Pókok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma találtuk az utcán, és ha egyszer védett, most csak nem fogom kihajítani az ablakon...
every damn day
De csak majdnem, mert inkább egy pokoli cselõpókra emlékeztet.
Veszélyes fajta?
every damn day
asszem megtaláltam egy másik képet amit feltöltöttél róla 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ezt a pókot az óbudai Lidl tövében találtam, kicsit rémisztõ, mert kb. 5 cm kiterjedésû (fejétõl a potroháig kb 2 cm).
Tudja valaki, milyen fajta lehet?
every damn day
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
All hail the double x!

All hail the double x!
Nem hinném, hogy pióca, lábai voltak, azzal kalimpolva úszott, és ha jól emlékszem, kemény volt, nem lehetett csak úgy lecsapni, talán kitines, tehát rovar.
The future is now
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Szóval amit tudni akarok, milyen állat csípett meg engem gyerekkoromban a Fekete-tengerben Bulgáriában a Szozopol környéki partoknál, és ugyanez tavaly nyáron is. A sekély partmenti vízekben él, és ha megállsz egy pillanatra szinte bárhol Szozopol és környékén a vízben, tuti, hogy fél perc alatt egy a lábadra úszik, odatapad, és vért szív, enyhén fájdalmas a csípése, kb 1 cm, lehet, hogy valami rák, vagy ilyesmi. Azt hiszem lefotózni nem tudtam, de majd végigböngészem a régi képeket. Még azt is megfigyeltem, hogy trükkösen úszik. Valahogy érzi, hogy hol van a lábad, úszkál-úszkál, mintha össze-vissza úszna, aztán sutty, sunyin rátapad a bõrödre egy pillanat alatt a vízben.
Valakinek van ötlete?
The future is now
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Az orvosok szerint az idegei valójában nem haltak el, csak 20 évig álomba merültek. A csípés után öt nappal már járt!
A 48 éves egykori bokszoló és táncos egyre jobban jár, igaz, ehhez egyelõre merevítõkre és járókeretre van szüksége, hiszen a 20 év alatt az izmai elsorvadtak. David Blancarte szerint csoda történt. "Megvalósult az álmom" - mondja és biztos abban, hogy egyszer még táncolni is tud. Azt tervezi, hogy 14 éves iker lányai majdani esküvõjén õ lejti majd a nyitótáncot."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
2003. dec. 15. 21:47 | galéria | válasz erre | #29
Azért nemcsak a fekete özvegytõl, meg az ilyen kaliberû pókoktól kell tartani. Ismeritek pl. a barna remete pókot? Szép nagydarab, nem feltétlenül halálos a csípés, de nem érdemes vele találkozni. Egy csávónak ez sikerült, és a bal hüvelykujját megmarta. Itt az eredmény, (fotósorozat) érdemes megnézni, de CSAK ERÕSEBB idegzetûeknek mert elég durva!!! link
Brutál!
topikban volt 😄.
Tudnátok nekem írni pár dolgot a barna remetepókrol?
Neten nem nagyon találtam róla semmi😞
A fiatal állatokat vonzza a fény, az idõsebbek ellenben kifejezetten kerülik. Nem tudom, hogy milyen mélyre hatolhatnak le barlangokba, de sztem amíg táplálékot találnak addig biztosan elõfordulhatnak. Valószínûleg barlangja válogatja.
Mellesleg ha eddig félelem nélkül jártál a barlangban, akkor ezután is tedd azt nyugodtan, tõlük aztán igazán nem kell tartani (persze tudom, ha konkrétan fóbiád van akkor ez nem ilyen egyszerû)
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Köszönöm a segítséged, így már találtam róla képeket, amin tényleg felismerhetõ, hogy errõl a fajtáról van szó. Viszont magyar leírást nem nagyon találtam róla, tudnál róla írni pár mondatot, hogy milyen veszélyes, milyen barlangokban fordul elõ. Én idáig azt hittem, hogy a barlangokban nincsenek pókok, de azt hiszem innentõl már más szemlélettel járok barlangba. Idáig semmi félelem nélkül bementem, mert nem tartottam attól, hogy pókkal találkozom, de mostantól ez máshogy lesz. Visszagondolva, hogy hány barlangba másztam be, ahol már csak kúszni lehetett, és lehet, hogy a fejem fölött ott volt, csak nem láttam . Milyen mélyen találhatóak meg a barlangba ? Ezt, amit lefotóztam közel a kijárathoz találtam, igaz a barlang se volt sokkal mélyebb, de azért remélem, hogy ha bemegyek egy többszáz méteres barlangba, akkor ott már nem lesz megtalálható, max az elején. Elõre is köszönöm a segítséged.
Egy barlangban láttam ezt a pókot a Bakonyban. Tudnátok nekem segíteni, hogy milyen pók is ez, mert nem találtam hozzá hasonlót sehol ?
http://bestlyrics.atw.hu/Pok1.jpg
http://bestlyrics.atw.hu/Pok2.jpg
http://bestlyrics.atw.hu/Pok3.jpg
Elõre is köszönöm szépen
Asziszem madárpókok! Vmi tanács, tipp a tartásukra???
Pók1
Pók2
Pók3

Valaki tud segíteni, hogy ez a pókocska miféle?
felülrõl:
http://i103.photobucket.com/albums/m123/batisz/Vegyes/Pk002_resize.jpg
szembõl:
http://i103.photobucket.com/albums/m123/batisz/Vegyes/Pk004_resize.jpg
hátulról:
http://i103.photobucket.com/albums/m123/batisz/Vegyes/Pk006_resize.jpg
Mondjuk még így is elterelgettem egy darabig a csipesszel...
na ez lett volna...ugye elég félelmetes!