DVD lejatszo (asztali)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!
Vidd vissza gariban. Ez a példány eddig mindent bevállalt ('98 és '06 között írt lemezek, vagyis a VCD-tõl a DVD-ig minden).
reaper4
akkor mér olyat veszel amire nincs "tapasztalat" ?????

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sziasztok!Nemrég kaptam egy Hyundai DV-5-X711 tipusu dvd lejátszot,a CD-RW-t simán viszi,de a másolt DVD-k közt válogat,,LOAD-STOP-OPEN,ez a rakcioja.Tud valaki segiteni,mi baja lehet?Már probáltam többfajta dvd-re irni(Fuji,Traxdata még valami névtelenre is),de semmi.Mi baja lehet?

Elöre is köszi!
MiloShee
Senkinek semmi ötlet? 😞

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

MiloShee
Sziasztok! Nincsen sok tapasztalatom a DVD-lejátszók terén. Jelenleg egy LG DVX9700-asom van, és olyan problémám lenne, hogy az egyik filmen csak DTS hangsáv van és nem tudom rávenni, hogy ezt hozzábutítsa a TV-mhez! (Samsung WS-32Z306T). Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata az legyen szíves ossza meg velem! Köszönöm.

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

MiloShee
A "guugli" az a legnébszerûbb keresõoldal (értsd:google) 😄😄😄😄

Spangi
Hát igen, mostmár én is.
Viszont ez nem igazán segít a megoldásban. A karácsonyi ajándékot már ellõttem, autó lett belõle. A dvd vásárlás most egyenlõre pihen, inkább ezt kellene valahogyan rábeszélni a munkára. 😊

---------- Spangi Skype: Sir Spangi

Kövesdi A
ezel amugy mire céloztál "guuglin"?? ez Hyundai !
elég lene az is ha meg találnám a hivatalos oldalát de ha be írom hogy www.hyundai.hu az csak a kocsik jönnek ellõ ugy hogy lehet hogy nnvs is ennek külön oldala ?

Kövesdi A
tudom hogy nem nagyon lehet rá találni mivel aszem csk most került be az országba ez a tipus aszem ! de nem biztos <#szomoru1>

rákerestem a guuglin a lejátszódra azt nem találtam róla semmit sem😞

Kövesdi A
hi nekkem egy Hyundai DV-5-X 711-es divx-es dvd lejátszom van és ha be rakok egy lemezt idáig 4 lemeznél csinálta ezt a 15-böl hogy ki írja hogy load aztán stop és ki adja a lemezt nem tudjátok mi a fene baja lehet hisz a többi 11 dvd is másolt akkor azoknál is ezt kéne csinálni szerintetek mi a baja ?

czky
Nekem is Yamada 6700-asom van. Csak dícsérni tudom. Egyszerûen tökéletes.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Thomsonokról sok rosszat hallottam.
Ismerõseim közül 2 emberkének van ilyen dvd lejátszója.
Kényes a lemezre,a hold állására...
Azt az utolsó 15 percet már nme tudja értelmezni megálás után azt hiszi vége van a filmnek ezért ugrik az elejére.
Szerintem ne javítgasd hanem karácsonyra vegyél magadnbak egy Yamada 6700-as DVD lejátszót és ezek után gondod egy száll se lesz.

Spangi
Sziasztok!
Van 1 Thomson dvd-m, ami az utóbbi idõben olyanokat csinál, hogy a filmek utolsó 10-15 percét nem játsza le. Azzal kezdi, hogy néha kicsit kikockásodik a kép, aztán nem sokra rá vissza ugrik az alap menüre. Ezt minden féle dvd-vel csinálja, bár a gyáriaknál ritkábban. A készülék bár másfél éves, gyakorlatilag szinte új, kb 10-20 filmet játszott le eddig.
Tudnátok valami segítséget írni?

