Prince Of Persia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megirna*
hello....
PC-n jatszotam a pop t2t es most akarok neki fogni a ww-nek es megszeretnem kerdezni h a t2t-ben volt a speed kill (E gomb megnyomasa es utana bal egergomb mikor jelezte) ilyen a WW-ben vane? megitna valaki...elore is koszi
PieroPajero
Én PC-n játszok. De PS2 is jó lehet még nem próbáltam.<#vigyor3><#vigyor3>

Prince of Persia Rival sword
Kongy
Mevan?? Ez tulképp melyik PoP?<#buck>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bigmate
Köszönöm! 😊

Bigmate

1. Prince of Persia The Sands of Time
2. Prince of Persia Warrior Within
3. Prince of Persia The Two Thrones

nincs mit😊
üdv és jó játékot

Bigmate
Sziasztok!

Most kezdek még csak belekóstolni a Price of Persia-ba, a DOS-os verzió után amivel most elõször játszom, az a TTT. Legyetek szívesek, tegyetek helyre azt illetõen, hogy mi a PoP-k sorrendje, mert én már elkeveredtem a WW, a SoF, a TTT, és a RS között. Amit tudok, hogy a TTT a harmadik. 😊 Egyébként én PC-n játszom, és bár igaz, hogy nem próbáltam még PS2-n, de szerintem felelõtlenség kijelenteni, hogy PS2-n egyértelmûen jobb a control, hogyha például azt vesszük, hogy én egy Logitech Cordless Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepaddal játszom. Szóval játékvezérlõ függõ a dolog. Vagy ha PC-rõl beszéltek, akkor az alatt egybõl a billentyûzetet is kell érteni? Viszont annak meg sok értelme nincs, mert hogy lehetne már összehasonlítani a PS2 gamepadját egy billentyûzettel? Szerintem ki mihez szokott, ki mit szeret, attól függ az irányítás könnyedsége.

Elõre is köszi a sorrenddel kapcsolatos helyrerakásomat! 😊

Bigmate

Prince of Máté
PS2-n szebb is a grafika, és jobb os az irányítás mint PC-n az összes Princenél!

Sephi
ugy van! Pc-en iranyithatattlan! Ps2-on meg maga a csoda milyen jol van megcsinalva. Ez van! De szerintem Pc-en nem szebb a grafika szal nem tudom ki parazik ottan de nekem szebnek tunt a Ps2-os grafi 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem akarom itt szítani az ellentétet pc-sek és konzolosok között, de beleolvasva a pc-s POP topikba szembetûnõ, hogy mekkora szarnak tartja a többség az irányítást.
PS2-n amikor játszottam vele, fél óra után az volt az elsõ gondolatom, hogy ennyire még játéknak nem találták el az irányítását, mint ennek. Egyszerûen tökéletes.
Ilyenkor elgondolkodik az ember: biztosan szebb a pc-s grafika, mint a ps2-es, de ilyen áron???
Akkor már inkább játszom.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

mb66
Martin leírta az Index/ps2 topicban. nem elég ha csak végigviszed.

www.hordamusic.hu

Azért ez a nem akadozik egy kicsit erõs! 😄
Sajna azért néha belassul a progi, de ettõl függetlenül szép és élvezetes!
Tényleg egy kérdés. Aki már végignyomta a gamet, kapott valami extra dolgot? Mert nekem nem jelent meg semmi a menüben. 😞 Mit kell tenni ahhoz, hogy elõcsaljuk a régi PoP gamet, meg a Making of video-t?

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sephi
En most vagyok a POP vegen es ugyanaz a velemenyem majdnem. Szerintem a grafika valami csaodaltos es az iranyitast jobban es sem tudtak talalni. Nekem nem akadozik! En meg nem lattam Ps2-on jatekot bazz akadozni 😊

Ez az ev jateka az is tuti. Nem is tudom melyik volt az utso akcio jatek ami ennyire teccet volna! Wow baby!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Neme.
Nagyon kafa a játék, végig van rajta egy glow effekt, ettõl olyan szép, por kavarog a földön, a fák lengedeznek stb., a mozgás sima (ps2), a harc nagyon király, minden helyszín új kihívást jelent, hosszú, a 3d környezet nagy, a karaktermodellek átlagosak (Jak2 az új mérce 😊). A fényeffektek nagyon jók, csak a villanások idegesítõek, amiket minden egyes csata után bead (még nem néztem a beállítási lehetõségeket). Ezek az elsõ benyomásaim, de egyelõre még a Jak2 nevû eszméletvesztést kell túlélnem, hihetetlen, hogy mit alkottak (no nem a vsync problémára gondolok, hanem az animációkra és a poénokra, meg persze azért az igen profi 3d engine-re is).

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Rincewind
Édes egykomám, annyi intelligencia azért szorult belém, hogyha bejövök a "Konzolosok fórumába", akkor ilyesmit azért feltételezek... 😛

"X, háromszög meg kocka" számomra csak PS2-t jelenthet, legalábbis X-box controller-en még nem láttam ezeket a Sony védjegye alá tartozó gombokat. Nem tudom nálatok, hogy van?

Végezetül pedig nem véletlenül kérdeztem, hogy akadozik-e!

Pá!
Rincewind
Két kérdésem lenne:
1. akadozott vagy lassult be? 😛
2. Milyen hosszú?
Sephi
Remelem valaki jaccik ezzel a jatekkal. Oszinten egesz evben nem nyomtam ehez hasonlot 😊

Valami eszmeletlen grafika es jacchatosag. Egy dologt viszont kihagytam benne espedig amikor magyarazta a gep a mozgasokat valami nagyon eros uteskomora is emlitest ett de nem figyeltem oda. Szal tudom hogy van a kard amivel szijel lehet oket verni az a KOCKA gombbal van.Aztan van az hogy az X-szel ramaszik es hatorul belevagja a kardot. Aztan a HAROMSZOGGEL ott a kes amit ha beleszurok akkor homokka valik es kette szelhetem vagy ha mar a foldon fekszik beleszivhatom. Es ott a R1 -es gomb amivel vedekezni lehet. Azt meg majig nem tudom mikor lehet az idot lelasittani nem viszaforditani es itt a baj mert valahogy lehet meg egy eros mozdulatot csinalni de nem figyeltem oda es nem tudom hogy kell 😞