Mesék a kriptából!

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Keresem az összes eredeti itthon kiadott Mesék a Kriptából VHS videokazettát! Kérem akinek volna eladó, az írjon nekem a langesz kukac citromail pont hu email címre! Várom a leveleket! 😊
Sziasztok!

A fordítónak köszönhetõen már teljes a hatodik évad is! 😉

Már csak a hetedik van hátra és teljes a sorozat!

Aki kedvet kap egy kis Halloweenes ijesztgetéshez, annak ajánlom ezt:

Katt ide!
Sziasztok!

Ezt most találtam, nagyon jól néz ki!

Klikk ide!
ForzaInter
mekkora sorozat:d

anno 1-2 részt láttam gyerekkoromban a tv-ben, akkor nagyon paráztam tõle, kb csak ennyire emlékszek. pár hete pedig uncsitesóm mondta, hogy elkezdte nézni, és én is kedvet kaptam hozzá, nagyon jó, beteg az egész😄 csak kár hogy csak az elsõ 2 évad van szinkronosan, felirat meg utána nincs minden részhez😞

Yo, Bitch!

Szerintem a sorozat,amit itt páran kerestek,a Mesemondó(The Storyteller) volt.
A kandalló mellõl mesélt meg volt 1 kutyája is,aki beszélt.
Itt 1 link róla:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1121893668
Remélem tudtam segíteni.
jujj ez engem is érdekelne, mert ezt én is szerettem, de már erre sem emlékeztem amit te most leírtál 😄

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

Heloo. Egy hasonló sorozatot keresek már elég régóta, remélem tudtok segiteni. Úgy rémlik a 90es évek közepetáján adták az m1en délutánonként. Nem sok minden rémlik de egy öreg bácsi olvasott a kandalló mellõl, mellette a kutyája feküdt és mintha grimm mesék lettek volna. Komor hangvételû sorozat volt, szo nem éppen gyerekeknek készülhetett. Igazából csak a cime kellene. REmélem vlakinek beugrik...Köszii
tudtok egy olyan helyet ahol ahol az ilyen sorozatokat (pl:Erotikus ábrándozásokat)letölthetném? köszi elõre is.
Angol felirat is jó lenne, de az sincs, help me please!
Már csak 1 kérdés: a kiéhezve annak hol találok hozzá feliratokat?? nagyon kéne!
Köszi szépen az infot Kafater!!!!! 😄

Meg is lesem, uhh már mióta vártam 😊
Ui torrent oldalt tudok én is de onnan csak 2-4 kbit-el akadozva jön szal valami sebesebb kéne ha van.
Hi all.
Nem tudnátok (akár priviben is) mondani egy ftp címet vagy torrent oldalt ahonnan ennek a remek sorozatnak a részeit letölthetném.

Remélem tudtok segíteni😄 pls
A sorozat címe: Kiéhezve ( The hunger )
Hannibal: a válaszom a következõ:

1: kripta
2: playboy
3: beavis and butt-head

ezek mentek. De nekem az õszhajú mesélõ kell ami hasonló mint a kripta! aki tudja í címét írja ide ki please!
Írtam Neked privátban is, egyet keresünk, ha tudsz valamit, szólj, köszi:-)
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Valamikor a '90-es évek végén ment az RTL Night Club, és ott adták a Mesék a kriptából-t, a Playboy: Erotikus ábrándozásokat, és még egy sorozatot, aminek már nem emlékszem a címére. Ha tudtok segíteni, mi volt az a sorozat,kérlek, írjatok, ngyon köszönöm elõre is!
http://www.feliratok.org/index.php?option=com_felirat&id=8337&Itemid=116

Parancsoljatok! A 5-6 évad összes részséhez magyar felirat, + 4 évadnak 1 részéhez!
Remélem töltitek majd le! Javításra szorulnak!
Enjoy
Csõváza! Már fordítom magyarra a kripta 6-7 évadot, meg a 5.-bõl párat!
Azokat hamarosan felrakom majd netre!
De most más kérdésem van: lenne rá igény???

