Manhunt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vass Gábor
<#vigyor><#vigyor>

alkess
Sikerült továbbjutnom, köszi a segítséget!

alkess
Köszi, kipróbálom! <#vigyor2>

Szaszura
Hali!!Asszem hosszan kell nyomni a támadás gombot elösször kisárgul utánna bepirosodik!!<#wave><#wink>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

alkess
Játszotta valaki ezt a beteg játékot PS2-n? Elakadtam a börtönben és nem tudok továbbjutni. Elvileg be kéne sárgulnia vagy pirosodnia a célkereszt, de nekem a zöldbõl csak fehérre vált, aztán semmi. Így viszont nem tudom kicsinálni az arcokat a megadott módon. Please help me! A pc-sek nem válaszolnak. <#nemtudom>

Dynamic
De, a Pc-s játékok fórumon😊
marsu
Senki nem játszik ezzel a játékkal??
frodó néni
ebbe jöjjünk?

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Sephi
Ha!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gyraph
Ja bocs...most latom, hogy ezt konzolhot nyitottad...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1067645454

erre gondolsz?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Sephi
Azt halottam hogy nagyon durva gama... hetvegen kirpobalom de asozntak eros idegzet kell hozza😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"