Beyond Good & Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hrisskar
Tudom!!!4 😄 Ezt nekem mondod aki 4 szer játszotta végig a játékot minden segítség nélkül.

ezt találod, a falban van

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Ja,és ezt venni kell,vagy találni.

He??????????

megnézem,csak én nem látom.Majdjobban megnézem.

He??????????

Hrisskar
Ahogy mondod 😄

a Fuse az biztositék. pont olyan mint a valóságban, csak nagyobb 😄

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Hrisskar
A fuse: egy hengerszerû üvegedény aminek a tetejét és az alját fém kupak zárja le.Igen pont ott!! (éremes ott minden patkányt megölni ott 😉

ja!És hogy néz ki az a Fuse?

He??????????

Hol találjam meg.Ott ahol igy lóbálóznak valami csövek,és ki kell kerülni.Ott?Mer én ott nem találok.

He??????????

Hrisskar
Találnod kell 2 "fuse"-t (1 majd késõbb kell 😄) a lifthez, az elektromos szobában.

Meg ki se tudok menni abból a bigyóból.Beszáltam a hajóba,de nem tudok kimenni.

He??????????

<#eljen>ok!!!!legyõztem.most mit csináljak?

He??????????

kipróbálom

He??????????

Hrisskar
Azt a szörnyet a minidiskekkel kell legyõzni mikor egy helyben van a szemébe kell lõni eggyet.

zsea
ömm melyik? az a nagy zöld egyszemû ugrálós??

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

ja.kössz.már sokáig eljutottam.ott tartok,hogy valami szörny elrabolta a malacot,de nem tudom legyõzni

He??????????

zsea
csak egy mondatot mond a végén, mindig megjelenik majd a beszélgetésekben válsztási lehetõségekben, nem kell megjegyezni 😊
valami pearl...

jó.sikerült az 1. küldetés.De milyen kódot adott?

He??????????

kössz

He??????????

zsea
amit a "taxistól" kaptál 😊 feltéve ha már voltál a black island-on (elsõ küldetés) különben nem mehetsz be a 3-as ajtón
a jelszó meg a pearlos hosszú szöveg....

ja,meg csak ezeket írja:
I bet 50 unit,
I bet 100 unit,
I bet 200 unit

He??????????

melyikk jelszót mondjam?amit a részegtõl kaptam,vagy amit a cápánál láttam?(csak ezt a kettõt ismerem)

He??????????

jó.ezt már elolvastam egy veblapon.de hogy a francba mondjam meg neki.Bonyolult<#buck>

He??????????

zsea
beszélj az "Itt a piros,hol a piros?"-os fickóval, mond neki a jelszót, akkor játszanod kell egyet, és ha nyersz kapsz egy cetlit a szoba kódjával...

He??????????

Kössz.De ezt a kódot ismerem.A másikat nem tudom.A mellette lévõt.A 3-ast.Ami az "Itt a piros,hol a piros?"-os fickó mellett van.

He??????????

Seth
pff...

na felmész az emeletre és a fényképezõgépeddel rázoomolsz az asztalnál ülõ kezére ,ott van a kód, csak ha közelébe mész akkor mindíg letakarja

PSN ID.: Beegabor

Ez a borítója:

He??????????

Valaki segítsen <#szomoru1> Ez egy nagyon ciki kérdés(de nem biztos):Én az akuda bar-ban tartok.(szar,mi?)Nem tudom a 3-as szoba kódját!!!!!!Segííííííííííííííítsetek!!!!!!!!!!!

He??????????

sikerült thx!
nem az hogy túl jó hanem az uj driverek egyre szarabbak. azt ait driver tipikus példa, hetente jöttek ki az uj driverek aztán egyik szarabb volt mint a másik.

Hrisskar
A kajaautó matánál van egy félbe tört ventilátor azt lõd mig nem megy át rajta a záram akkor tudod megnyomni a falon lévõ kapcsolót. A teremben ott van a transzformátor onnan tudsz szerzni ami kell szedd össze mind kettõt.(egyébként ha elég gyors vagy akkor egyszerre összetudud szedni mind a kettõt)

mért cseréljem le régebbire? tuul jó van nekem a gamehoz képest ?
ja , doki11, a baj a driverrel van. cseréld le Régebbire 😄! nekem is ugyanigy volt.
üdv! Valami nem müxik a Factory Entrance résznél, amikor megyek ki a gyárból, és az ajtó zárva van. viszamegyek arra a helyre ahol a srác kitöri a rácsot, veszek kaját. Na ott kéne állítólag valami biztosítékot bettenni, de nekem nincs olyan, ugyhogy ott nem tudok mit csinálni. Please help!
Black Hawk
LOL nem vírus hanem vírusok. 4 trójai. de nekem mint ma kiderült vinyó problémám lesz. bazzeg ezek szerint vehetek azt is.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk! és milyen vírus volt?
dinomano
Hmmm...az elsö normalis konzol portok egyike PC-re... :-) Ezek utan atportolhatnak a Jack and Daxtert+Rachet and Clank-részeket is... :-D Amugy konzolon nem BEST jatek, "csak" az erõs platformmezöny egyik jo szereplöje... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Hrisskar
Nekem Ubisoft exclusive(a boltból) változat van meg. Szerencsémre a Cd-ken nem változtattak. Most töltöttem le a Soundtrack-jét és szerintem nagyon jól megcsinálták( mikor Enfant Disparus számban megszólalt Jade(a lerombolt világítótorony rész) teljesen felidézte az akkori hangulatott).

Black Hawk
LOL nekem GS-es verzió van. Szóval nincs borító. és ez nekem tökéletes

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Hrisskar
Hi!
Szerintem nem vagyok egyedül akinek nem nagyon tetszik a jelenleg kaphotó Beyond Good & Evil DVD boritója. Ezért elkezdtem keresgélni, s mivel nem találtam egy normális angol borítót, ezért fogtam a német borítót és Photoshoppal a német szöveget átszerkesztettem magyar nyelvûre:

Remélem nektek is tettszik,ha kell a teljes 14800x1000-es felbontású kép,akkor e-mailezzetek nekem.

Black Hawk
ma spec nem volt ilyen problema.

de bevált a nod ? utánna már nem fagyott le?
Black Hawk
én noddal basztam el a délelõtömet.

A: nézz drivert -- ha arra célzol gépigény meg van a minimum kb maximum is meg van
B: csinálj egy vírusírtást nekem vírus miatt fagyott folyton le a CoD 2.-- milyen vírus irtott ajánlasz, te milyenel csináltad meg hogy ne fagyon le a Cod 2 ?
Black Hawk
A: nézz drivert
B: csinálj egy vírusírtást
nekem vírus miatt fagyott folyton le a CoD 2.

Nvidia GeForce4 Ti 4200 with AGP8X
Black Hawk
passz milyen videókártyád van?

szerintetek mi lehet a baj ha megvan a min igény és egy idõ után lefagy kilépek ( ctrl+alt+del ) majd ujra elakarom inditani de kiir egy direct x hibát ujra inditom megin jó hogy lehetne megoldani a problémát lefagyás nélkül!
Hali! Van az a Races 3 And 4 Slaughterhouse-os verseny... Megnyertem mindkét gömböt, de azt mondták ott oldalt, ahol van a lézeres kapu, ott át kell ugratni a Race 4-ben, és ott tovább menni... Nos én nemtok átugratni. Vki tud segíteni?<#szomoru1>