konzolt akarok, de milyet?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
Pontosan ez a lényeg...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

cenobite
De ha egyszer erre a GAGYI-ra jön ki az a néhány játék, amitõl az ember nyálelválasztása megindul, akkor asszem jó választás lehet egy ilyen GAGYI.
Persze van akinek a GC-s címek jönnek be, van akit a Box hoz lázba, de ez természetes. Én a GAGYI mellett döntöttem anno és egyáltalán nem bántam meg. Sõõõõt!

gamertag: kenobita

Al Age
Sztem PS2. Nem véletlen, hogy ez a legnépszerûbb és legelterjedtebb konzol. Ennyi ember nem tévedhet😊 Egyébként most jött ki 1 olyan megoldás is, hogy a másolt játékokhoz nem kell chip, tehát még a garanciád is megmarad. Másolt dvd-t meg alapból viszi.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

super nintendo 😊)))))))

a másik fele meg ps2-re...

:-DDD

Adi
X-box játékok fele van pc-re.....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
PS2

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Bogyi007
Nem idevágó téma, mi ez a vcd kártya ps1-hez? És honnan lehet beszerezni?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

XBOX.

Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin

CHEAPBOY
PS2.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

xboxot vegyél természetesen, más szóba se jöhet!

Rincewind
PS2 természetesen, hogyha PC mellé veszed más szóba se jöhet!
barret
ps2 only.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Ps2-ot vegyel chipelve es azzal lehet mind a harom dolgot csinalni. Ps1-et nehogy vegyel mar mar reeeeeg lejart szar 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

chriss
akarok a kisszobába egy konzolt venni! lehetõleg olyat amin tudok játszani, zenét hallgatni, meg filmet nézni! Mit javasoltok? ps1 vcd kártyával? írott dvd-t melyik konzol játsza le?