És mégvalami, régen a '90-es évek végén volt a RTL night Klub, ment benne a Kripta, utána volt egy másik sorozat, hasonló volt mint a Kripta de ott egy õszhajú pali volt a mesélõ!
KI TUDJA ANNAK MI VOLT A CÍME????

Köszi, csõ
vigyori14
Az 5. évad elsõ részéhez még találsz feliratot a feliratok.hu-n, a 6.-7. és az ötödik évad maradék részeihez nemkészült magyar felirat, de reménykedjünk hátha lessz valamikor.

Jóestét mindenkinek!
Nekem a 4.- évadtól az összes rész megvan, de nincs hozzá feliratom 😞
Szal ha valakinek van és elküldené annak megköszönném! 😊 És ha akarjátok feldobnám torrentba! Elõre is köszi!
Üdv
II Rocky II
jo kis sori volt..nézem h honnan lehetne leszedni de nem találom seholsem:S esetleg ha vki tud segiteni ,thx lenne nagyon😄
spoilerbe vagy privátba ha lehet kérni 😛

24 - Exile -Nov.23

vigyori14
üdv.
itt egy link amin megakadt a szemem ma, szerintetek van esély arra hogy a sorozatot is kiadják még egyszer? ha már a démonlovag is jön?

http://www.dvdextra.hu/hir.php?oid=Ta220377182d2446955d5acc0466fc31

Srácok!

Egy kicsit arréb költöztünk az SG fórumán.

Várunk mindenkit, aki kedveli ezt a humoros kis horrorsorozatot! Ne habozzatok, írjatok, és legyetek egy jó közösség részesei!

A fórum címe: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=kripta

Ott találkozunk! Üdv mindenkinek!
vigyori14
elküldtem az msn cimemet, megkaptad?

Persze, hogy fel szeretném tenni! Csak elõbb meg kellene szûrni a szinkeket, aztán odaadom neked és teheted avi alá. De remélem azzal tisztában vagy, hogy a szink szinte biztosan nem fog passzolni a DVDRip alá, így majd idõzítgetned kell a DVDRip-hez!

Msnen meg tudjuk dumálni?
vigyori14
és felteszed majd valahova a szinkronokat? mert akkor ráteszem az adott részre és kipróbálhatnánk h milyen, ha jo akkor feltehetem magyar torentoldalra, vagy majd eldöntöd h milegyen vele.

Hát bedigizem VHS-rõl a szinket, és tudod van alatta némi alapzaj, sercegés, zúgás. Ezt különféle programokkal ki lehet szûrni valamelyest, de sajnos romlik vele a szinkron minõsége is. Kellene valaki, aki ért hozzá, és ki tudja belõle hozni a maximumot. Utána mehetne DVDRip alá!
vigyori14
én a dvd rip re rátudom tenni a szinkront, most h nyár van van is rá idõm, de megszürni azt nemtudom mitjelent meg hogy is kell.

Sajnos nagyon nagy csalódás volt a harmadik évad, pedig ezen is nagy nevek dolgoztak. Messze távol marad az elsõ két évadtól.

Bízom benne, hogy a negyedik évad kárpótol, bár állítólag az ötödik az, ami ütõs még a sorozatból.
Sziasztok skacok!

Egy kérdésem lenne: lenne igény a Mesék a Kriptából címû sorozat elsõ két évadjának szinkronjaira? 90 százalékban megvannak VHS-en, csak néhány rész hiányzik, de nagyon szívesen bedigizem, csak valakire szükség volna, aki profin megszûri és a DVDRip alá beteszi a szinket.

Tudom, hogy sokan szerették ezt a sorozatot, nagyon szívesen közkincsé teszem a rajongók számára!

