Nyomtatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Elöre is köszi
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Tintasugaras készülékeknél - ha a készülékek vételárának különbségétõl eltekintünk - a tintapatronok jelentik igazából a kiadást, amit már boldog tulajdonosként a használat során fizet meg a felhasználó.
Érdemes egy összehasonlító táblázatot készítened az adott készülékben használható patronok kapacitásáról (azaz hány oldal nyomtatható vele) és áráról. Ebbõl viszonylag jó közelítéssel kiszámítható egy színes, illetve fekete-fehér oldal költsége.
Ha sokat szeretnél másolni és nyomtatni, igazából olyan készüléket érdemes venni, amiben a fej és a fúvóka külön egységet alkot (Epson és Canon). Garanciaidõ (a vásárlástól számított 1 év) alatt nem érdemes utángyártott vagy utántöltött patront használni, mert ha meghibásodik a nyomtató, és szervizelésre kerül a sor, akkor az jó valószínûséggel garanciavesztéshez vezet...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Multifunkciós gépet vennék kinéztem 3-at szeretném tudni kinek mi a véleménye ezekrõl és mit javasol melyiket érdemes megvenni:
- EPSON Stylus Photo RX585
- HEWLETT PACKARD Photosmart C4580
- CANON Pixma MP540
Köszönöm a segítséget.
Üdv: pisti8905
Mûszerész van a családban, így ic építés és társai nem probléma :)
Segítségeteket köszönöm!
ITT EGY KÉP A BONTOTT VERZIÓRÓL
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Szóval milyen trükköt kellene alkalmaznom? Nyomtatófejet már többször tisztíttattam, az illesztõprogram is a legfrissebb. :(
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
felráztam a tonert, de ujratöltött van benne, szoval olyan szalagot amit ki kell huzni nem találtam
ruhával megtörölgettem a felvevöhengert, visszatettem, felráztam a patront, de akkor is megvan a leirt hiba, több ötletem pedig nincs
a nyomtatonak van baja, vagy az uj patron rossz? ugy tudom az ujratöltöttek nagy százalékban rosszak, de ez is 7000 pénz körül volt :S
ha tudtok segitsetek, ma nagy szükség lenne rá mert anyám könyvelne és nem tudja a nyomtatványokat kinyomtatni
köszi elöre is
Van egy HP Deskjet D2300 nyomtatóm, és néha olyat csinál, hogy nyomtatnék valamit, elkezdi, de megáll, a kis lámpa a gombján elkezd villogni, aztán nem csinál semmit, de a nyomtatási sorban ottmarad amit nyomtatnék. hiába kattintok arra hogy megszakítás, vagy felfüggesztés, átvált rá, de utána úgy marad. Valaki tudna segíteni, hogy ilyenkor mi a teendõ hogy az el is tûnjön onnan, és hogy ez miért lehet?
Elõre is köszi!
A nyomtató új, mert most lett véve, a számlával és a jótálással együtt kaptam. De nem is gondoltam volna erre, ami okozta az ujraindítást. Van egy külsõ 320 gigás meghajtó, usb - s. Azt kihúztam, és .... szuper. Szóval nem gondoltam volna, hogy a másik usb csatlakozás igy bezavarja a nyomtatót.
Mégegyszer, köszi, és helló.
Mindazonáltal érdemes lenne letölteni a legújabb drivert (az operációs rendszer, illetve annak nyelve kiválasztása után), aztán ismét próbát tenni vele.
Nem lehetetlen, hogy az USB-kábellel van gond, érdemes lenne kölcsönkérni egyet egy olyan ismerõstõl, akié biztosan jól mûködik, sose lehessen tudni.
Jut eszembe: akitõl kaptad, az nem azért vált meg tõle, mert hasonló hibákat produkált...? (csak feltételezés, bár a hibás nyomtatóinterfész is lehet ludas)
on
Tegnap kaptam egy Xerox Phaser 3117 - es lézernyomtatót. A tintasugaras bedöglött, sajna már a harmadikat nyúzom el, használtam, mégis beszáradt, na mindegy.
