Tekken series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rumor: Tekken 7 May Be Coming To PC, Amazon Lists PC Version
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
2.:
Van Hwoarangnak valami rúgáscucca. Megfogja az emberke kezét és a sarkával hátulról tarkónrúgja. Na szal valaki nem tudja annak van-e valami neve? Meg jó lenne ha tudnátok egy videót róla linkelni. Nemtudom kapok-e választ vagy jár-e erre valaki ezért ha valaki megírná mailben akkor hálás lennék.
Üdv.
[email protected]
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Ott az emulátor pc-re .EPSXE néven.és leszeded a tekken 3-at.ha jol beállítottad akkor jol fog az menni.De gondolom itt senkin nem ismeri a tekken 3 online honmaru-t ...-.-
nem tudjáétok honnan szedhetem le atekken 3-mat számítógépre?
lécci írjatok
Nekem az a problémám hogy leszedtem a Tekken 3-at, de nem tudom kiírni cd-re hogy tolhassam psen. Csak emulátorral tudok játszani, de úgy meg vmiért nem érzékeli a joyt. Ha vki tud segíteni légyszi írjon mert fontos lenne. Vagy vegyen fel msn-re [email protected].
Elõre is kösz!
Elöre is kösz!
azt kérdezném,h hol találom meg a karakterek leírását.lehetõleg magyarul.vagy ha ti is tudjátok,leírhatnátok.most olvastam el egy gportalos oldalon a történetét,de hát csak 2 szereplõt említ meg.
ReaL MaDRid x siempre
Lenne egy kérdésem.
Ha a Tekken 4 - ben végigmegyek a Tekken Force - on, akkor állítólag bead egy olyat, hogy Dojo mód - ot.
Tud errõl valaki, valamit ?
Érdemes kínlódni a Tekken Force - szal, mert egy kicsit nehéznek tûnik.
Köszi.
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
A T4-ben viszont van NTSC opció és az tökéletesen megegyezik a JAP/US és arcade sebességgel.
www.youtube.com/aabyssx
csak mert van egy torrentem hozzá de nem tudom megéri-e a 3,3 gigát letölteni
Viva La Virus1!!!
Vagy nincs egy tekken 3 topic?
<#nemtudom>#nemtudom>
Real Madrid - AC Milan Manchester United - Liverpool Arsenal - Chelsea
Akit érdekel irjon: [email protected]
Mindig ad a gép egy kulcsot és amikor betelik az uccso föellen után bejön Dr.Broszkovics vagy ki, le kell gyözni az alkeszt és megkapod.
Ha jol emléxem
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Bérbe vehet? reklámfelület...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
én most kezdtem el tekken 3 al játszani(pc-n emulálom), eddig csak játéktermekben volt hozzá szerencsém. lenne pár kérdésem
-a thai box os karakter asszem bruce van ebben a részben? ha nincs akkor melyikben van?
-vannak valahol leirások az 1es karakterek comboiról?
-és végül találtam hozzá összes karakter csitet de nemtom hogy kell aktiválni, ugyhogy ezt is leirhatná vki hogyan kell.( ezeket a kódokat találtam nemtom jók e:Enable theatre mode.
30097EEF 0003
Enable all movies in theatre.
80097EC0 FFFF
80097EC2 FFFF
80097EC4 FFFF
Enable Tekken ball mode.
30097EEE 0003
Enable all characters.
80097EB8 FFFF
80097EBA FFFF
80097EBC FFFF
Enable Tiger character. Press Start to choose Eddy.
80097EBC 0382
segítségeteket elõre is köszi
*Posse*T.W.D*