Nyomtatók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moyothomas
Ahogy utána néztem mindenkinek gondja van ezzel.
2megoldást olvastam. Én 3 írok.

1, amit a HP oldalán is olvastál, a windows update-t kell bekapcsolnod és természetesen neted is kell, hogy legyen és ezen keresztül tudod frissíteni.

2, A vistasat telepítsd (ha még nem próbáltad), szerintem egy próbát megér.
Innen: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=dj-53290-3&lc=en&dlc=en&cc=us&lang=en&os=2093&product=3315742]HP[/url]

3, Drivermax, UnknownDeviceIdentifier. Mind2 képes arra, hogy drivereket felismerjen és a legújabb verziót leszedje.

Remélem sikerül! Sok sikert!

moyothomas
offset a papír típusa, 160g max megfelel.
De... a tintasugaras nyomtatók általában csak fotópapírra tudnak
fényes felületre nyomtatni anélkül, hogy elkenõdne.
Magyarúl nem tudja rendesen beszívni a papír a tintát.

A Canon élen jár (jó értelemben) 16év tapasztalata alapján színes tintasugaras nyomtatóban a Canon az élvonal!!!!

Itt kapsz a legjobb áron: http://panton.hu/
5üzletük van, és iszonyat sok félével tudnak szolgálni.
Súly, méret, típus, szín.

Ha sok kell ívben (70x100cm) kérd és vágasd méretre velük.
Így sokkal olcsóbb, mintha A4-et vennél.

Ha csak pár db kell, akkor viszont az A4 olcsóbb.
Amúgy egy 70cmx100cm-esbõl 9db A4 jön ki.

acsati
sziasztok. van egy hp 7260 tipusu nyomtatóm és nem sikerül használnom windows 7-el. a hp oldalán kerestem win7 drivert de nem találtam. Ezt találtam de itt meg elküld egy olyan oldalra ahol nem lehet semmit letölteni, és a windows update se talál semmit.
Tudna nekem vki segiteni hogy most mit csináljak?
MirP
Van egy Canon tintasugaras nyomtatóm, ebbe kellene olyan fényes, vékonyabb papír, amilyenekre a flyereket, szórólapokat, némelyik fényes újságot szoktak nyomtatni. Vagy eredeti CD/DVD borítót is ilyen papírra nyomtatják. Ilyen papírra lenne szükségem, ami kompatibilis a tintasugaras nyomtatókkal. Meg tudná írni valaki, hogy az ilyen papírnak mi a pontos elnevezése? Köszi a válaszokat!

moyothomas
Hali!
kaptam egy régi canon s520 nyomtatót. gõzöltem, alkoholoztam, áztattam mindezt kb 4napig+ 1nap komoly szárítás.

sajna így is azt írja ki, hogy tegyek be színes kazettát.
szerintem a fejjel van gond.

tud esetleg vki ilyen típusút: QY6-0034
tom, ez már nem mai gyerek, de egy próbát megér.

köszi a segítséget.

gz8
Próbáld meg az ebben a hsz.-ban leírtakat végigcsinálni.

Rövidke kutatás után kiderült, hiába van kint az oprendszerek között a 32 és 64 bites Vista, mégsem támogatott egyik sem. <#duma>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Higany
Csak letöltött van, de xp-s.

gz8
Rendes driver (HP oldaláról letöltött) van hozzá?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Higany
Vistán se megy!

gz8
Akkor nincs más hátra, mint beruháznod egy routerbe, ha szerenéd használni a nyomtatót (vagy visszaállni Vistára/XP-re)...

Higany
Nincs routerem, csak egy win 7 enterprise a gépen és usb-n rákötve a nyomtató.

gz8
Ha a megfelelõ módon - értsd a leírtakat hûen követve - csinálod, akkor teljes mértékben mûködõképes a dolog.

Routered van, ugye?

Higany
Kösz! Megpróbálom értelmezni. Ha jól olvasom, akkor elég necces a dolog. <#confused>

gz8
Ahogy elnézem, Vistáig volt hozzá hivatalos driver. Hacsak nem pl. egy router printer szerverére telepíted fel, mint ahogy itt is le van írva angolul.

Higany
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Van egy HP 1500L-es nyomtatóm és win 7 enterprise van a gépemen, de nincs hozzá driver-em. Nem tudtok valahonnan ehhez a típushoz? Köszi!

már jobb a helyzet.
rendesen zölden világít, de tesztoldalt akarok nyomtatni és
azt írja, hogy rossz a kazetta, tegyen be színes kazettát.

még mindig be lehet száradva?

szuper köszönöm!!

reggel kipróbálo, hátha bejön

Dj Faustus
No akkor belinkelem képként - úgy látszik a Canon oldaláról nem lehet így belinkelni (egy rossz pont a Canon webfejlesztõinek):

Jabar
Van 1 EPSON Stylus Photo RX640-es nyomtatóm amibõl kifogyott a fekete tinta. Megoldható valamilyen módon hogy a scanner részét így is tudjam használni?
Most ha bekapcsolom kéri hogy cseréljem a fekete kazettát és nem lehet túllépni rajta.
Elõre is köszi a választ.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Faustus, nem értem, hogy ezzel a 3x belinkelt hibás oldallal mi lett volna a célod?

