Fehérnemûk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MIMACSKA
Na nálam sem úgy van, ha csipke akkor jó. Igazán nagyon kevés fehérnemû tetszik, persze általában a legdrágábbak!<#idiota>

www.extragyongy.hu

Kata
Én a csipkeizékért nem vagyok oda.

[/cserf][/fülünyúl]

MIMACSKA
Nekem a 783-ban lévõk tetszenek a legjobban... :)

www.extragyongy.hu

Kata
Én? Miért én? Valami épkézláb magyarázattal ha tudnál szolgálni... Mert látom, zsigerbõl bunkónak lenni ugyanúgy tudsz, mint a másik nicked... <#kocsog>

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork
mondtam már hogy kezdesz idegesíteni! ha nem tudsz mást mint mindenkivel kötekedni akkor inkább mardj csöndben.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kata
Örülök, h neked is tetszenek. Van még pár, de úgy cseszek belinkelni már... Elegem van a síkparasztokból, így inkább csak nézelõdök.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Bocs. Egyértelmûen poénkodtam, erre paraszt módon beugat. Egy kicsit felpöccintettem az agyát, és lám kiugrott a nyuszi a bokorból. Nem igazán érdekel egyébként, hogy ki õ, vagy mi õ, de szubjektív véleményem továbbra is fenntartom, hogy nem lány. Ennyi, részemrõl téma lezárva. Mellesleg más topikokban is erõs gyanú ébredt emberekben ezt illetõen. Úgyhogy nem kell csodálkozni, az itteniek nem szeretik, ha kamunickek akarják osztani az észt.

[/cserf][/fülünyúl]

petyka2
Hááát lehet az asszony ott volt...Gyilok lesz akkor!

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Membrah
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Na..Akkor felesleges volt védeni krisztikét?
Pedig úgy tudtam, hogy létrejött a "project"...
besültem..

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

petyka2
Egy idõben biztosan nem,mivel egyszerre ketten nem tudunk bejelentkezni...

petyka2
Nem mentünk el rá...

Membrah
Pedig tényleg...
De egyébként is mindegy...
Ne húzzátok fel magatokat...
Feleslegesen szóltad le...
Õ meg feleslegesen vágott vissza...
Egyébként krisztike nagyon jó fej...
kicsit csipkelõdõs,(én is tapasztaltam már...;-)...), de rendes csaj!
Egyébként tudtommal volt egy találkozó, amin mindketten megjelentek...Azthiszem talán Ákos találkozott velük...

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
Hagyjátok már békén, tényleg a felesége!
Cseteltem már mindkettõvel!(egy idõben...)

MIMACSKA
Izlések és pofonok.... Nekem fehérnemûben a romantikus modellek jönnek be, na meg a dögös romantikusok! :D

www.extragyongy.hu

krisztike
Jó válaszért piros pont.Közönségességhez hozzátartozik,hogy kin hogyan áll és milyen.(De ha nincs ki az egész segge a lánynak,csak sejteni lehet,hogy mi is van a ruha alatt azis izgató tud lenni-állítólag,sztem...):):D

MIMACSKA
Én nem szeretem ezeket a dominás fehérnemûket. Szerintem közönségesek!
Szerintem a kevesebb néha több!! :D

www.extragyongy.hu

krisztike
Az elsõ is jó lenne csak nem ez a nõ kellene bele...:)

MIMACSKA

Nekem ezek tetsz.

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Az elsõt leszámítva végre igazán szépek!!!
Legalábbis nekem ezek tetszenek! :D

www.extragyongy.hu

petyka2
Nem csak ebben...

krisztike
csak ketten nem tudunk írni,komám és a Petyka dolgozik is ku*** sokat.:)

Kit--Kat
patyka az nem a Peet???
énaszittem:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kata
ejj, jó ték volt.. :)

Nem hiszem el, hogy nõ lenne a krisztike nick mögött. És ezzel nem vagyok egyedül...

[/cserf][/fülünyúl]

PResident Evil
sima user, ebben a fõtopicban szoktak fórumozni, krisztike pedig a felesége...

Punker
ki az a petyka?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

PResident Evil
krisztike télleg a petyka felesége :\

R0zs0máK
Szegény ember...milyen érdekes, hogy amint petyka eltûnt jöttél te és azóta se írt õ....

SZAR VAGY ÖREG!!!

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Punker
mindkettõtöket megkérem hogy álljon le a flém-mel!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kata
Aham, én meg a János Pál pápa. :D

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Jól van, látom a szánalmasság máris kiütközött rajtad, csak nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ki fog. :) LoL vagy, nagyon. :) Mindjárt meg is mutatom a többieknek ezt az érdekes csevegést, hadd röhögjenek õk is. :D

[/cserf][/fülünyúl]

krisztike
ja,a petykának vagyok a felesége,Te Majom!:DDDDDDDDDDDDDD

Kata
nagyképûcskét is egybe kéne írni. :) Azért rendes tõled, hogy pont te nem buktatsz meg helyesírásból. :)

Mellesleg azt mondják, kamureg vagy, mert tulajdonképpen fiú vagy. Igaz ez? Persze, csacsi kérdés, úgyis letagadod. ;)

[/cserf][/fülünyúl]

krisztike
Jé, nem buktatlak meg helyesírásból,kis nagy képûcske!Vigyázz,mert lebontod a menyezetet!:)

Kata
azt egy D-vel írják, kis humorérzéketlenke ;)

[/cserf][/fülünyúl]

krisztike
Kapdd be!<#mf3>

Kata
aki megfejti az alábbi hozzászólásban a szmájlikkal kifejezett érzelmet, az nyer egy lila hangszórót!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
haggyámá hüje, pázze! <#wow3><#idiota><#circling><#beka2><#falbav><#csodalk><#banplz><#wilting>

[/cserf][/fülünyúl]

krisztike
semmiiiiii...!<#zavart2><#idiota><#csodalk><#beka2>

Kata
mivaaan?! <#conf><#csodalk>

[/cserf][/fülünyúl]

krisztike
Behúzza a hasát,levegõt benntartja egyértelmû,nagy a bele vagy esetleg túl sokat evett.

petyka2
<#wow1><#mf1>

Kata
Tudom, de lexarom... bocs.

[/cserf][/fülünyúl]

petyka2
Nem boknak szántam!

Kata
ó, köszi!

[/cserf][/fülünyúl]

petyka2
Neked mindig igazad van...

Kata
Nem, hanem alig van valamicske cicije, és azt igyekszik minél jobban kitolni. <#vigyor0>

[/cserf][/fülünyúl]

petyka2
Biztos szélgörcsei vannak...<#eplus2>

krisztike
ez nem olyan jó,fiam 3-ra pródukáltál...:DDD<#nevetes2><#nyes>-(csak vicc ne vedd a szívedre!):DDD

kcsbubi

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

kcsbubi

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu