Milyen Alaplap?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Saor Alba
Phenom 2 X4 920-955 ???
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
link
Amíg nem válaszol a master esetleg vethetsz rá egy pillantást.
Ajánlj már nekem egy AM3 lapot . Kell egy jó lap ,stabil legyen lehessen a procit húzni vonni ,stb. Integrált videó kártya nem fontos ,de ha van az se baj.
AMD Chipset eket nem ismerem ezért is kérdezem mi az ami jó. Mondják ,hogy az ASROCK is mint márka jó ,de kicsit idegenkedem tõle,bár lehet ,hogy butaság.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Saor Alba
http://www.bluechip.hu/termek/gigabyte-superb-550w-passziv
A kerdes amit te ajanlottal illetve amit en neztem az jo az asus p42800xd alaplaphoz?
Azert szeretnek minel nagyobb tapot mert ha uj gepem lesz akkor szeretnek minel nagyobbat,az biztos hogy a legnagyobb proci ami azert megfizetheto,illetve egy 50e vga card,hogy azert nehany evig menjenek rajta a jatekok.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Saor Alba
Saor Alba
Asus p4 s800xd
geforce 6200
sata2 whinchester
Viszont a kozeljovoben szeretnek uj gepet ezert olyan tap kellene hogy meg egyszer ne kelljen megvennem.
Van egy ilyen alaplapom:Gigabyte GA-M59SLI-S4.
Szeretnék feltenni win 7-et a gépre,de nem találtam hozzá a gyártó oldalán se a chipset-es se sata-s drivert csak xp-hez.Van valami áthidaló megoldás vagy felejtsem el az oprendszert amíg nem cserélek alaplapot?
Saor Alba
Es egy SATA power cable vagy molex-atalakito (ha a tapon nincs):

Saor Alba
Lenne meg egy kerdesem valahogy meg lehet oldani a sata II csatlakoztatast???
asus p4s800 dx tipusu alapra lehet e csatlakoztatni sata-sata 2 whinchestert illeteve hogyan ,azaz van e az alaplapon hozza csatlakozas vagy kulon kartya kellene e hozza,
Elore is koszonom a valaszt
Saor Alba
Alaplapot és Ramot szeretnék cserélni a gépembe úgy,hogy a proci(Q9400), a VGA(GTX460) és a táp(Chieftec5550W) maradnának.Eddig MSI p35 Neo Combo volt 2gb Rammal.A lapra és az új Ramokra(4gb)kb 50000ft körül gondoltam.
Melyik típusokat ajánlanátok?
Köszi :)
Lepd meg a májad,igyál vizet!
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Bármilyen mB-s belemegy bármilyen lapba vagy megvan adva h mennyi MB-os lehet a lapba?
Valaki légyszi mondja meg, hogy akármilyen alaplap-ba akármilyen MB-os HDD-t bele tudok rakni??
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Azt szeretném megkérdezni, hogy az AM3-as foglalatú alaplap befogad-e AM2-es processzorokat? Vagy van-e rá valami házibarkács recept, ha nem?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
1. MSI 790GX-G65 : 21.000 HUF
2. ASUS M4A79XTD EVO: 24.000 HUF
Melyik lenne a legjobb választás, melyik megbízhatóbb, kinek mi a tapasztalata ezzel a két alaplappal kapcsolatban? Van-e más javaslat 20.000-30.000 HUF között (Asrock nem jöhet számításba).
MSI 790GX-G65
Asus M4A79XTD EVO
Asus M4A78L-M LE tipusú alaplapom van.A proci AMD Penom II x4 940 amelyet támogat az alaplap elméletileg,a 95W-osokat, de nekem 125W-os van benne amit viszont nem.Ez okozhat késõbb problémát?A gép egyébként mûködik normálisan,nem fagy,semmi probléma nincs vele.
EZ az alaplap:GA-K8N51GMF-9-RH támogatja ezt a procit:AMD Athlon 64 X2 7850 2.8GHz AM2 Processzor ?
Nem sokára veszek egy atomgépet és egy Gigabyte P55A-UD4 alaplapot akarok bele venni és csak annyit akarok kérdezni hogy vett e valaki ilyen alaplapot és ha igen tudd e valami negatívumot és pozitívumot mondani az alaplapról.
Elõre is kösz
Nagyon sokat nem szeretnék rá költeni (max 15 körül), extra igényeim nincsenek. Ja, csak egy: kapható legyen, ne rendelgetni kelljen :)
Van egy Foxconn 845GV4MR(-ES)alaplapom.
Valaki megtudja mondani hogy maximum milyen erõsségû processzort tudok beletenni?
Tud valaki olyan oldalt mondani, ahol meg tudom nézni, hogy milyen procihoz milyen alaplapok passzolnak?
Van egy GA-MA770-DS3 rev1 és GA-M52S-S3P rev2 alaplapom. AMD Phenom X4 9950-re szeretnék 2 magról frissíteni, de ezt a procit egyik sem támogatja a Supported CPU List szerint. Viszont láttam fórumot, ahol írták, hogy a Beta F8F Biossal a GA-MA770-DS3 rev1 viszi az AM3 procikat is, de mégsem írták ki a támogatott procik listájára. Van errõl valami tapasztalatotok vagy véleményetek? Lehet, hogy mind2 alaplap tudja támogatni ezt a procit, csak azt akarja a gyártó, hogy újabb alaplapot vegyünk?
Konkrétan ezt ASROCK N68-S3 UCC (9875Ft) vagy ezt néztem ki ASROCK N68-GS3 UCC (10800Ft). Úgy néztem, hogy nagyjából egyforma tudású lapok, kivéve ezt a LAN kérdést.
Mellesleg szerintetek milyen lap? Nem lesz vele gond? Hosszú távra tervezek vele, szóval pár évig nem tervezek újabb gépfejlesztést.
Köszönöm
Tökéletes választás, ha nincsenek olyan extra igényeid, mint FireWire, USB3, SATA6GB, és elég a négy SATA csatoló.
Elkói 100%-ban szilárd elektrolitú hosszú élettartamú típusok.
Megbízható idõtálló lapokat gyárt a Gigabyte. Nekem is van Giga lapom, és tökéletesen elégedett vagyok vele.
Nekem is LGA775-ös platformon (E5300 procihoz) kellene egy alaplap. Gigabyte márkában szeretnék, csak nem igazán tudok dönteni. 20e ft-ig mehetne árban.
Én ezt néztem -> Gigabyte EP41T-UD3L Intel P41