Ha van rá igény, és jelentkezõ a közös munkához, akkor jelezzétek!

Üdv, jcvd
vigyori14
nekem a 3. évadból ezek tecettek a legjobban: 4. 6. 7. 10. a többi is teccett de ezek jobban.

Ma nekilendültem a harmadik évadnak.

Az elsõ 3 rész elég gyenge volt, a negyedik már hozta a színvonalat.

Remélem baba szezon lesz ez is.
Bokafix2
Ez itt vajon milyen topik? Csak kicsit szét kék nézni...

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Synchronous
Szoktad-é te olvasni a topik címeket? Vagy egyremegy, mit hová írsz?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Pucher
a simpson család hogy jön ide?

GLORY GLORY MAN UNITED

?
helo nem tudja valki honnan lehet leszedni a SIMPSON család részeit
vigyori14
üdv. hála pár lelkes forditónak elkészült a 3. évad összes részéhez a magyar felirat.
de pár rész cimét nemforditották le, letudnátok ezeket forditani?:
Top Billing
Dead Wait
Easel kill ya
Mourin Mess
Split second
Spoiled

vigyori14
én letöltöttem az 5. évadot de nekem kb a fele crc hibás volt, nemtom másnak jóvolt e de már mind1 sztem.

zenekar -> zenekarom
Hahó mindenkinek!

Az egyik ismert magyar torrent oldalon hozzáférhetõ volt mind az 5 rész dvdrip verziója, de sajnos az ötödik évadról lemaradtam, és azóta törölték. Amennyiben valakinek megvan az 5. évad dvdripként, akkor cserébe nagyon szívesen adok bármit a filmjeim közül. Vagy akár egy dedikált CD-t a zenekar kislemezébõl. :-)

Az e-mailem:
gabor PONT pivarcsi KUKAC gmail PONT com

Elõre is köszönöm a segítséget!
Köszi zocor.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

vigyori14
üdv. van 2 rész a 3. évadból amiben a fordítók nem fordították le a címet, ilyen az: Easel kill ya, és a split second, ti hogy fordítanátok le ezeket?

Hello!

Valószínûleg olyan fajta a dvd lejátszód, ami nem kezeli külön a mellékelt felirat file-t. A megoldás az, hogy a netrõl le kell töltened az "Avisub" nevû progit, ami a felirat file-t ráintegrálja az adott avira. Nem kell megijedni, nem tömöríti újra a filmet, kb 2 perc alatt kész van vele. Ebbe a progiban be tudod állítani a felirat pozícióját, méretét és betûtipusát is. Generálni fog egy *.divx kiterjesztésû file-t, amin már látni fogja a lejátszód a feliratot, a "subtitle" gombbal ugyanúgy ki és be tudod kapcsolni, mint a rendes dvd-n.

Üdv.
Egy kérdés fiúk. Leszedtem a második évadot(mpeg),majd kiírtam õket egy dvdre simán. Minden rész mellé odaraktam a hozzáillõ feliratot.Még arra is figyeltem hogy azonos legyen a nevük. Erre amint berakom a divx-es asztali dvd lejátszómba a dvd-m tökéletesen lejátsza a filmeket de a feliratot az istennek sem ismeri be. Tud nekem valaki segíteni?
Tudok angolul,de a barátnõmnek és a családomnak jobb lenne ha magyar felirat is lenne rajta.
Elõre is köszi a segítséget.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

espio
Te ezt mindenhova beírogatod?

Talán a vége nincs megírva még...

már nem csinálják
vigyori14
az a rész nekem is teccett. még nekem a terror élõ adásban is nagyon teccet, igazi horror hangulata van.

espio
Hello!

Nagyon jó ez a sorozat. Még Hollandiában ismerkedtem meg vele, de azóta is nagyon tetszik. Vérbeli horror. Hol is tartanak most a készítõk?

Talán a vége nincs megírva még...

Oldal 1 / 8Következő →