Mobil unlock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van két régi telefonom, amiket imádtam, de szolgáltatóváltásom volt, és most hiányolom õket. Keresgettem, de nem nagyon találtam a függetlenítésrõl semmit. Ha tudnátok segíteni, nagyon hálás lennék.
Az egyik egy Sharp GX29 IMEI: 358145/00/456307/9
A másik Motorola V360 IMEI: 354786-01-333122-4
Mindkettõ vodás, ha ez számít. Elõre is köszi!
e-mailem: [email protected]
Annyit még kérhetnék, hogy szóljatok, hogy ha ezeket nem lehet kiütni, hogy ne várjam fölöslegesen? Köszi!
E-mail:[email protected]
Kösz elöre is
kérem segitsetek
Van egy Samsung sgh u800-as telefonom, T-mobilos. Ki szeretném kártyafüggetleníteni, csak az a baj, hogy nem tudom hogyan. Már mindenhol kerestem ,,kódot,, de sehol sem találtam, nyilván valami más megoldás van rá. Próbáltam a FastGSM programmal, azzal viszont az a baj, hogy vásárolni kell x $-ért accountot. Valaki tud valami jó függetlenítõ megoldást adni?
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
LG GD510 T-mobilos telóm van.És szeretném függetleniteni.Segitséget kérnék hozzzá.
E-mail.:[email protected]
Köszi
elõre is köszi
Pannon/Telenor Nokia 5230 -asomat szeretném függetlenítte(t)ni.
Ha esetleg valaki tudna segíteni kóddal,progival vagy egyéb megoldással, hogy T-mobilos kártyával használható legyen.
De ha esetleg valakit érdekelne, aki Pannon kártyával szeretné használni: a telo még garanciális, Április 18. lesz 1 éves, karcmentes világosszürke színû, amelyen legújabb 20-as Nokia és 6-os Garmin szoftverek vannak telepítve. Ár megegyezés szerint. Csere kizárólag T-mobilos vagy független 5230 vagy 5800-asra értékegyeztetéssel eladó.
Elérhetõségem: [email protected]
Elõre is köszönök minden segítséget!
A se w880i-met szeretném kártyafüggetleníteni.
IMEI: 35777401-627796-4-50
vodás
elõre is kösz.
email: [email protected]
Nokia X2-esemet szeretném kártyafüggetleníteni, de hosszú utánajárás után úgy látom, hogy ez nem lehetséges! tudna valaki segíteni?
IMEI: 356479005449422
Tmobil
E-mail: [email protected]
Samsung i8000 es telefonomat szeretném függetleníteni, de eddig semmi használhatót nem találtam hozzá.
Kérlek Titeket, ha valaki tudna segíteni az irjon rám egy mailt a [email protected] -ra.
Elõre is köszönöm!
IMEI: 356975017131635
Pannonos
E-mail: [email protected]
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Nokia 2660C-t szeretnék függetleníteni, EMEI szám: 352921028282888
Tud valaki segíteni? Elõre is köszönöm!
Van egy Samsung sgh x-530-as telefonom, amit szeretnék kártyafüggetleníteni. Fontos lenne számomra!!! Kód v. program.
Email címem: bibo2424.gmail.com
Segítségeteket elõre is köszönöm
Üdv.:Bibo24
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
A segítséget elõre is köszönöm.
Maradok tisztelettel: joelfl
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Eddig talán te vagy az elsõ, már nem emlékszem. Csak ennyi láma hozzászólás után már nem tud normálisan válaszolni senki. Örülj, hogy ennyit is írtam. :)
Többi privátban.
De köszönöm az építõ hozzáállásodat, lehethogy nemismerem a gugglit, de temeg a modort nemismered!
Google-t egyikõtök sem ismeri?<#lama>#lama>
Nokia 5230-as telót megtudod "okosítani"?
Még annyi van, hogy ha külföldön (fr.o.) vagyok, és külföldi hálózaton, az is megoldható, hogy függet len legyen?
Köszi
elöre is kössz
lenne egy nokia 6230-as telo amit probáltam már kiütni kodokkal(kábel nélkül)de mindegyikre azt irta hogy hibás kod!utánna meg hogy visszavonhatatlan valami.
aki tud segiteni kiütni vagy valami hasonlot azt megköszönném!
szeretnék segítséget kérni egy Sharp gx29 Vodafonos telefon függetlenítéséhez.
tudna valaki kódot küldeni hozzá?
az IMEI: 358145008361637.
Elõre is köszönöm
Nekem egy samsung e210-hez kellene függetlenítõkód, vagy egy progi!
IMEI: 354316011823236 Pannonos
Ha valaki tud segítsen! Elõre is köszönöm!
[email protected]
Kérek valakit segítsen a függetlenítésben???
Nagyon köszönöm elõre is a segítséget!
Ha valaki tud valami vagy csinált már ilyet légyszives irjon ide vagy a [email protected].
A segítségeket elõre is köszönöm
http://loal.atw.hu