Orvos kerestetik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Konkrétan az érdekel, hogy nem lesz bélféreghez hasonló belõle?
Elvileg a gyomorsav elpusztítja. Vagy nem?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egy kis segitseget szeretnek kérni... Szeretném megtudni, hogy mitöl orvosi diagnozis az orvosi diagnózis...Vagyis mik a pontos formai és tartalmi kritériumok! :-P Ha valaki tudja, kérem (ha van ilyen link a neten, ami ezt a temat targyalja)küldjön linket, vagy irja meg nekem a valaszt...Mindenkepp privatban szoljatok! :-|
Köszönöm!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
tudnatok segiteni most fosulis vagyok pesten es egy haveromnal lakom.
El kellene mennem surgosen urologiara.Azt hiszem kell hozza beutalo.
Milyen orvoshoz menjek beutaloert?Melyik korhazat javasoljatok?
de mindenképpen meg kell t6alálni a gyökerét. ez soha nem alakul ki magától, mindig van egy kiváltó oka, pl az illetõ boldogtalan, depressziós, stb.
(Egyébként haver, nem barát)
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nyerõautomata,ami a pénzt viszi,vagy csak a számítógépén játszik sokat?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
kocsmai játékgép vagy online gamez?
játék levezeti a feszüccséget
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

viccet félretéve nem tudom hogy mennyi a sok de én naponta 8 órát elülögélek itt a gép elõtt meg hétvégeken többet is jóval.. de úgy érzem hogy nem épültek le a szociális képességeim és a kapcsolataim se (mért volt egyáltalán? :P) és nem rohant el mellettem az élet , ellenkezõleg mióta rendszeresen olvasgatok híreket (sg, mo.hu , index...) úgyérzem még jobban képben is vagyok.
De ha csak ül és játszik az elég veszélyes lehet.. persze kortól is függ!
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Daubner Béla nagyon híres pszichiáter az országban, nem is könnyû hozzá bekerülni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"