Mobil unlock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sadvagabond
Üdv mindenkinek!
Van két régi telefonom, amiket imádtam, de szolgáltatóváltásom volt, és most hiányolom õket. Keresgettem, de nem nagyon találtam a függetlenítésrõl semmit. Ha tudnátok segíteni, nagyon hálás lennék.
Az egyik egy Sharp GX29 IMEI: 358145/00/456307/9
A másik Motorola V360 IMEI: 354786-01-333122-4
Mindkettõ vodás, ha ez számít. Elõre is köszi!
e-mailem: [email protected]
Annyit még kérhetnék, hogy szóljatok, hogy ha ezeket nem lehet kiütni, hogy ne várjam fölöslegesen? Köszi!

imei:353791044237284
pannonos nokia 5230-amat függetleniteném valaki tudna segiteni?
E-mail:[email protected]
Kösz elöre is
sziasztok van egy nokia 6280-as telom biztonsági kódot kér de sajna nem tom mi lehet az ha tudtok segitsetek

sziasztok! van egy sgh-e 330 as telom ezt szeretném függetleniteni
kérem segitsetek
IMEI:35515601505104/9
Hali.
Van egy Samsung sgh u800-as telefonom, T-mobilos. Ki szeretném kártyafüggetleníteni, csak az a baj, hogy nem tudom hogyan. Már mindenhol kerestem ,,kódot,, de sehol sem találtam, nyilván valami más megoldás van rá. Próbáltam a FastGSM programmal, azzal viszont az a baj, hogy vásárolni kell x $-ért accountot. Valaki tud valami jó függetlenítõ megoldást adni?
hello, tud vki infot adni nokia 5230-as függetlenitésrõl? hol, mennyiért, v. mehet simán kóddal + usb-vel itthonról is esetleg mégis? köszi, emilben is jöhet a válasz: [email protected]
zico87
LG GS-290-em van telenor függõ függetlenítésében valaki tudd segíteni ?

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

Flamer
done

http://loal.atw.hu

Sziasztok.
LG GD510 T-mobilos telóm van.És szeretném függetleniteni.Segitséget kérnék hozzzá.
E-mail.:[email protected]
Köszi
Sziasztok Sony Ericsson W 910i-hez lécci írjatok unlock kódot
elõre is köszi
IMEI számom lemaradt, ha ez segítene: 351514041414793
Flamer
kesz. mindketto.-

Sziasztok!

Pannon/Telenor Nokia 5230 -asomat szeretném függetlenítte(t)ni.
Ha esetleg valaki tudna segíteni kóddal,progival vagy egyéb megoldással, hogy T-mobilos kártyával használható legyen.
De ha esetleg valakit érdekelne, aki Pannon kártyával szeretné használni: a telo még garanciális, Április 18. lesz 1 éves, karcmentes világosszürke színû, amelyen legújabb 20-as Nokia és 6-os Garmin szoftverek vannak telepítve. Ár megegyezés szerint. Csere kizárólag T-mobilos vagy független 5230 vagy 5800-asra értékegyeztetéssel eladó.

Elérhetõségem: [email protected]

Elõre is köszönök minden segítséget!
üdv mindenkinek!
A se w880i-met szeretném kártyafüggetleníteni.
IMEI: 35777401-627796-4-50
vodás
elõre is kösz.
email: [email protected]
sziasztok!
Nokia X2-esemet szeretném kártyafüggetleníteni, de hosszú utánajárás után úgy látom, hogy ez nem lehetséges! tudna valaki segíteni?

Flamer
mar kesz is

Sziasztok fuggetleníteni szeretném a mootorola razr v3 mobiltelefonomat.
IMEI: 356479005449422

Tmobil
E-mail: [email protected]
Sziasztok

Samsung i8000 es telefonomat szeretném függetleníteni, de eddig semmi használhatót nem találtam hozzá.
Kérlek Titeket, ha valaki tudna segíteni az irjon rám egy mailt a [email protected] -ra.

Elõre is köszönöm!
sziasztoktud valaki alkatel s210 függetlenitõ progit cserébe adok samsung progit
Vdanosss
Sziasztok fuggetleníteni szeretném a nokia 3110c mobiltelefonomat.
IMEI: 356975017131635

Pannonos
E-mail: [email protected]

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Sziasztok!