---------- Spangi Skype: Sir Spangi

Kövesdi A
nem tudja valaki hogy hol találko Firmware -frisitést egy Hyundai DV-5X 711-es dvixes DVD lejátszohoz ?

Kövesdi A
vagy ki tudja lehet hogy az a baja hogy régi a firmware -e de nem tom hogy hol találok hozzá frisset ebe nem tudtok segiteni ?

Kövesdi A
hi tud nekem valaki segiteni vetem egy dvd lejátszót HYUNDAI DV-5-X 711 es és az lene vele a gondom hogy a fekete szineknél vagy ahol árnyék van nem nemális fekete szin vagy árnyék van ha nem ilyen vibrálo pontok vagy valami olyasmi nem tudjátok mi a baja a kábelt már perobáltam de ugy is ugyan olyan a tv-é vel lehet a baj hogy esetleg az nem tudja mutatni ?

sziasztok!!
SEGÍTSÉÉÉG!!!van egy philips dvp-630 as játékosom!szedtem már le régebben hozzá fireware-t és a régebbi divx-es filmeket viszi is,de az ujj filmeknél se felirat meg ráadásul ugy bekockásodik akép hogy semmit se látsz rajta!!!mit csináljak????elõre is köszi a tippeket!!!
Kövesdi A
a Firmware -os frissétésel mit frisssit a dvd lejátszon ? javul a minöség ?

Kövesdi A
csak az a kár hogy nem támogatja a divx-et mert ezeket támogatja "CD-A, VCD, SVCD, MP3-CD, MP3-DVD, JPG-CD, JPG-DVD, MPEG2,
MPEG4 (incl. subtitle (SRT/SU😎) / Advanced Simple Profile,
VCD, SVCD, DVD, OGG, WMA"

amugy a milleniumrol mint márkárol mi a véleményetek ? MN9601 EZ a tipusa !

Kövesdi A
ez a bolt budapesten mere felé található ? vagy ez csak olyan neten keresztül lehet !

czky

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Kövesdi A
nem tod hogy hol lehet kapni és még is menyiben én ugy 15000 ben gondolkoztam !

Régebben talán igaz volt,de manapság,ha nem raknak bele minden szír szart a nevesebb gyártók is,akkor nem tudják eladni a lejátszójukat.
Igy õk is törekszenek,hogy belekerüljön minden.
Én ezek fényében is inkább a Yamada 6700-as versenyzõt ajánlom.

Kövesdi A
hi tud nekkem valaki segiteni keresek egy dvd lejátszót lehetöleg támogasaa divx-et !
de a sogorom szerint a jó márkásjú DVD lejászok pl Panasonic.Jvc.Sony meg a hasonlo márkák nem játszák le a másolt dvd .ket mert õ azt valja hogy a leg ólcsobb dvd lejátszót kell meg venni pl Orion ami a legalapabb hogy az biztosan le fogja játszani a másolt dvd ket ehez mit szoltok igaza van a sogoromnak ?

Big Daddy
Helló! A #89-re valaki?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Nekem grundig van az lejátsza gond nélkül.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Hali!

Szerintetek, egy divx-es asztali lejátszó lenyomja az MPEG2-t? Mármint, ha nincs SVCD-be alakítva, hanem csak simán az mpeg fájl rajta egy dvd lemezen.
Big Daddy
Sziasztok!Nem tudná valaki megmondani,hogy a Sony DVP-NS 330 típusu asztali dvd-t hogy lehet resetelni?Néztem google-val de az én angol tudásom kissé hiányos.

Ramore
keress hozzá firmware frissítést a neten, az biztosan megoldja a problémádat. amennyiben sikerült találnod, akkor egy új újraírható cd-re felírod (DAO) módban, véglegesen lezárva a cd-t, majd lejátszóba berakod és ha minden jól megy, akkor magától megcsinálja a frissítést.
Sziasztok

A problémám a következõ: vettem egy Magnavox típusú asztali DVD lejátszót, és némelyik film akadozik (a számítógépen pedig simán megy). Hiába írom leglassabb sebességgel, hiába próbáltam már több típusú CD-t (Sony, TDK), nem segít. Kb. a felírt filmek fele így akadozik. Van valami megoldás a problémára, vagy elkerülhetetlen a DVD-lejátszó cseréje.

