The Offspring
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---------------------------------------------------------------
csekkold a csatornám
http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Mint VOLTon is, ki nem hagynám most sem. 😄 Alíg várom.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
vagy csak nekem vannak áthallásaim?
You're Gonna Go Far, Kid-ban van egy kis Muse hangzás, nem tudom nektek beugrik-e ilyen érzés
akinek van kedve, készíthet nekik klipet
megjelenés június 17.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Ott lehet kapni Offspring-es pulcsikat meg pólókat meg stb.-ket.(más féle együtesekrõl is árúlnak pólókat meg stb.-ket)
Én egy ilyen boltról tudok és az a Inter Sparban található.
Tud-e valaki ezen a bolton kívûl más ilyen boltot is.(miskolc közelébe lehetõleg)
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

The Offspring - Can't Repeat.mpg Size: 40 MB
The Offspring - Can't Repeat.m2v Size: 79.2 MB
Disc 1
1.Can't Repeat
2.Self Esteem
3.Come Out And Play (Keep 'em Separated)
4.Gotta Get Away
5.All I Want
6.Gone Away
7.Pretty Fly (For A White Guy)
8.Why Don't You Get A Job?
9.The Kids Aren't Alright
10.Original Prankster
11.Want You Bad
12.Defy You
13.Hit That
14.(Can't Get My) Head Around You
15.The Kids Aren't Alright (Wise Guys Remix) - Bonus Track
Disc 2
1.ca. 30 Minuten Kommentare der band zu den einzelnen songs (DVD)
2.das ganze album in 5.1 stereo (DVD)
3.exklusive studio acoustic performance "Dirty Magic" (song vom 1993er album "Ignition") (DVD)
Azt hallottam hogy a klippek is rajta vannak de én nem találtam.
A rossz soha ne jöjjön el a jó mindeg veled legyen.
Mondjuk ezt mondták a Conspiracy of One után is😊😊
Jó együttes nagyon csak hát már nem annyira fognak szerintem albumokat készíteni.
Nem rossz DVD😊
összes klip + Da Hui és Cool To Hate videók + Da Hui készítése + videók kommentezve + 3 videó rajzos vázlatai + interjú a Pretty Fly-os gyerekkel + albumok felsorolva + 11 élõ felvétel !!!
remélem nem hagytam ki hirtelen semmit
amit hiányoltam, nincs subtitle, pedig legalább angol lehetne fõleg beszélgetéseknél, képtár sincs
Minden rajongónak a polcán kell lennie a dvd-nek! <#eljen>#eljen>
....................................................................................................
full discography-ból pedig sok van eMule-n, torrent-en
aztán ha valaki azt leszedi, abban benne van minden, kivéve live felvételek, de az eddigi összes megjelent videóklipek, single-k, és albumok
....................................................................................................
jól tolják...
azt nem tudom, hogy a dvd-n a klipek is rajta vannak?
lesz rajta egy vagy kettõ új szám(?)
Can't Repeat
(Can't Get My) Head Around You
erre a mixre viszont kiváncsi vagyok: The Kids Aren't Alright (Wise Guys Remix) - Bonus Track
DVD-n 30 perc számok kommentezése, az album 5.1-ben(?) + Dirty Magic (studio acoustic)
azért várom... <#hawaii>#hawaii>