A fõsuli miatt rengeteg nyomtatni valóm lessz, ezért kaptam. Semmi gond nem lenne vele, de azt vettem észre, hogy ha 6 - 7 oldalnál többet nyomtatok vele, újraindítja a gépet. Nem tudja valaki megmondani, hogy mi okozhatja ezt?
A régi nyomtatóval nem volt ez a probléma.Lehet hogy a drivert kéne frissíteni, mert amit adtak hozzá régi lenne?
Elõre is köszönöm....
A fejnek legalább a nyomtató garanciális idejét ki kell bírnia, ami a CL-41 esetében egy töltéssel 112 fénykép (legyen ennyi A4-es oldal). Már csak a nyomtató havi terhelhetõségét kellene megtalálni, azt beszorozni 12-vel, majd elosztani 112-vel. Én ezt venném egy hozzávetõleges értéknek.
Meg tudja valaki mondani nekem, hogy egy canon cl-41-es patront hányszor lehet utántölteni, mielõtt szétmenne a fej?
Köszönöm!
A nyomtatóm (#391) elvileg tud szegély nélkül nyomtatni (azaz lapszéltõl-lapszélig), de nekem nem akar sikerülni... :S
Meg az sem, hogy pl kinyomtatok egy képet, ami a gépen 10*15 cm, de nyomtatva már 11*16,5...ez miért lehet?
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Találkozott már valaki ilyen problémával? Elõre is köszi a válaszokat!
HP Photosmart C5280
Tintasugaras nyomtató, fotónyomtató, szkenner, másoló, CD/DVD-re nyomtató, kártyaolvasós.
Írtam, hogy nem kellenek nekem ilyesmik bele, úgy mentem el, hogy 30-40ezer körülit veszek és nem volt akkora választék.
Meg vagyok elégedve vele, remélem nem fogja zabálni a patront.
Mondták, hogy majd ha kifogy a gyári patron érdemes bele XL-es patront venni, takarékosabb.
Adtak hozzá 1 nyomtatható CD-t és 100 db fotópapírt + Roxio Express Labeler szoftvert.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nos tapasztalataim szerint nem olcsok a patronok stb. ezert parszor fel lehet tolteni azzal hogy a nyomtato nem erzekeli mennyi van benne.
Meg1 tapasztalat legjobb hozza venni USB 2.0-ast mert az gyorsabb atvitelre erdemes nyomtatasra meg szkenelesre tapasztalat ja es nem kapsz vele USB-t ezert mondom.
Méghozzá nekem egy színes, tintapatronos, multifunkciós készülék kellene, ami szkennel is és szépen is nyomtat, valamint az utángyártott patronok se legyenek drágák bele! Eddig én ezt néztem ki: CANON PIXMA MP970, bár ebbe meg úgy néztem 7 patron megy... :S Ötletek?
Elõre is köszi!
Nekem az lenne az égetõ kérdésem,hogy ugyebár naív fejjel vettem egy ilyen multi-s nyomtatót. A márkája epson dx 4400. Tapasztalatok:
1, Mi az hogy Demo patron? Ez felháborító!
2, Mi az,hogy 5000 ezer oldalnál kiégeti magát? Szörnyû!
Kérdéseim:
1, Igaz a 2. állítás? Nem lehet valamit ellene tenni?
2, Ha a sok nyomtatás miatt kiégeti magát a cucc, attól még a scanner része mûködik?
3, Tudtok ajánlani valami régebbi nyomtatót,amibe olcsó az után gyártott tinta, és nem lapkorlátos?
Érdemes a telepítõ cd-n levõ uninstalláló progit futtatni (scrubber.exe), ami a registryben levõ összes vackot kipucolja, minden, a nyomtatóhoz telepített fájlt töröl (ha jól emlékszem akkor 3 szintû a pucolás); effektíve a jószág telepítése elõtti állapotot kapod vissza.
Ezt követõen próbáld meg újra feltenni a nyomtatót.