Nyomtatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2megoldást olvastam. Én 3 írok.
1, amit a HP oldalán is olvastál, a windows update-t kell bekapcsolnod és természetesen neted is kell, hogy legyen és ezen keresztül tudod frissíteni.
2, A vistasat telepítsd (ha még nem próbáltad), szerintem egy próbát megér.
Innen: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=dj-53290-3&lc=en&dlc=en&cc=us&lang=en&os=2093&product=3315742]HP[/url]
3, Drivermax, UnknownDeviceIdentifier. Mind2 képes arra, hogy drivereket felismerjen és a legújabb verziót leszedje.
Remélem sikerül! Sok sikert!
De... a tintasugaras nyomtatók általában csak fotópapírra tudnak
fényes felületre nyomtatni anélkül, hogy elkenõdne.
Magyarúl nem tudja rendesen beszívni a papír a tintát.
A Canon élen jár (jó értelemben) 16év tapasztalata alapján színes tintasugaras nyomtatóban a Canon az élvonal!!!!
Itt kapsz a legjobb áron: http://panton.hu/
5üzletük van, és iszonyat sok félével tudnak szolgálni.
Súly, méret, típus, szín.
Ha sok kell ívben (70x100cm) kérd és vágasd méretre velük.
Így sokkal olcsóbb, mintha A4-et vennél.
Ha csak pár db kell, akkor viszont az A4 olcsóbb.
Amúgy egy 70cmx100cm-esbõl 9db A4 jön ki.
Tudna nekem vki segiteni hogy most mit csináljak?
kaptam egy régi canon s520 nyomtatót. gõzöltem, alkoholoztam, áztattam mindezt kb 4napig+ 1nap komoly szárítás.
sajna így is azt írja ki, hogy tegyek be színes kazettát.
szerintem a fejjel van gond.
tud esetleg vki ilyen típusút: QY6-0034
tom, ez már nem mai gyerek, de egy próbát megér.
köszi a segítséget.
Rövidke kutatás után kiderült, hiába van kint az oprendszerek között a 32 és 64 bites Vista, mégsem támogatott egyik sem. <#duma>#duma>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Routered van, ugye?
rendesen zölden világít, de tesztoldalt akarok nyomtatni és
azt írja, hogy rossz a kazetta, tegyen be színes kazettát.
még mindig be lehet száradva?
reggel kipróbálo, hátha bejön
Most ha bekapcsolom kéri hogy cseréljem a fekete kazettát és nem lehet túllépni rajta.
Elõre is köszi a választ.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Amúgy köszönöm a segítséget!!
Van egy canon s520 nyomtatóm, de a fej beszáradt.
Már tisztítottam 70% alkohollal,gõzõltem, és vízben is tisztítottam.
Semmi változás.
Régebben több nyomtatót is megoldottam ilyen módszerrel, de ez nem tom mitõl lehet.
7szer sárgán villog és 1szer zölden a led.
Olvastam már ilyen problémát, de megoldódott mosással.
Szóval, ha vki tud segíteni, azt megköszönöm!!
u.i.: remélem jó topikba írtam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Komoly technikai megoldásnak számít, ha van egy mûanyag kereted, amibe fixen beteszed a CD-t, és a nyomtatónak csak bizonyos területre kell nyomtatnia? <#wow1>#wow1>
on
Next PC upgrade: 2022
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
utángyártott tonerek mennyire megbízhatóak?
van egy OKI B4100-asom, amihez a gyári toner 12-13k, míg egy utángyártott, garival 5k
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Próbálkozz tehát gyárival, az a legbiztosabb.
Help me!!!
köszi elõre is!
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
lenne 1 ojan problémám epson sx110 hez vettem utángyártott patront és felkiáltojel jelent meg a patron ikonján mien progival és hogyan tudom ezt resetelni???
ty elõre
Egy kis problámám akadt.
Van egy hp5440 es nyomtatóm és a win 7 et telepítettem.
A nyomtatóhoz driver nincs mivel alapból felismeri a w7 és be van építve a driver.