Nokia 2660C-t szeretnék függetleníteni, EMEI szám: 352921028282888

Tud valaki segíteni? Elõre is köszönöm!
q23r23r2
Sziasztok kedves MINDENKI!
Van egy Samsung sgh x-530-as telefonom, amit szeretnék kártyafüggetleníteni. Fontos lenne számomra!!! Kód v. program.
Email címem: bibo2424.gmail.com

Segítségeteket elõre is köszönöm

Üdv.:Bibo24

Kedves N3TuddKi! Köszönöm a gyors válaszod. Maradok tisztelettel: joelfl
N3TuddKi
igen ez. csak kábel + szoftver

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Üdvözlet. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy nokia 5310 XpressMusic telefonom, utánanézegettem a google segedelmével, de még a kép nem tisztult még mindig le számomra. Egyes helyeken azt találtam, hogy csak spec kábellel, box-szal lehet, máshol pedig kódokkal dobálóznak. Habár Bmx01 kérdésére nem volt a válasz, azért megszeretném kérdezni, hogy az Xpress-ekkel is ez a helyzet?
A segítséget elõre is köszönöm.
Maradok tisztelettel: joelfl
N3TuddKi
nem

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

5800-t lehet valami kóddal függetleníteni? Nem nagyon értek hozzá.
N3TuddKi
nem

nokia 5310 kóddal való oldása + oldahtó ?

N3TuddKi
Az a baj, hogy ez a topic arról szól, hogy benéz valaki, és nem visszaolvas, mint egy kultúrált ember, hanem rögtön bebüfögi neki mi kéne. Bármit írsz / írok neki vissza válaszra sem méltat.

Eddig talán te vagy az elsõ, már nem emlékszem. Csak ennyi láma hozzászólás után már nem tud normálisan válaszolni senki. Örülj, hogy ennyit is írtam. :)
Többi privátban.

ajem kisa
HA tudnám, hogy kell, akkor nemirtam volna ide!
De köszönöm az építõ hozzáállásodat, lehethogy nemismerem a gugglit, de temeg a modort nemismered!

N3TuddKi
GOOGLE...<#nezze><#lama>

és adatkábelhez vmi progit nem tudtok.vannak ilyen függetlenitö progijaim de angol+kábel nélküliek!
N3TuddKi
Kábel vagy turbo sim.

Google-t egyikõtök sem ismeri?<#lama>

N3TuddKi
5x lehet megpróbálni, utána csak adatkábeles megoldás marad. Gratulálok!

N3TuddKi
Csak kábellal vagy turbo simmel lehet megcsinálni.

ajem kisa
Hello!
Nokia 5230-as telót megtudod "okosítani"?
Még annyi van, hogy ha külföldön (fr.o.) vagyok, és külföldi hálózaton, az is megoldható, hogy függet len legyen?
Köszi

az SE-C902-es kikodolás engem is érdekelne!
elöre is kössz
na csá
lenne egy nokia 6230-as telo amit probáltam már kiütni kodokkal(kábel nélkül)de mindegyikre azt irta hogy hibás kod!utánna meg hogy visszavonhatatlan valami.
aki tud segiteni kiütni vagy valami hasonlot azt megköszönném!
ja!a legfontosabb lemaradt:IMEI:359317022241637.és az emailcim:[email protected]
sziasztok!szeretném a segítségeteket kérni!van egy pannonos nokia 6300-am,van hozzá kábelem is de sehol nem találok segítséget arra,hogy tudnám kifüggetleníteni a készüléket!nagyon fontos lenne valahogy megoldani!elõre is köszönöm nektek a segítséget!leslie81.
lemaradt az emailcim: [email protected]
Sziasztok!
szeretnék segítséget kérni egy Sharp gx29 Vodafonos telefon függetlenítéséhez.
tudna valaki kódot küldeni hozzá?
az IMEI: 358145008361637.
Elõre is köszönöm
Hello!
Nekem egy samsung e210-hez kellene függetlenítõkód, vagy egy progi!
IMEI: 354316011823236 Pannonos
Ha valaki tud segítsen! Elõre is köszönöm!

[email protected]
Hali! Van egy Vodafonos K770i S-E telóm.
Kérek valakit segítsen a függetlenítésben???
Nagyon köszönöm elõre is a segítséget!
Hali kellene valami jó kis program vagy valami okosság ,hogy hogyan tudnám kifüggetleníteni a Motorola W375met
Ha valaki tud valami vagy csinált már ilyet légyszives irjon ide vagy a [email protected].
A segítségeket elõre is köszönöm
Flamer
sry éncska lokkolni tudok.nem un. :| énmárcsak ijen terran ghostvagyok :|