Amúgy köszönöm a segítséget!!

Dj Faustus
A narancs színû lámpa hétszer felvillan:

Hali!

Van egy canon s520 nyomtatóm, de a fej beszáradt.
Már tisztítottam 70% alkohollal,gõzõltem, és vízben is tisztítottam.
Semmi változás.

Régebben több nyomtatót is megoldottam ilyen módszerrel, de ez nem tom mitõl lehet.

7szer sárgán villog és 1szer zölden a led.
Olvastam már ilyen problémát, de megoldódott mosással.

Szóval, ha vki tud segíteni, azt megköszönöm!!

u.i.: remélem jó topikba írtam.

DarkSector
THX.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Solten
Hi, masik topikban irtak mar ugyan: Canon, es veszel hozza utangyartott patront.

Saor Alba

DarkSector
üdv kellene 1-2 tipp milyen nyomatóra érdemes befizetnem, fõ elvárás, a fekete szín olcsó legyen hozzá, lehetõleg ne hp legyen. thx

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gz8
off
Komoly technikai megoldásnak számít, ha van egy mûanyag kereted, amibe fixen beteszed a CD-t, és a nyomtatónak csak bizonyos területre kell nyomtatnia? <#wow1>
on

Ismerõsöméknek Canon IP4300-as van (asszem ez a száma). Pesten olcsón lehet hozzá patront venni, egy hibája van hogy fejes nyomtató.(Magyarul csak a festéktartályt cseréled, magát a fejet nem a patronnal együtt) Nyomtattunk már vele cd-re és szépen nyomtatott, pontosan, a fej is olyan hogy be tudja mérni hogy hol a cd és úgy nyomtat, komoly technikai megoldás van benne.
grebber
Tudnátok ajánlani valami aránylag olcsó nyomtatót ami tud cd/dvd felületére is nyomtatni?

Next PC upgrade: 2022

Mike at home
iagzából sosem hazsnáltam utángyártott tonert még, nem is nagyon bízom bennük, bár azért ha egy oldal 5,2 forint helyett 2 az csábítónak tûnik

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
üdv

utángyártott tonerek mennyire megbízhatóak?

van egy OKI B4100-asom, amihez a gyári toner 12-13k, míg egy utángyártott, garival 5k

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

gz8
Ha eredeti patront veszel, akkor ez nem történik meg...

Próbálkozz tehát gyárival, az a legbiztosabb.

Hella! Srácok, lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy canon nyomtatóm vettem bele utángyártott patront (37es). És nyomtatásnál kb 4 oldalt szépen kinyomtat, utána pedig csíkozódva, majd a végére már üres lap. Kivettem a patront és alig jön belõle tinta, ha erõsen felrázom, akkor megint folyik belõle, de csak kis ideig (4-5lap). Egy hete vettem, tehát nem régi!
Help me!!!

gz8
www.hp.hu <#wow3>

tomo05
Hali!nekem az lenne a problémám hogy van egy hp photosmart 8050esem és a telepítõje csak xp-ig mûködik.nekem pedig win 7em van.tudna nekem valaki linkelni egy oldalt ahol letölthetem a driverét win 7re?
köszi elõre is!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

gz8
Jó valószínûséggel a "nemutangyartottpatron.exe" futtatásával...

Hali
lenne 1 ojan problémám epson sx110 hez vettem utángyártott patront és felkiáltojel jelent meg a patron ikonján mien progival és hogyan tudom ezt resetelni???
ty elõre

Sziasztok. Egyik ismerõsömnek van olyan gondja, hogy letöltötte a nyomtatójához a legfrissebb illesztõprogramot, és telepítéskor állandóan a d:-re akarja telepíteni és nem tudja megváltoztatni, hogy a c:-re telepítse, oda ahol a win 7 is van. Találkozott valaki ilyesmivel?

Üdv.
Egy kis problámám akadt.
Van egy hp5440 es nyomtatóm és a win 7 et telepítettem.
A nyomtatóhoz driver nincs mivel alapból felismeri a w7 és be van építve a driver.
Azonban a problémám az hogy a tinta szintet nem jelzi ki.Nincs a nyomtató beállításai közt sem!
Rátaláltam
ERRE
az oldalra de a Nem érhetõ el a HP Szolgáltatóközpont alkalmazás rész vonatkozik rám.Ekkort olvastam leljebb a Áthidaló megoldások Windows 7 illesztõprogramhoz de nekem sehogy sem jelenik meg a Jellemzõk fül hogy megnézzem a tintaszintet.
Valaki tudna valami megoldát rá?

