DVD lejatszo (asztali)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Nézz szét egy-két home-cinemához értõ oldalon, aztán rájössz, hogy ilyet tényleg csak a kezdõk vesznek...
Mint amikor a roma-arc örül a 9000 ft-os asztali dvd-játékosnak.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Tud: svcd, dvd, dvd-r, dvd-rw, mp3, wma. DivX-et szerintem nem.
Hangja nagyon jo es igenyes, ezust alvanyai vannak a hangfalaknak.
Szerintem az egyik legjobb ajanlat...
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Én hétfõn vettem egy Pana S75-öt. Az irt DVD-ket mind lejátsza (-R), ill. van Sony és Primedisk -RW-s lemezem azt is. A gyári leirás szerint csak a -R-t szereti, de külföldi tesztek szerint mindent eszik, bár szerintem a +RW-t nem biztos, még nem volt idõm probálni. Régi mp3 lemezeimet is lejátsza. A dvdcenter.hu fórumán vannak leirások, nézz oda.
40+fa, viszi a divx-et is.
Nikásze peeri menó

A kozeljovoben tervezem egy asztali DVD lejatszo vasarlasat. 50.000 Ft-ot szanok a dologra es erdekelne mindenkinek a velemenye, hogy mit celszeru vennem, milyen tipust, stb. Esetleg az sem lenne rossz ha mindez 5.1-es hangrendszerrel egyutt lenne, nem tudom ez realis e ezen az aron.
Elore is koszi a segitseget!