Dolgok,amikbe bele lehet halni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre nem feltétlen várok választ csak az információt közöltem vele. Bár remélem nem alkalmazza, de ha igen, megkímélem a szenvedéstől a mentősöket pedig a takarítástól. Főleg ha az erdőbe kimenős módszert válassza.
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.05. 19:22:44
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
imo :) science fiction is science fact
Ami a "koponyás" muksó" hozzászólását illeti, na az már keményebb dió lesz. Őt ugyanis valamikor valamiért ignorálták köreinkből, tehát mostanság válaszra ne nagyon számíts tőle..<#hehe>#hehe>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Mellesleg télen egy magas alkoholtartalmú szilvapálesszel, úgy, hogy már előtte megittál egyet besétálsz az erdőbe az se fájdalmas.. De nem akarok ötleteket adni. Remélem csak szimpla kíváncsiságból kérdezted..
Elképesztő. Már addig jutottam, hogy nézek az aprón hirdetéseket és van egy ugyanolyan gumikerekű.😊) Viszont amikor már pár napja fel alá lavírozott. Nem bírtam megállni és átmentem hozzájuk. A gyerekhez nem szóltam egy szót se, mivel engem már megijesztett gyerekként a hülye idegbajos szomszéd. Aki gyerekkel úgy merészel kiabálni vagy agresszívan beszélni, hogy nem az övé, az nagyon csúnyán szégyellje magát és gondolkodjon el mielőtt cselekszik.
Szóval átmentem a szülőkhöz és ha ideges vagyok akkor elég meggyőző tudok lenni. Azóta az a roller meg sem mozdult. Ettől független megveszem a kis srácnak. Egy ötezres... Nem egy nagy pénz egy gyerek boldogságáért. Meg amúgy nagyon jó kis dolog mert ugye löknie kell magát ez ilyen kétlábas.
Viszont a galamboktól teljesen ki vagyok készülve. Nem attól, hogy sz...k, hanem attól, hogy huhog. Mint a bagoly. Egy ideig azt hittem bagoly mert az ráadásul rosszat is jelent. Mondjuk annyira nem vagyok babonás de amit jelent az pont ide illik. Aztán meghallgattam a youtubon. A bagoly az inkább rikolt élesebb hangon. a galamb inkább huhog mint a bagoly szerintem. Lényeg, hogy teljesen ki vagyok tőlük készülve. és rengeteg van... Valamit lehet ki kell találnom ellenük. Még a szomszéd amíg élt légpuskával szedte őket. Na ez az amire nem volnék képes....
Szívböl örülök hogy nem jutottam el odáig😊
Mert... jöttek a biztiõrök hogy arra kéne elhagyni a területet, amit ellenállás nélkül elfogadtam...
Ezek után kb 5másodpercre elkezdtem kocogni, csak úgy az autóúton, egy ismeretlen városban Walesen belül, mert hát már régen terveztem hogy sportolok valami hasonlót... hamar egy olyan zsák"utcá"ban találtam magam a tengerpart mellett, világítoótoronnyal, de semmi más egyéb, se ház, se semmi, hogy oda vissza kb 5-6km lehetett. A lényeg hogy visszafelé halál fáradtam, az iszapban egyik cipõm oda... elsõ ház dörömböl (hajnal) hívjanak taxit mert meghalok... onnan már csak szorítottam hogy elvigyen a taxi derékig szutykosan pénz nélkül... hála bankkártya volt nállam és elvitt...
Eredmény: két naponta járok kötözésre 3 hónapig, sántítás 3hét.
Monnyuk adott élményt rendesen😊
A növérkék nem hitték el hogy sokat ittam és nem emléxem mi történt, de kevés angollal nem volt sok kedv magyarázni😊
Az igazi barát nem hátba... hanem mellbe döf!
Nincs olyan dolog amivel fájdalom nélkül is meg lehet halni?
figyelni kell ám
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Banyeg. Életemben ilyen tehetséges csapatot nem láttam.
Hajrá fiúk!!
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
Par perc mulva a ferj kijonn holt sapattan.
-Te aszony....
-Mivan?
-Te... en kiszartam a beleimet!!!
-Ne!!... es fajt?
-Az nem... de amikor viszadugtam oket...
ahahahahahaha
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
de a LÓ nak nagy szellemi meg lelki sokk látni a kedvenc lovasa halálát 😄
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Viszont a westernfilmekben jól hasznosították ezt a képességüket, de persze finomítva azzal, hogy nagyon kis feszültséggel és áremerõsséggel ütötték meg õket. Ennek az eredménye egy látványos bukás (pl. rálõnek a cowboyra, az meg lovastul esik akkorát, mint a ló 😄), de ilyenkor a lónak semmi baja sem lesz, mert úgy rándul össze az áramütéstõl, hogy még a lába sem törik el. Tehát van egy szép jelenet anélkül, hogy az állatok megsérülnek/elpusztulnak.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

Pl egyikkel sem lehe bortovalkozni 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De komolyabb esetben vajon tudnak valamit csinálni, vagy csak telenyomják az illetõt tejjel?
Megúszta õ is, csak az egyik szemét félig tudja kinyitni. Érdekesen néz ki, az már egyszer biztos... :|
shit happens
Amugy a HappyTreeFriends alkotói merithetnének ötleteket ebbõl a topikbol! 😊
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"