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Üdv
Valaki tudna ajánlani egy jó multifunkciós lézernyomtatót, aminek a fenntartási ktg-e relatíve alacsony.
Elsõ körülnézésre Samsung SCX-4300-at néztem ki. (ill. ezekhez kapható tonerek tölethetõek-e)

Köszönöm

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

Sziasztok.
Nem tudom ki tud segiteni.Van egy hp f300 as nyomtatóm ami nyomtat,fénymásol,de nem akar beolvasni.Már ujra telepitettem de semmi.
Ha valaki tud segiteni megköszönném.
Ehhez a nyomtatópapírhoz mit szóltok?
Szerintetek alkalmas szebb nyomatokra, esetemben színes borítók nyomtatására, vagy átverés, és a HP nevet kell megfizetni rajta?

Köszi!
gz8
Tedd fel a www.superpont.hu-ra, ne ide. Köszi.

Beszereztem végül ezt a CANON IP4700 nyomtatót. Színes DVD borítókat akarok nyomtatni vele. Akinek esetleg ilyen nyomtatója van, vagy csak jól ért a nyomtatókhoz tudna nekem segíteni. Milyen nyomtatási beállításokat használjak?

1. Próbáltam normál minõséggel meg gyorssal is, elméletileg ez utóbbi takarékosabb, de mivel ilyenkor a sebességre helyezi a hangsúlyt nekem úgy tûnik mintha több tintát használna.
2. Próbáltam úgy, hogy beállítottam kétoldalas nyomtatásra, mert ilyenkor elméletileg kevesebb tintát használ, hogy ne áztassa el a lapot, de én csak egy oldalt nyomtattam, nem tudom hogy ilyenkor is kevesebbet használ, vagy csak ha több oldalt nyomtatok ezzel a beállítással (valóban kétoldalasra). Nekem úgy tûnt, hogy talán igen.
3. Meg raktam a beállításoknál fotónyomtatásra, levettem normál A/4-es papírra (ilyenkor minõséget csak normálra lehet állítani vagy magasra). Minõségben nem láttam különösebb változást (talán egy picivel jobb volt), de félek, hogy ekkor fotóminõségben nyomtat és több tintát pazarol.

Összességében szerintem az ideális beállítás: normál minõség, kétoldalas nyomtatás.
Szakavatottabb ember mit gondol errõl?

Köszi!
gz8
Ha garis a nyomtató, akkor garanciavesztéssel is járhat...

Milyen hátránya lehet, ha az elõbb említett nyomtatóhoz utángyártott patront használok?
Ill. mit jelent az, hogy chipes a patron?

Köszi!
Errõl a nyomtatóról mi a véleményetek: CANON PIXMA iP4700?
Színes DVD borítók nyomtatására, viszonylag költségtakarékosan.
gz8
Ne itt reklámozz, köszi.

Arra ott a http://www.superpont.hu/

Kép
Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy van egy HP LaserJet 4100-as típusú nyomtatónk, amit szeretnénk az újonnan érkezett géphez telepíteni. Az új gépen Windows 7-et használunk, illetve sajnos már nincsen rajta nyomtató port, így ezt egy nyomtató kábel USB átalakítóval oldottuk meg.
Eddig minden rendben ment. Felismerte a nyomtatót és telepítette a szükséges drivereket. Viszont, amikor nyomtatni szeretnénk, akkor elküldi a teszt oldalt vagy bármilyen nyomtatni kívánt dolgot, de azt olykor hibás mérettel jelzi, hol meg pontosan megadja a méretét és hogy mennyit töltött át. Innentõl a nyomtató meg sem mozdul, s értelem szerûen nem is nyomtat.

Van valami tippetek mi lehet a baj?

Üdvözlettel:
Ákos

gz8
Olvasd el ezt a hsz.-t.

Mejegyezném még, hogy a takarékos és a viszonylag jó minõségû kifejezés eléggé ellentétben áll egymással, már ami a tintasugaras nyomtatókat illeti, bár nemrég olvastam valahol egy cikket, ami a HP legújabb tintasugaras nyomtatóiról szólt, és az volt a lényege, hogy egy lap fajlagos költsége már a lézernyomtatóé alatt van.

Színes lézernyomtatóval inkább 100 ezer forint fölött érdemes kezdeni.

Színes tintasugaras HP nyomtatók fényképnyomtatásra, A3-as, illetve irodai felhasználásra.