DVD lejatszo (asztali)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vidd vissza gariban. Ez a példány eddig mindent bevállalt ('98 és '06 között írt lemezek, vagyis a VCD-tõl a DVD-ig minden).
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Elöre is köszi!
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Viszont ez nem igazán segít a megoldásban. A karácsonyi ajándékot már ellõttem, autó lett belõle. A dvd vásárlás most egyenlõre pihen, inkább ezt kellene valahogyan rábeszélni a munkára. 😊
---------- Spangi Skype: Sir Spangi
elég lene az is ha meg találnám a hivatalos oldalát de ha be írom hogy www.hyundai.hu az csak a kocsik jönnek ellõ ugy hogy lehet hogy nnvs is ennek külön oldala ?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Ismerõseim közül 2 emberkének van ilyen dvd lejátszója.
Kényes a lemezre,a hold állására...
Azt az utolsó 15 percet már nme tudja értelmezni megálás után azt hiszi vége van a filmnek ezért ugrik az elejére.
Szerintem ne javítgasd hanem karácsonyra vegyél magadnbak egy Yamada 6700-as DVD lejátszót és ezek után gondod egy száll se lesz.
Van 1 Thomson dvd-m, ami az utóbbi idõben olyanokat csinál, hogy a filmek utolsó 10-15 percét nem játsza le. Azzal kezdi, hogy néha kicsit kikockásodik a kép, aztán nem sokra rá vissza ugrik az alap menüre. Ezt minden féle dvd-vel csinálja, bár a gyáriaknál ritkábban. A készülék bár másfél éves, gyakorlatilag szinte új, kb 10-20 filmet játszott le eddig.
Tudnátok valami segítséget írni?
---------- Spangi Skype: Sir Spangi
SEGÍTSÉÉÉG!!!van egy philips dvp-630 as játékosom!szedtem már le régebben hozzá fireware-t és a régebbi divx-es filmeket viszi is,de az ujj filmeknél se felirat meg ráadásul ugy bekockásodik akép hogy semmit se látsz rajta!!!mit csináljak????elõre is köszi a tippeket!!!
MPEG4 (incl. subtitle (SRT/SU😎) / Advanced Simple Profile,
VCD, SVCD, DVD, OGG, WMA"
amugy a milleniumrol mint márkárol mi a véleményetek ? MN9601 EZ a tipusa !
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Igy õk is törekszenek,hogy belekerüljön minden.
Én ezek fényében is inkább a Yamada 6700-as versenyzõt ajánlom.
de a sogorom szerint a jó márkásjú DVD lejászok pl Panasonic.Jvc.Sony meg a hasonlo márkák nem játszák le a másolt dvd .ket mert õ azt valja hogy a leg ólcsobb dvd lejátszót kell meg venni pl Orion ami a legalapabb hogy az biztosan le fogja játszani a másolt dvd ket ehez mit szoltok igaza van a sogoromnak ?
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Szerintetek, egy divx-es asztali lejátszó lenyomja az MPEG2-t? Mármint, ha nincs SVCD-be alakítva, hanem csak simán az mpeg fájl rajta egy dvd lemezen.
A problémám a következõ: vettem egy Magnavox típusú asztali DVD lejátszót, és némelyik film akadozik (a számítógépen pedig simán megy). Hiába írom leglassabb sebességgel, hiába próbáltam már több típusú CD-t (Sony, TDK), nem segít. Kb. a felírt filmek fele így akadozik. Van valami megoldás a problémára, vagy elkerülhetetlen a DVD-lejátszó cseréje.
A segítséget elõre is köszi
duwy
Sony GX-300 asztali íróhoz szeretnék magyar nyelvû használati útmutatót, ha valaki tud segiteni dobjon egy üzenetet.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Magyarországon eddig megjelent DivX-es asztali DVD-lejátszók
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Nem lesz hiper-szuper cuccokra kötve, elég, ha rendesen lejátsza a dvd-t és esetleg a divx-et
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Itt egy kép 😄
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Van valakinek tapasztalata vele?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Lehet kapni majdnem minden számtechboltban is. Optika -tisztító CD asszem a hivatalos neve.
ugy muxik, hogy beteszed a meghajtóba, és elindítod. a tisztító párnácskákat leszámítva egy AudioCD az egész. hagyod végigmennni, azt jólvan. Általában zene is van rajtuk, de jó sz*r.
Nem tom biztosan, hogy jót tesz-e az asztali lejátszónak, azt majd kérdezd meg a boltban.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
klikk
Ezt nem lehet így elmondani mivel mindegyiknek más az erénye és hibái
Legtöbben a Yamada-kat és az Oriont dicsérik talán, de ez szubjektív.
Érdemes beleolvasgatni a fórumokba
csak gondoltam ti tidjátok, hogy kb 15-16ért mi a legjobb választás.