilyet:
http://news.teamxbox.com/xbox/12316/Connect-a-Mouse-and-Keyboard-to-Your-Xbox-360/
az ember csatlakozat a géphez akkor valóban az FPS-eket lehet írányítani egér+bill kombóval és mondjuk a sportjátékokat billel?van errõl valakinek tapasztalata?
sajnos új NHL már nincs pc-re a gamepad-et pedig akárhányszor próbáltam sosem tudtam megszokni.
Ha képes vagy lemondani az ultra high tech grafikáról a játékmenet miatt, vagy csak simán horror fanatikus vagy (mint pl én), akkor Wii. A jelenlegi generáció legjobb horrorjai (zola kihagyta a Cursed Mountain-t, ami nálam klasszikus kategória lett) mellett nagyon sok party játék (asszonnyal Boom Blox a kedvencünk), és nem kevés light gun cucc (egy Hand Cannon-nal egy-az-egyben hozza a régi játéktermi lövöldözõs játékok hangulatát - House of the Dead Overkill, Dead Space Ex, stb). Viszont alapból nem tudsz lejátszani vele filmet vagy zenét.
Ha tényleges next gen cucc kell, akkor 2 lehetõséged van, ps3 vagy xbox360.
PS3: Ingyenes multiplayer és online szolgáltatások, de sajnos nem annyira fejledt az online támogatás, mint boxon. Hardwer szinten a legerõsebb, biztos, hogy az xbox generációváltását is átvészeli, sokkal megbízhatóbb (bár a slimrõl még nem tudok ilyet mondani, túl új), bár alapból drágább, de ha egy ugyanolyan felszereltségû xbox-ot akarsz venni, akkor nagyjából ugyanott vagy árban.
Warez lehetõség egyelõre nincs rá, de olcsón (akár 2000 Ft-tól) tudsz venni használt játékokat, de akár bontatlanokat is a bolti ár feléért ismert aukciós oldalakon. Alap laptop vincsit tudsz belerakni, így ezt jóval olcsóbban meg tudod úszni, mint xbox 360 esetén.
Sajnos elég kevés cím van rá box-hoz képest, de szinte csak a maga mûfajában minõségi játékok, meg persze egy rakás multiplatform. Ajánlott exkluzív cuccok: Siren, Uncharted 1-2, Killzone 2, Infamous, Demon Souls.
Xbox 360: Az elõdjének éles ellentéte, silány konstrukció, de rengeteg játékkal, profi, de fizetõs online szolgáltatás (nem tudom pontosan, de éves szinten kb. 10k az elõfizetés, egy box-os majd pontosít).
Warez létezik rá, de ilyen esetben ugrik a garancia + esélyed van arra, hogy letiltja a gépet az online rendszerrõl. A garancia 3 éves, ha bármi bajod van a géppel (leggyakoribb a túlmelegedés, érdemes úgy tárolni, hogy nincs körülötte semmi az égadta világon), akkor az MS becseréli, ha nem hekkelt.
Ajánlott játékok: Halo sorozat, Bikini Zombie Squad (igen, szerintem jó! :p ), Fable II, meg, ha v;gre kij0n a Killer Instinct 3, akkor majd én is veszek egy boxot. Esetleg egy box tulaj még mondhatna jó exkuzív címeket.
Nekem a jelenlegi generációból Wii és PS3 van, egyiket sem bántam meg.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A
Captain Sonar 2024 Remake
Hidd el, jobban jársz vele. (Tudom mirõl beszélek, box tulaj vagyok... <#szomoru1>#szomoru1>)
Ára: 52.000 Ft.
Tel: 20/2224-137
Az eredmény: PS3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
teL:20/4150213 msN:[email protected] maiL:[email protected]
teL:20/4150213 msN:[email protected] maiL:[email protected]
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ezt a linket én tettem be az x-box 360 topicba szval ismerem.
Nem neked prédikáltam hanem azoknak akik nem látják át a dolgokat. Ha ez rád nem vonatkozik akkor ne reagálj rá. Ennyi.
Egy piacnak a vevõk szempontjából az a legelõnyösebb ha versengés van. Én erre gondoltam. Bocs ha pici lelkedbe tiportam..
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
#211 >>> Ezt olvasd el és utánna nyilatkoz!<#hehe>#hehe>
Aki írkálja hogy tünjön el a Ms a piacról ugyanúgy rinyálna mikor 3x annyiba kerülne a legújabb Ps4 mert konkurenciája az nuku lenne. Jó lenne ha a fanatikus gyûlöleten kívül kicsit messzebre látnának egyesek. <#rolleyes>#rolleyes>
:-)))))
Akkora badarság ez!
Az sem lenne jó, ha csak egy féle konzol lenne a világon. Nagyon is egészséges, hogy többféle van. A vásárlókör szempontjából ez a jó. Alakuljon ki a cégek között egy kis versenyszellem, ebbõl pedig a vásárlókör jön ki jól, mert a cégek rá vannak kényszerítve a minõségre. A vevõ pedig majd eldönti, hogy neki melyik konzol felel meg. Nem szabad így nyilatkozni egyik géprõl sem. Nekem speciel van ps2 és XBOX is. Mindkettõt szeretem egyformán, mert mindkettõnek megvan a pozitívuma, természetesen a negatívuma is.Ez a konzolháborúsdi szerintem egy kicsit már uncsi.
Ez csak egy magánvélemény volt.
Tehát közös nevezõn vagyunk de egy dolog nem kellet volna oda a végére az utolsó mondat második része "inkább azzal foglalkozzon amihez ért.PC." >>> Ez kicsit máskérdés de sztem a PC-k hez sem ért bár itt a PC-rõl tulajdonképpen írtó kiss arányban van szó sztem inkább az MC oprendszerérõl kéne emlitést ejteni ami egy pocsék termék ugyhogy inkább ha választania kéne az OP R. és a konzol ipar között az MC-nek akkor nagyon ajánlom neki az utóbbit de ebben a témakörben sajnos nem töllem fognak kérni tanácsot ebben egészen biztos vagyok!<#papakacsint>#papakacsint>
.:SOLIDUS:.
Az hogy az XBOXot nem dícsérik nem jelez csak annyit hogy a PS2nek nagyobb a tábora, ha egy xboxfanatic fórumon kérdezed ott nyilván pozitívabb válaszokat kapnál. De ha logikusan végiggondolod: ha veszed a játékokat akkor nem fogsz -pusztán anyagi okok miatt- több tucat játékot begyüjteni, tízet vagy amennyit egy év alatt megveszel pedig simán találsz jót bármelyik konzolra. Azt nézd meg melyik játék érdekelhet és milyen gépre elérhetõ, nagyon sok játék több géptípusra is kijött.
Látom senki nem dicséri agyon a boxot, nem is vártam mást.De mivel még jópár hónap mig kijön a PS3 addig is vennék egy PS2öt.Egyáltalán érdemes?Mi igaz abból, hogy a háromra még várni kell több mint fél évet.De ha mégis veszek melyiket érdemes, gondolok itt tipusszámra, szinre stb.Azért kérdem mert olvasgattam, hogy egyes szériákkal bajok vannak.
Errõl ennyit😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nem, JRPG-k persze meg sem közelítik pl. az eredeti Baldur's Gate sorozatot (nem, nem a konzolosra gondolok az hack and slash), de konzolon még mindig ezek a legjobbak.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Isten most nem ér rá,segíthetek?
.:SOLIDUS:.