Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy vettem észre hogy a borosta jó dolog de csak akkor ha már alapból bejön a hölgynek az arc, a borosta csak hab lehet a tortán...
Ezek szerint akkor van akinek a borosta bejön? Ezek után még inkább hanyagolom a borotválkozást. :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Képet nem találtam róla jót, de ezen a videón átjön. :/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az arab száj és szem valóban nagyon seksi. Nekem John Petrucci rövid hajjal..:
http://www.youtube.com/v/EtAnOuxp17c&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
És õ?
#2010. Igen, meg asszem valami filmszerepe miatt nemnagyonszimpi, bár ez baromság, tudom.
Nem tudom miért, de az arab ürgék valahogy annyira vonzák a lelkem egyik részét. Furi....de Õ pl. nagyon megdobbantotta azt a részemet:
Sami Allagui:

Sami Allagui:

Kiskoromban odavoltam érte, meg vissza. :)
Túl szépfiús feje van? :)
X-aktákban láttam egy nagyon jó pasit. Miracle Man címû részben õ volt a csodatevõ.
Scott Bairstow

Scott Bairstow

A pasas valakit figyel, de az újságot egyáltalán nem...<#smile>#smile> Jó a kép!
TÉK
Persze, benézek.
Ezek ûrfiúk?....háttér nem minden, ezek egyáltalán nem úgy néznek ki.
Vigyázz az ûrfiúkra, mert lehet ellopnak és az nem biztos, hogy szuper lenne. <#wave>#wave>
Ezek ûrfiúk?....háttér nem minden, ezek egyáltalán nem úgy néznek ki.
Nám. Hát Te ide is benézel? :P
Tudhatnád már, hogy nekem csak a ûrfiúk jönnek be.<#ravasz1>#ravasz1><#alien2>#alien2>

Tudhatnád már, hogy nekem csak a ûrfiúk jönnek be.<#ravasz1>#ravasz1><#alien2>#alien2>

Tetszik a pasas?
jajó... Nem ismertem fel ezen a képen. Olyan furcsa. Van egy-két jó száma.
In Lak\'ech Ala K\'in
<#integet2>#integet2><#eljen>#eljen>
Ezkiez?
Hello lányok!
Mi a véleményetek róla?
Igaz, nem mai gyerek az illetõ és a kép sem mostanában készült, de érdekelne a véleményetek.
Bemutatnom gondolom nem kell.

Mi a véleményetek róla?
Igaz, nem mai gyerek az illetõ és a kép sem mostanában készült, de érdekelne a véleményetek.
Bemutatnom gondolom nem kell.

In Lak\'ech Ala K\'in
Nagggyon jóóóféle pasi iwiw-rõl.. :D Pártos Viktor, híres szinkronhang, reklámokban is szerepel.

Jahátja :)

Ez egy picit elvont ide.
Ez itt a hús topikja lenne.
De van benne igazság is.
Ez itt a hús topikja lenne.
De van benne igazság is.
Ne etesd a trollt!
Hogy kinek ki a jó pasi az igen változó. Nekem egy idõben csak a vékony srácok jöttek be. Ha megtaláljuk a másikban azt amit keresünk, akkor õ nekünk a legjobb pasi. :) Nálam a veszett jó pasi Eddie Cibrian! :D
Hááát! Spec nekem nem nagyon jönnek be az ilyen típusú pasik. Egy fotón sem látszik milyen a fazon egyénisége, természete. Talán én már kinõttem a külcsín varázs-ból.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Szerintetek?