Fehérneműk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
ennek szép színe van ^^
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
kár

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Úgy már nem.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
és úgy hogy látszon is?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Fel, de úgysem látszana. Szóval semmi kunszt nincs a dologban. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
nekem tetszene rajtad
amúgy azt akartam kérdezni hogy fel vennél e ilyet 😊

Kata
A piros tanga a "ne add fel" felirattal? Szerintem nem nekem kell, hogy tetsszen. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
és tetszik?

Kata
Láttam, köszi!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Azért a kettõ nem ua... Ez meg az én véleményem.

[/cserf][/fülünyúl]

Mars
Mi a F@szom, angolóra?

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Botond
nice jelent szépet is,ami meg a titset illeti,hát az is inkább csöcs mint cici,de mindenesetre a kedves cicik,aranyos cicik feliratról is ugyanaz a véleményem,ami neked lenne,ha a fiúd "térdigérõ f*sz" feliratú boxerban küldené ;-)
Dynamic
Ugyanakkor a szép szóra meg simán feljön a nice.

Országh, szép - beautiful,nice, lovely;...(idõ)fine,nice,lovely;(ruha v. egyéb)lovely,nice ...pl. szép és tiszta - it's nice and clean.

Vagy szép autóra,képre is gyakran mondják, hogy nice car,nice photo, amit ugyebár ebben a kontextusban nem igazán lehet aranyosnak, vagy csinosnak fordítani.

Vagy akár itt a nice szóra a szép.
Punker
tár meghalt 😞
Kata láttad a képet amit beraktam?

Ne kínozzatok ilyen topicokkal mert megõrülök

Kata
Csinosat még lehet, de szépet semmiképpen:

Országh féle Angol-magyar nagyszótár:

nice

a) biz kedves, kellemes, szeretreméltó, szimpatikus, rendes
biz he is a ~ fellow
(i) nagyon rendes/kedves ember
(ii) iron jobb cég/alak, szép kis alak
biz ~ people kedves/rendes/kellemes emberek
iron and a ~ sort of chap you are te is megéred a pénzed

b) biz kedves, barátságos
biz be ~ to sy kedves valakihez
biz that is very ~ of you nagyon kedves Öntõl

c) biz csinos, tetszetõs

d) biz kellemes
biz ~ evening kellemes este
biz it is very ~ here itt nagyon kellemes

e) biz jó, ízletes, finom <étel>

f) iron we are in a ~ mess! jól nézünk ki! benne vagyunk a bajban/szószban/slamasztikában! szép kis helyzet!

g) biz ~ and... nagyon ..., jó ...
biz it is ~ and cool kellemesen/jó hûvös van
biz ~ and easy nagyon könnyû
biz ~ and sweet jó édes

2

a) ir kényes, igényes, nehezen kielégíthetõ, kifinomodott ízlésû
ir be ~ about/in the choice of words jól megválogatja szavait, szóhasználatában kényes
ir be nit tii ~ about the means nem túl kényes az eszközök megválogatásában

b) ir pedáns, szabatos, lelkiismeretes, gondos

c) ir kényes

d) ir finom, árnyalatos

e) ir szabatos, részletekbe menõ, pontos, aprólékos

f) ir éles, érzékeny

[/cserf][/fülünyúl]

Dynamic
A nice tudtommal szépet, csinosat is jelent.
Kata
"aranyos cicik". Biztos, hogy azt jelenti.

[/cserf][/fülünyúl]

Dynamic
Szóval "kedves cicik".Biztos vagy te ebben?
Kata
Angolból le vagy maradva pöttyet. A tits ciciket jelent, a csöcsök az a boobs. A nice pedig aranyosat, kedveset jelent. Angol egyes, leülhetsz.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
Kata egy ilyen bugyit is vegyél!!! 😊

Punker
ok te máshogy fordítod mint én és kész..

Botond
"jó csöcsök" ráadásul,és ez nem közönséges?hát nemtom
Punker
a nagy és a szép azért nem ugyanaz, szerintem ez poénosan kihívó de semmiképp nem közönséges.

Botond
hát elég primitív dolog,ha egy lánynak az van a mellére írva,hogy "nagy csöcsök"
Punker
közönséges? erre a megállapításra hogy jutottál?

Botond
a 142es meg elég közönséges,nem értem arra hogy volt szíved pénzt adni ;-)
Botond
õszintén szólva egy romantikus elcsábítós otthoni estén kívûl máshova nem hinném bárki is felvenne ilyesmit ;-)
Kata
Persze, de a katalógusfotóval ellenben fehérnemût kell alá venni. Legalábbis illik, ha nem otthon lézeng benne. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
a 138as nagyon csábító
Kata
Nem mondom.

[/cserf][/fülünyúl]

Tuvok
mondd, hogy ez Te vagy

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Elõnyös tanga testhez simuló, kissé áttetszõbb nadrágokhoz:

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Az Aubade francia fehérnemû cég pár modellje. Van köztük néhány egész szép darab, bár én a túl sok csipkének nem vagyok híve, inkább már legyen sima szatén.

[/cserf][/fülünyúl]

Aramir

Tuvok

Punker
olyannak ismersz? 😊

Tuvok
jöhet priviben is...

VinylToy
Aztán hopp le és KÉPET!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Kata
Jah, aztán megint fikázás lesz, mi?

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
a nyuszis úgyse tetszett.

Tuvok
ok, akkor hopp bele és KÉPET !!