Azonban a problémám az hogy a tinta szintet nem jelzi ki.Nincs a nyomtató beállításai közt sem!
Rátaláltam
ERRE
az oldalra de a Nem érhetõ el a HP Szolgáltatóközpont alkalmazás rész vonatkozik rám.Ekkort olvastam leljebb a Áthidaló megoldások Windows 7 illesztõprogramhoz de nekem sehogy sem jelenik meg a Jellemzõk fül hogy megnézzem a tintaszintet.
Valaki tudna valami megoldát rá?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Valaki tudna ajánlani egy jó multifunkciós lézernyomtatót, aminek a fenntartási ktg-e relatíve alacsony.
Elsõ körülnézésre Samsung SCX-4300-at néztem ki. (ill. ezekhez kapható tonerek tölethetõek-e)
Köszönöm
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
Nem tudom ki tud segiteni.Van egy hp f300 as nyomtatóm ami nyomtat,fénymásol,de nem akar beolvasni.Már ujra telepitettem de semmi.
Ha valaki tud segiteni megköszönném.
Szerintetek alkalmas szebb nyomatokra, esetemben színes borítók nyomtatására, vagy átverés, és a HP nevet kell megfizetni rajta?
Köszi!
1. Próbáltam normál minõséggel meg gyorssal is, elméletileg ez utóbbi takarékosabb, de mivel ilyenkor a sebességre helyezi a hangsúlyt nekem úgy tûnik mintha több tintát használna.
2. Próbáltam úgy, hogy beállítottam kétoldalas nyomtatásra, mert ilyenkor elméletileg kevesebb tintát használ, hogy ne áztassa el a lapot, de én csak egy oldalt nyomtattam, nem tudom hogy ilyenkor is kevesebbet használ, vagy csak ha több oldalt nyomtatok ezzel a beállítással (valóban kétoldalasra). Nekem úgy tûnt, hogy talán igen.
3. Meg raktam a beállításoknál fotónyomtatásra, levettem normál A/4-es papírra (ilyenkor minõséget csak normálra lehet állítani vagy magasra). Minõségben nem láttam különösebb változást (talán egy picivel jobb volt), de félek, hogy ekkor fotóminõségben nyomtat és több tintát pazarol.
Összességében szerintem az ideális beállítás: normál minõség, kétoldalas nyomtatás.
Szakavatottabb ember mit gondol errõl?
Köszi!
Ill. mit jelent az, hogy chipes a patron?
Köszi!
Színes DVD borítók nyomtatására, viszonylag költségtakarékosan.
Arra ott a http://www.superpont.hu/
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy HP LaserJet 4100-as típusú nyomtatónk, amit szeretnénk az újonnan érkezett géphez telepíteni. Az új gépen Windows 7-et használunk, illetve sajnos már nincsen rajta nyomtató port, így ezt egy nyomtató kábel USB átalakítóval oldottuk meg.
Eddig minden rendben ment. Felismerte a nyomtatót és telepítette a szükséges drivereket. Viszont, amikor nyomtatni szeretnénk, akkor elküldi a teszt oldalt vagy bármilyen nyomtatni kívánt dolgot, de azt olykor hibás mérettel jelzi, hol meg pontosan megadja a méretét és hogy mennyit töltött át. Innentõl a nyomtató meg sem mozdul, s értelem szerûen nem is nyomtat.
Van valami tippetek mi lehet a baj?
Üdvözlettel:
Ákos
Mejegyezném még, hogy a takarékos és a viszonylag jó minõségû kifejezés eléggé ellentétben áll egymással, már ami a tintasugaras nyomtatókat illeti, bár nemrég olvastam valahol egy cikket, ami a HP legújabb tintasugaras nyomtatóiról szólt, és az volt a lényege, hogy egy lap fajlagos költsége már a lézernyomtatóé alatt van.
Színes lézernyomtatóval inkább 100 ezer forint fölött érdemes kezdeni.
Színes tintasugaras HP nyomtatók fényképnyomtatásra, A3-as, illetve irodai felhasználásra.