A segítséget elõre is köszi

duwy
nazgul
Hali!
Sony GX-300 asztali íróhoz szeretnék magyar nyelvû használati útmutatót, ha valaki tud segiteni dobjon egy üzenetet.

zoliapu
Segítséget kérek asztali SONY DVD -n nem indul el a SVCD . Következõképen készült DVD -t smartripper-rel lemásoltam flaskmpg progival képarányok változtatása nélkül 25 fps képfrisítéssel készült majd Nero -val kiírtam SVCD -nek egy az egyben. Számítógépen a WINDVD -vel simán megy. Az aztalinál meg nem jó a képarány (ezen szerintem lehet segíteni) de a nagyobb gond, hogy a képen apró fehér/fekete pixelhibák ugrálnak valamikor eltakarják a fél képet. mitõl van?

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

RelakSfromhome
nem létfontosságú 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ibrik
Ha DivX, akkor máros "szûkült" a paletta.
Magyarországon eddig megjelent DivX-es asztali DVD-lejátszók

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

RelakSfromhome
Mifélét érdemes venni?

Nem lesz hiper-szuper cuccokra kötve, elég, ha rendesen lejátsza a dvd-t és esetleg a divx-et

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Szedd szét a lejátszót,ahoz csak egy csillagcsavarhúzó kell.

ibrik
Mondjuk a képen úgy látszik, nincs olyan messze a "bejárattól" a lemez. Ha egy csipesszel eléred a szélét - és feltéve, hogy nem azért maradt ott, mert beszorult -, akkor ki tudod szedni.

ghost cb
LOÁL 😄

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

ibrik
A lemezevõ lejátszó - a videótékák réme... <#vigyor>

Mhosah Myth
ÁÁÁÁÁÁÁ ilyen ULTRAMEGALOL élményem még nem volt 😊) Kivettem a tékából egy filmet és beraktam az asztali lejátszóba. Megnéztük a filmet és amikor open-t nyomtunk üresen adta ki a tálcát. A lemez meg bentmaradt és holnap vinnem kéne vissza a filmet a tékába 😄DD <#nyes><#eplus2>

Itt egy kép 😄

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

ghost cb
Orion DVD lejátszo, tescoban 12-ért van, az jo?
Van valakinek tapasztalata vele?

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

takysoft
Tesco, auchan, sbt.
Lehet kapni majdnem minden számtechboltban is. Optika -tisztító CD asszem a hivatalos neve.

ugy muxik, hogy beteszed a meghajtóba, és elindítod. a tisztító párnácskákat leszámítva egy AudioCD az egész. hagyod végigmennni, azt jólvan. Általában zene is van rajtuk, de jó sz*r.
Nem tom biztosan, hogy jót tesz-e az asztali lejátszónak, azt majd kérdezd meg a boltban.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Help17
hol tudok ilyet venni?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

takysoft
sztem ugyanazok az optikai tisztítóCD-k müxenek, mint amiket a számítógépekhez lehet venni

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Help17
Valamiért másolt dvd akad a lejátszómon, régebben nem akadt. hogyan tudnám kitisztítani a dvd lejátszót?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Breki33
??
Breki33
Izé rosszat linkeltem

klikk

Ezt nem lehet így elmondani mivel mindegyiknek más az erénye és hibái

Legtöbben a Yamada-kat és az Oriont dicsérik talán, de ez szubjektív.

Érdemes beleolvasgatni a fórumokba
takysoft
a klikk hiába klikk.
csak gondoltam ti tidjátok, hogy kb 15-16ért mi a legjobb választás.

takysoft
és az srt?